No_limit_klaudia
Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherryRe: No_limit_klaudia
On na swoim wrzuca relacje czasem
-
Takasobieniewinnaja
- SushiRoll
to taka nadmuchana blondi?
ej a co mu się wzięło na wspominki, że 10 lat małżeństwa? wcześniej wstawiał jakiś post o żałowaniu.. ? chłopie straciłeś taką fajną babkę i nie wiem co tam odwalił, no ale pewnie ciężko mu będzie wrócić..
widać, że Klaudia odżyła jak wróciła do domku
trzymam za nią serio kciuki
pokazuje fajną, kobiecą siłę, a zawsze ją lubiłam bo mam odczucia że po prostu jest prawdziwa 
a i apkę na rok fit i żywienie też zakupiłam, chociaż mam jeszcze dostęp do września, ale w ten sposób chciałam też dołożyć swoją cegiełkę żeby się podniosła i żeby było ją stać na pozostanie w domu
ej a co mu się wzięło na wspominki, że 10 lat małżeństwa? wcześniej wstawiał jakiś post o żałowaniu.. ? chłopie straciłeś taką fajną babkę i nie wiem co tam odwalił, no ale pewnie ciężko mu będzie wrócić..
widać, że Klaudia odżyła jak wróciła do domku
a i apkę na rok fit i żywienie też zakupiłam, chociaż mam jeszcze dostęp do września, ale w ten sposób chciałam też dołożyć swoją cegiełkę żeby się podniosła i żeby było ją stać na pozostanie w domu
Nie ma co gdybać. Tak naprawę nie wiemy, co tam się wydarzyło. Jeśli Klaudia zdecydowała o powrocie, to ja szczerze życzę jej szczęścia