Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherryPłeć
Jestem obecnie w 19 tygodniu ciąży . Na ostatnim USG pani doktor była na tyle pewna, że będzie chłopczyk, że wpisała już płeć do karty ciąży
Jednak naczytałam się historii o pomyłkach z pępowiną i zaczęłam się zastanawiać, czy już spokojnie robić zakupy, czy jeszcze się wstrzymać
Miała któraś z Was podobną sytuację?
-
prozopagnozja
- RoyalBaby
Miałam być chłopcem do narodzin, więc po urodzeniu do jakiegoś drugiego roku życia wyglądałam jak chłopiec
generalnie ubranka nie mają płci, więc jeśli zależy Ci na tym by synek nie był ubrany na różowo to kupuj neutralne kolorystycznie ubranka na ten pierwszy okres niemowlęctwa
generalnie ubranka nie mają płci, więc jeśli zależy Ci na tym by synek nie był ubrany na różowo to kupuj neutralne kolorystycznie ubranka na ten pierwszy okres niemowlęctwa
Moja koleżanka w zeszłym roku w 7. miesiącu się dowiedziała, że jej bliźniaczki to jednak bliźniaki xdGrrx97 pisze: ↑ndz maja 17, 2026 1:05 pm Jestem obecnie w 19 tygodniu ciąży . Na ostatnim USG pani doktor była na tyle pewna, że będzie chłopczyk, że wpisała już płeć do karty ciążyJednak naczytałam się historii o pomyłkach z pępowiną i zaczęłam się zastanawiać, czy już spokojnie robić zakupy, czy jeszcze się wstrzymać
Miała któraś z Was podobną sytuację?