Start
Mój profil

Aplikacja mobilna Forum Wanda

Moderatorzy: damascenka, blackmolly
Awatar użytkownika
pieczonyziemniak.
DamaZpowiśla

Re: Aplikacja mobilna Forum Wanda

Post autor: pieczonyziemniak. »

A kiedy znikną te uporczywe reklamy?
Chomis
Siatkarka

Post autor: Chomis »

Jest możliwość przejścia w aplikacji do wybranej strony?? Zaczelam czytać konkretne forum, ale nie chce mi się za każdym razem przewijać 50 razy do miejsca, w którym ostatnio skończyłam
Bezrobotna
Awatar użytkownika
nataliea
Currently: planning drama

Post autor: nataliea »

Chomis pisze: wt maja 12, 2026 5:30 pm Jest możliwość przejścia w aplikacji do wybranej strony?? Zaczelam czytać konkretne forum, ale nie chce mi się za każdym razem przewijać 50 razy do miejsca, w którym ostatnio skończyłam
Kliknij ten znaczek przeniesie cię do ostatniego nieprzeczytanego komentarza
Załączniki
fw_1778611974000.jpg
fw_1778611974000.jpg (1.77 KiB) Przejrzano 614 razy
"Nie wrzucajcie wszystko do jednego kopyta"
Awatar użytkownika
patryktarachon
Mokra Włoszka
Instagram: patryktarachon

Post autor: patryktarachon »

Ciekawy pomysł z aplikacją, chociaż dziwię się, że nie ma na nią hejtu na tym forum. :P
Pinkowa
Skarpeta Rakieta

Post autor: Pinkowa »

julkaaaaaaaa00 pisze: sob maja 09, 2026 1:53 am Wprowadzenie nowych reklam pod pretekstem pomocy chorym dzieciom, potem zapewnianie, że "na szczęście reklamy dzisiaj znikną", a na końcu mówienie żeby zainstalować sobie aplikacje jest po prostu żałosne xd
Też nie mogę z tego tłumaczenia, strona stała się dramatem. Nie chcę instalować tej aplikacji.
Akcja z rakiem, a tutaj czysta pazerność wyszła
violaa
BlondDoczep

Post autor: violaa »

Pinkowa pisze: czw maja 14, 2026 1:08 pm Też nie mogę z tego tłumaczenia, strona stała się dramatem. Nie chcę instalować tej aplikacji.
Akcja z rakiem, a tutaj czysta pazerność wyszła
Forum które powstało by między innymi cisnąć influ za pełno szitowych reklam zostało zasypana reklamami, piękne xpp
Awatar użytkownika
FigGa
Vlog bez cięć

Post autor: FigGa »

julkaaaaaaaa00 pisze: sob maja 09, 2026 1:53 am Wprowadzenie nowych reklam pod pretekstem pomocy chorym dzieciom, potem zapewnianie, że "na szczęście reklamy dzisiaj znikną", a na końcu mówienie żeby zainstalować sobie aplikacje jest po prostu żałosne xd
Jeszcze żeby mozna było ją zainstalować, bo niestety po zmianie telefonu dalej nie mam takiej możliwości 🤡
Bo Wiśniewski to nie ja,
Bo to wszystko nie jest moje,
Bo to wszystko wielki pic,
A „Ich Troje” jest kradzione.
Awatar użytkownika
Idiotka
Tysiąc róż

Post autor: Idiotka »

violaa pisze: pn maja 18, 2026 5:48 pm Forum które powstało by między innymi cisnąć influ za pełno szitowych reklam zostało zasypana reklamami, piękne xpp
A jeszcze piekniejsza jest cisza od adminek 🤡
Who's in a bunker? Who's in a bunker? I have seen too much. I haven't seen enough.
Ice age coming. Ice age coming. Let me hear both sides. Let me hear both sides.
We're not scaremongering, this is really happening, happening.
Awatar użytkownika
damascenka
Administrator

Post autor: damascenka »

Idiotka pisze: pn maja 18, 2026 11:10 pm A jeszcze piekniejsza jest cisza od adminek 🤡
Jaka cisza? W jakichś trzech wątkach odpisywałam to samo.

Obecnie testujemy nowe ułożenie reklam zasugerowane przez Google - po akcji z Cancer Fighters dostaliśmy feedback od Google, że sugerują nam podmianę jednego stałego formatu na inny. Wybraliśmy ten mniej inwazyjny i jest to w fazie testowej.

Z wpłatą NIESTETY czekamy na dokumenty od księgowej, jeśli któraś z Was jest specjalistką od hiszpańskich podatków to chętnie zgłoszę się po rady. :)
Awatar użytkownika
FigGa
Vlog bez cięć

Post autor: FigGa »

Kurka, ale one nie są mniej inwazyjne. One po prostu są na całą stronę. Zajmują praktycznie cały wyświetlacz :(
Bo Wiśniewski to nie ja,
Bo to wszystko nie jest moje,
Bo to wszystko wielki pic,
A „Ich Troje” jest kradzione.
Awatar użytkownika
damascenka
Administrator

FigGa pisze: pn maja 18, 2026 11:53 pm Kurka, ale one nie są mniej inwazyjne. One po prostu są na całą stronę. Zajmują praktycznie cały wyświetlacz :(
Są mniej inwazyjne niż te na całą stronę i z filmikami, które były nam proponowane. Pamiętajcie, że my też mamy swoje zobowiązania w związku ze współpracą z programem Google.
Awatar użytkownika
Idiotka
Tysiąc róż

damascenka pisze: pn maja 18, 2026 11:50 pm Jaka cisza? W jakichś trzech wątkach odpisywałam to samo.

No wybacz, że nie każdy jest w każdym wątku 😉

Ja nie naciskam na faktury za reklamy, to Wasza sprawa, i wierzę, że będziecie szczere i kasa pójdzie, gdzie miała iść.

Niemniej reklamy wyskakujące co chwilę na całą stronę są przegięciem, a pisanie użytkownikom by sobie apke ściągnęli to ich nie będzie, jest przegięciem do kwadratu 🤗
Who's in a bunker? Who's in a bunker? I have seen too much. I haven't seen enough.
Awatar użytkownika
damascenka
Administrator

Idiotka pisze: wt maja 19, 2026 12:02 am No wybacz, że nie każdy jest w każdym wątku 😉

Ja nie naciskam na faktury za reklamy, to Wasza sprawa, i wierzę, że będziecie szczere i kasa pójdzie, gdzie miała iść.

Niemniej reklamy wyskakujące co chwilę na całą stronę są przegięciem, a pisanie użytkownikom by sobie apke ściągnęli to ich nie będzie, jest przegięciem do kwadratu 🤗
A co mamy zrobić? Kontrakt reklamowy jest między nami a Google i zarówno my jak i oni mamy swoje zobowiązania. Jeżeli Google widzi, że potrzebna jest optymalizacja to my ją wykonujemy. :) Naprawdę nikt nie robi Wam na złość i proszę zrozumcie to.
Awatar użytkownika
Idiotka
Tysiąc róż

Ale spokojnie, ja rozumiem. Jak widać przekleństw w Wasza stronę nie rzucam, bo po co (a każdy kto mnie już tu zna wie, że potrafię 🤭) Róbcie co musicie, i w sumie co chcecie. Ale nie narzucajcie innym ściągania aplikacji pod płaszczykiem braku reklam, tyle i aż tyle.

Jestem tu bo lubię, ale nie ukrywam, że te z tyłka wyskakujące reklamy sprawiają, że zaglądam tu mniej. I myślę, że nie tylko ja.

(i tak wiem, że moje zdanie niewiele znaczy, i że moja nieobecność niewiele zmieni, ale wciąż 🤭)