Start
Mój profil

Nessy shop

Moderator: verysweetcherry
oliwia3113
Currently:Top

Re: Nessy shop

Post autor: oliwia3113 »

Biedna kobieta…czemu nikt jej nie pomoze? 😢
Załączniki
fw_1774983762948.jpg
fw_1774983762948.jpg (66.34 KiB) Przejrzano 639 razy
l1234-ona
Skarpeta Rakieta

Post autor: l1234-ona »

Ona się mocno, powtarzam mocno, inspiruje Julia Dybowska, tam już jest jakaś obsesja. Ta dziewczyna musi siebie bardzo nie lubic, porobiła w sobie tyle rzeczy.
oliwia3113

l1234-ona pisze: ndz kwie 05, 2026 6:38 am Ona się mocno, powtarzam mocno, inspiruje Julia Dybowska, tam już jest jakaś obsesja. Ta dziewczyna musi siebie bardzo nie lubic, porobiła w sobie tyle rzeczy.
Taaaak, wiedzialam, ze mi kogos przypomina z twarzy i z wychudzenia!
Julia Dybowska 100%.
Straszne to jest.
l1234-ona
Skarpeta Rakieta

Nie no akurat z twarzy Julia jest ładniejsza, Na wygląda jak 'stara malutka', nie wiem czy to przez makijaż czy kształt oczy ale bez filtrów jest jak siwa nabotoksowana 50tka
oliwia3113 pisze: pn kwie 13, 2026 5:32 pm Taaaak, wiedzialam, ze mi kogos przypomina z twarzy i z wychudzenia!
Julia Dybowska 100%.
Straszne to jest.
oliwia3113

l1234-ona pisze: pn kwie 13, 2026 6:18 pm Nie no akurat z twarzy Julia jest ładniejsza, Na wygląda jak 'stara malutka', nie wiem czy to przez makijaż czy kształt oczy ale bez filtrów jest jak siwa nabotoksowana 50tka
Tak to prawda, Julia ma ladniejsza twarz.
Ale cialo obie tak samo przerazajace i chore + dwa wielkie balony nie pasujace do niczego 🥲🥲🥲
Lamadrina1717

Post autor: Lamadrina1717 »

oliwia3113 pisze: pn kwie 13, 2026 6:50 pm Tak to prawda, Julia ma ladniejsza twarz.
Ale cialo obie tak samo przerazajace i chore + dwa wielkie balony nie pasujace do niczego 🥲🥲🥲
Piersi zrobione bardzo brzydko. Na klacie widać tylko kości, autostradę między piersiami i dwa ogromne balony które totalnie zaburzają sylwetkę. Laska zrobiła mnóstwo poprawek a wygląda na 45 lat. Plus to „i dziewcyny moje kochane” „ceść” takie infantylne zmiękczanie literek omg 🤦🏽‍♀️
l1234-ona
Skarpeta Rakieta

Lamadrina1717 pisze: pt maja 15, 2026 8:32 pm Piersi zrobione bardzo brzydko. Na klacie widać tylko kości, autostradę między piersiami i dwa ogromne balony które totalnie zaburzają sylwetkę. Laska zrobiła mnóstwo poprawek a wygląda na 45 lat. Plus to „i dziewcyny moje kochane” „ceść” takie infantylne zmiękczanie literek omg 🤦🏽‍♀️
Dokładnie. Ona chyba nie ma nawet 30 lat a wygląda na porobioną 45latke. Piersi zdecydowanie zniekształcają sylwetkę. Dybowska tez źle wyglądała jak schudła i zmniejszyła biust. Wcześniej wyglądała jak manekin z protezami piłek.
W ogóle po tym jak tak mocno schudła to jednocześnie zbrzydła. Wcześniej była na prawdę ładna
Teraz kolejna operacja będzie 🤦 tam jest jakaś totalna niekceptacja siebie, szkoda jej
paradise
Srebrna Kropeczka

Post autor: paradise »

Lamadrina1717 pisze: pt maja 15, 2026 8:32 pm Piersi zrobione bardzo brzydko. Na klacie widać tylko kości, autostradę między piersiami i dwa ogromne balony które totalnie zaburzają sylwetkę. Laska zrobiła mnóstwo poprawek a wygląda na 45 lat. Plus to „i dziewcyny moje kochane” „ceść” takie infantylne zmiękczanie literek omg 🤦🏽‍♀️
Zgadzam sie, ale jej wychudzenie naprawde przeraza.
Zaburzenia odzywiania widac na kilometr.
To juz moim zdaniem niedowaga zagrazajaca zyciu.
Druga Dybowska jak ktos wyzej napisal.
Jak ona funkcjonuje i pracuje w takim stanie?
I czemu jej maz jej jakos nie pomoze?
Przykro sie patrzy…
Twarz faktycznie na 40+ wyglada, a zabiegow musialo tu byc zrobionych sporo.
Lamadrina1717

l1234-ona pisze: pt maja 15, 2026 8:46 pm Dokładnie. Ona chyba nie ma nawet 30 lat a wygląda na porobioną 45latke. Piersi zdecydowanie zniekształcają sylwetkę. Dybowska tez źle wyglądała jak schudła i zmniejszyła biust. Wcześniej wyglądała jak manekin z protezami piłek.
W ogóle po tym jak tak mocno schudła to jednocześnie zbrzydła. Wcześniej była na prawdę ładna
Teraz kolejna operacja będzie 🤦 tam jest jakaś totalna niekceptacja siebie, szkoda jej
Zdecydowanie. A najlepsze jest to jak jej mąż wstawia memy, które wyśmiewają sztuczne laski, że wszystkie wygladaja tak samo jak z taśmy produkcyjnej, a przecież jego żonka to idealny przykład takiej laski. W dodatku te zabiegi w jej przypadku mało korzystne, bo kiedyś wyglądała zdecydowanie lepiej. Teraz jak nieudany twór medycyny estetycznej.
paradise
Srebrna Kropeczka

Lamadrina1717 pisze: pt maja 15, 2026 9:20 pm Zdecydowanie. A najlepsze jest to jak jej mąż wstawia memy, które wyśmiewają sztuczne laski, że wszystkie wygladaja tak samo jak z taśmy produkcyjnej, a przecież jego żonka to idealny przykład takiej laski. W dodatku te zabiegi w jej przypadku mało korzystne, bo kiedyś wyglądała zdecydowanie lepiej. Teraz jak nieudany twór medycyny estetycznej.
Jezu serio? Hipokryzja troche 😅
Jej maz jest jakis znany? Lepiej by swojej zonie pomogl i zaprowadzil na terapie i dozywianie, a nie glupie memy wstawial 😳
l1234-ona
Skarpeta Rakieta

Lamadrina1717 pisze: pt maja 15, 2026 9:20 pm Zdecydowanie. A najlepsze jest to jak jej mąż wstawia memy, które wyśmiewają sztuczne laski, że wszystkie wygladaja tak samo jak z taśmy produkcyjnej, a przecież jego żonka to idealny przykład takiej laski. W dodatku te zabiegi w jej przypadku mało korzystne, bo kiedyś wyglądała zdecydowanie lepiej. Teraz jak nieudany twór medycyny estetycznej.

O to to to, tak jakby tymi memami ją podprogowo poniżał. W ogóle ten związek jest dziwny. Ona mam wrażenie haruje cały dzień handlując tymi szmatami, niszczac przy tym zdrowie, a on? Jaka jest jego praca? 😄 Ciągle naparza tymi stories, godz 11.00 i wstawki z domu np z cateringiem.
W ogóle, czy on ją kiedykolwiek zabrał gdzieś na wakacje/wyjazd? Do tej pory to co widziałam z wyjazdów ewidentnie widać było że jest zaplanowane przez nią np przy okazji wyjazdów po ciuchy.
Strasznie dziwna relacja
paradise
Srebrna Kropeczka

Masz moze zdjecia jak wygladala przed tymi wszystkimi przerobkami i wychudzeniem sie do stanu smier***nej niedowagi?
Lamadrina1717

paradise pisze: pt maja 15, 2026 10:44 pm Masz moze zdjecia jak wygladala przed tymi wszystkimi przerobkami i wychudzeniem sie do stanu smier***nej niedowagi?
Na jej Facebooku są. Moim zdaniem miała etap w którym wyglądała ładnie i zdrowo to było tuż przed poznaniem obecnego męża oraz ich początki szybkiej miłości, a potem mam wrażenie że zaczęła gasnąć, a teraz stan niedowagi i wygląda tak nieświeżo.
Lamadrina1717

To zdjęcie dawno temu robione jak jeszcze nie była tak porobiona i tu tez mam wrażenie wygląda na około 40 lat.
Załączniki
fw_1778884703417.jpg
fw_1778884703417.jpg (57.66 KiB) Przejrzano 264 razy
Lamadrina1717

l1234-ona pisze: pt maja 15, 2026 9:42 pm O to to to, tak jakby tymi memami ją podprogowo poniżał. W ogóle ten związek jest dziwny. Ona mam wrażenie haruje cały dzień handlując tymi szmatami, niszczac przy tym zdrowie, a on? Jaka jest jego praca? 😄 Ciągle naparza tymi stories, godz 11.00 i wstawki z domu np z cateringiem.
W ogóle, czy on ją kiedykolwiek zabrał gdzieś na wakacje/wyjazd? Do tej pory to co widziałam z wyjazdów ewidentnie widać było że jest zaplanowane przez nią np przy okazji wyjazdów po ciuchy.
Strasznie dziwna relacja
Ten jej obecny mąż zanim ją poznał miał relacje z moją koleżanką, pisali, spotkali i zaiskrzyło. W międzyczasie pojawiła się Agnieszka, która była „szybsza” bo prostu szybciej zaciągnęła go do łóżka . Po dwóch tygodniach znajomości polecieli na wspólne wakacje. Potem te epopeje na insta, wyznania milosci jakby nie mogła mu napisać tego prywatnie, a on z nią jest bo chyba jest mu wygodnie, ma laskę co za nim lata, pracuje, a on ma przestrzeń na swoje sprawy i insta. Lajkuje foty laskom i to przeciwnej urody do urody żony bo właśnie tej mojej koleżance z którą pisał mówił że woli brunetki ;) zresztą jego poprzedni związek był z dziewczyną, która jest totalną przeciwnością Agnieszki czyli naturalną brunetką bez piłek na klacie i w policzkach ;)
paradise
Srebrna Kropeczka

Lamadrina1717 pisze: sob maja 16, 2026 12:52 am Ten jej obecny mąż zanim ją poznał miał relacje z moją koleżanką, pisali, spotkali i zaiskrzyło. W międzyczasie pojawiła się Agnieszka, która była „szybsza” bo prostu szybciej zaciągnęła go do łóżka . Po dwóch tygodniach znajomości polecieli na wspólne wakacje. Potem te epopeje na insta, wyznania milosci jakby nie mogła mu napisać tego prywatnie, a on z nią jest bo chyba jest mu wygodnie, ma laskę co za nim lata, pracuje, a on ma przestrzeń na swoje sprawy i insta. Lajkuje foty laskom i to przeciwnej urody do urody żony bo właśnie tej mojej koleżance z którą pisał mówił że woli brunetki ;) zresztą jego poprzedni związek był z dziewczyną, która jest totalną przeciwnością Agnieszki czyli naturalną brunetką bez piłek na klacie i w policzkach ;)
Mysle, ze to moze byc jedna z przyczyn jej zaburzen odzywiania…chce byc idealna dla meza wiec sie glodzi i chce byc jak najchudsza + milion poprawek i operacji (kolejna operacja z tego co pisala juz wkrotce) 😢
l1234-ona
Skarpeta Rakieta

To widac że to ona jest w tym związku zaangażowana i to jej zależy, a on jest bo jest bo mu wygodnie
Nawet na tym zdjęciu ze ślubu które dziś wstawiła na relacji, on jej nawet nie dotyka, już nie mówiąc żeby objąć do zdjęcia itp, nawet jej nie dotyka, ręce założone. Ona bliżej jest z bratem niż z nim
paradise
Srebrna Kropeczka

paradise pisze: sob maja 16, 2026 1:00 am Mysle, ze to moze byc jedna z przyczyn jej zaburzen odzywiania…chce byc idealna dla meza wiec sie glodzi i chce byc jak najchudsza + milion poprawek i operacji (kolejna operacja z tego co pisala juz wkrotce) 😢
Ona ma chyba 166 cm wzrostu, a wazy ze 40 kg biorac pod uwage juz te nieproporcjonalne, okropne pilki z koscista autostrada na srodku.

Cos strasznego 😭
Lamadrina1717

l1234-ona pisze: sob maja 16, 2026 10:22 am To widac że to ona jest w tym związku zaangażowana i to jej zależy, a on jest bo jest bo mu wygodnie
Nawet na tym zdjęciu ze ślubu które dziś wstawiła na relacji, on jej nawet nie dotyka, już nie mówiąc żeby objąć do zdjęcia itp, nawet jej nie dotyka, ręce założone. Ona bliżej jest z bratem niż z nim
Z bratem czyli Dawidem Ambro ta relacja jest dla mnie cringe.. oni na zdjęciach patrzą na siebie jak zakochani. Fajnie że mają dobrą relacje, ale na zdjęciach pozują jak para, te spojrzenia sobie w oczy są mrożące. On ma nawet jej podobiznę wytatuowaną na plecach 🥴
Załączniki
fw_1778928151395.jpg
fw_1778928151395.jpg (80.79 KiB) Przejrzano 233 razy
Lamadrina1717

l1234-ona pisze: sob maja 16, 2026 10:22 am To widac że to ona jest w tym związku zaangażowana i to jej zależy, a on jest bo jest bo mu wygodnie
To dzisiejsze zdjęcie z relacji z braćmi pt „wierzę w słońce po każdej burzy” chodzi o jej ukochanego Ambra. Zaliczył przypal. Grozi mu parę lat. Słoneczko wyjdzie mu na pewno, ale nie w tym roku. Kochana siostra wiedziała co brat robi więc te opisy są lekko śmieszne
paradise
Srebrna Kropeczka

Ktos wie ile ona faktycznie ma lat?
l1234-ona
Skarpeta Rakieta

Lamadrina1717 pisze: sob maja 16, 2026 2:17 pm To dzisiejsze zdjęcie z relacji z braćmi pt „wierzę w słońce po każdej burzy” chodzi o jej ukochanego Ambra. Zaliczył przypal. Grozi mu parę lat. Słoneczko wyjdzie mu na pewno, ale nie w tym roku. Kochana siostra wiedziała co brat robi więc te opisy są lekko śmieszne
Narkotyky?
Lamadrina1717

l1234-ona pisze: sob maja 16, 2026 3:07 pm Narkotyky?
Riki tiki i inne specyfiki.. swoją drogą ten to też miał związki jak nie z oszustką i wyłudzaczką internetową ismeną Stelmaszczyk co potem po ich rozstaniu przeleciało ją połowa jego kolegów to z tą pożal się Boże Aśką Paszkowską ksywa face app. Następna królowa życia która była aresztowana 😳
paradise
Srebrna Kropeczka

Mam wrazenie, ze ona z filmiku na filmik jest coraz bardziej wychudzona i niezdrowa.
Myslicie, ze ona jakos wspomaga to chudniecie 💉czy poprostu nic nie je, a maz ma to gdzies?
Lamadrina1717

l1234-ona pisze: pt maja 15, 2026 8:46 pm Dokładnie. Ona chyba nie ma nawet 30 lat a wygląda na porobioną 45latke. Piersi zdecydowanie zniekształcają sylwetkę. Dybowska tez źle wyglądała jak schudła i zmniejszyła biust. Wcześniej wyglądała jak manekin z protezami piłek.
Najlepsze jest to że ona te piersi robiła już z trzy lub cztery razy. Takie balony nigdy nie będą wyglądać dobrze przy takiej wadze, a tu znowu kolejna operacja wjeżdża ciekawe czy nie piersi znowu 😅
Mąż zamiast zawieźć na operację powinien zawieźć do psychologa w tym przypadku 🤦🏽‍♀️