Start
Mój profil

Czy ta korespondencja coś znaczy?

Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry
Pejczyk Pandory
TrampekLV

Re: Czy ta korespondencja coś znaczy?

Post autor: Pejczyk Pandory »

Kuźwa, jak ja nienawidzę takich historii. Dziewczyno, tu nie ma co rozkminiać, tylko trzeba spierdalać. Twój przypadek jest tak oczywisty i nie różni się od milionów historii, które słyszałam w swym życiu. Spotkałaś dupka i tyle w temacie. Naopowidał Ci bajek, bo to nic nie kosztuje. Jakby wszystkie pierdy, które słyszałam z ust facetów były prawdą, to dzisiaj byłabym księżną Monako. Tu istnieją tylko dwa warianty zakończenia tej historii :
A. Zostawiasz dupka i masz szansę na szczęśliwe życie
B. Wiążesz się z dupkiem, ciągle żyjesz w niepewności, Twoje poczucie wartości spada na łeb na szyję, on Cię na końcu i tak zdradza, najgorzej jak to pójdzie za daleko i weźmiesz z dupkiem ślub i/albo urodzisz mu dziecko. Masz zniszczone najlepsze lata życia , których nikt Ci nie zwróci.
Annaqwe
Siatkarka

Post autor: Annaqwe »

Gdyby ona była chętna do kontaktu to już by się spotkali.
To że to się nie wydarzyło jest tylko po jej stronie. Ale jesteś z nim, on jest nielojalny- może na kolejnej imprezie pozna inną, która już z bedzie chętna na bliską relację? To nie o to chodzi do czego doszło, tylko do czego on dążył. BĘDĄC Z TOBĄ
Pejczyk Pandory
TrampekLV

Post autor: Pejczyk Pandory »

Annaqwe pisze: czw kwie 23, 2026 8:02 pm Gdyby ona była chętna do kontaktu to już by się spotkali.
To że to się nie wydarzyło jest tylko po jej stronie. Ale jesteś z nim, on jest nielojalny- może na kolejnej imprezie pozna inną, która już z bedzie chętna na bliską relację? To nie o to chodzi do czego doszło, tylko do czego on dążył. BĘDĄC Z TOBĄ
Dokładnie. Dla niego jesteś tylko opcją B. Pewnie jest z Tobą dla wygody i swoich korzyści typu nielimitowany keks. Ale jak tylko na horyzoncie pojawia się inna laska, tym razem chętna na bliższą znajomość to nie będzie miał żadnych skrupułów żeby Cię zostawić. Wiem, że trudno przyjąć tę prawdę do siebie, no ale takie zachowania jasne pokazują z kim mamy do czynienia. A Ty swoją postawą i przymykaniem oka na tę sytuację pokazujesz temu dupkowi, że można Cię traktować jak śmiecia. Nie daj się dziewczyno. Już lepiej być do końca życia samą niż czyjąś opcją B. Nigdy nie żebraj o czyjąś uwagę i miłość,bo będziesz ciągle trafiać na takich skurwieli. Trzymaj głowę wysoko i pamiętaj, że on nie jest Ciebie wart.
Awatar użytkownika
kombuchawsloiku
Skarpeta Rakieta

Post autor: kombuchawsloiku »

Zaprzeczanie temu, co się wydarzyło nie zmienia faktu, że się coś wydarzyło. Facet będąc z Tobą w związku chciał zacząć budować relację z inną kobietą, nie udało mu się to jedynie dlatego, że go zlała. Podjął taką decyzję, żeby intencjonalnie szukać osoby, która mu się spodobała. Następnym razem będzie inna koleżanka, która może nawet się o Tobie nie dowie i będą sobie wspólnie budowali relację, a Ty będziesz żyła w nieświadomości, być może nawet będziesz miała podejrzenia, ale kij z tym, skoro przy jawnych dowodach uwzględniasz opcję, że to może tylko koleżanka. Wiadomości, które zobaczyłaś, są dosyć jednoznaczne, nie wiem czego jeszcze potrzebujesz. Nie brzmi to jak jednorazowa akcja, ba, może nie być nawet pierwsza.
Szacun dla tej koleżanki btw za przekazanie info, myślę że to dobra osoba.