Start
Mój profil

Deep plane lifting

Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry
natatata
Siatkarka

Deep plane lifting

Post autor: natatata »

Najlepsi lekarze od deep plane liftu oprocz dr Szczyta i Osucha? Gdzie lifting robila Steczkowska?
Antonella
Mokra Włoszka

Post autor: Antonella »

Gdzie dana gwiazda robiła to raczej się nie dowiesz. Sama mam już założone konto oszczędnościowe na ten cel, nie wiem na kogo się zdecyduję, nie do końca mnie przekonuje Szczyt. Bardzo podobają mi się prace czeskiego lekarza Tomasa Ventruba, ma profil na IG, nie widziałam tak ładnych efektów na profilach polskich lekarzy. Co do tematu liftingu panuje w ogóle jakaś znowa milczenia, jak wejdzie się na grupy o operacjach plastycznych, to dziewczyny pod swoimi danymi pokazują zrobione nosy, piersi, brzuchy, ale powodzenia w znalezieniu informacji, która gdzie robiła lifting twarzy, nie mówiąc już o zdjęciach before after.

A i jeszcze z moich obserwacji, jak się jest 45+ to najlepsze efekty są przy pełnym pakiecie: deep plane face and neck lift, blefaroplastyka powiek górnych i dolnych, lifting brwi, lip lift, a jak trzeba to i transfer tłuszczu. Wtedy jest efekt Rozenek, tylko no trzeba dobrego lekarza.
Eurydyka
ZdalnaFanka

Post autor: Eurydyka »

Podobają mi się prace dr Osucha i dr Zachary. Najgorszy efekt jaki widziałam to z kolei prof Maciejewskiego u Lipińskiej. Niestety lifting Gojdzia zrobiony u Osucha też nie wyglada dobrze.