Start
Mój profil

Który iPhone pomóżcie

Moderator: verysweetcherry
Awatar użytkownika
unfaithfully
Pierścionek_od_passera

Re: Który iPhone pomóżcie

Post autor: unfaithfully »

magda2023 pisze: czw maja 14, 2026 8:47 pm
I tak doradzaj koleżance używany, wymiętolony telefon bo to magiczny AJ`fonik jak za te pieniądze kupujesz naprawdę dobry nowy telefon. Samsung, Motorolla, Google, Xiaomi czy marka fanów technologii OnePlus nazywany zabójcą flagowców.
Jezu, Ty naprawde nie rozumiesz, nawet jak ktos Ci wyjasni jak krowie na rowie.
Wspolczuje.
magda2023
Szarlotta

Post autor: magda2023 »

unfaithfully pisze: pt maja 15, 2026 10:45 am Jezu, Ty naprawde nie rozumiesz, nawet jak ktos Ci wyjasni jak krowie na rowie.
Wspolczuje.
Ale co wyjaśniłaś. Nie rozumiesz że w cenie używanego IP 14 Pro masz NOWY porządny telefon???

Co śmieszne w IP nie da się normalnie przesyłać plików tylko trzeba przez Itunes a tel na android jest widziany jako pendrive i mogę dowolnie przesyłać pliki. Mamy 2026 rok hello XXDDD
Awatar użytkownika
unfaithfully
Pierścionek_od_passera

Post autor: unfaithfully »

magda2023 pisze: sob maja 16, 2026 12:34 pm Ale co wyjaśniłaś. Nie rozumiesz że w cenie używanego IP 14 Pro masz NOWY porządny telefon???

Co śmieszne w IP nie da się normalnie przesyłać plików tylko trzeba przez Itunes a tel na android jest widziany jako pendrive i mogę dowolnie przesyłać pliki. Mamy 2026 rok hello XXDDD
No skoro Ty nie rozumiesz, ze ktos moze nie chciec androida, to ja nie mam o czym z Toba rozmawiac. Wszystko co chcialam napisac napisalam wczesniej, ale jak do Ciebie to nie dociera, to jest Twoj problem :)
Zyj i daj zyc innym. Z takim telefonem jaki oni chca, a nie z takim jaki Ty im kazesz miec.