Start
Mój profil

Zjawiska paranormalne – jak komunikują się z nami nasi zmarli bliscy?

Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry
Maja96
Siatkarka

Zjawiska paranormalne – jak komunikują się z nami nasi zmarli bliscy?

Post autor: Maja96 »

Cześć wszystkim <3

Od jakiegoś czasu robię research i zbieram różne historie odnośnie zmarłych do mojej publikacji. Te historie mają dotyczyć tego jak kontaktują się z nami nasi bliscy zmarli – jakie znaki nam dają, jakie informacje próbują przekazać, w jaki sposób.

Celem publikacji będzie znalezienie podobieństw u różnych ludzi, w różnych sytuacjach i opisanie tego tak, by inni, którzy przeżywają żałobę (lub już nie) mogli dowiedzieć się, jakie są zazwyczaj formy kontaktu i jakie znaki mogą otrzymywać.

Czy macie historie, gdzie czujecie, że to jakiś znak/ przekaz od kogoś zmarłego? Bliscy zmarli odwiedzili Was w snach, czuliście ich obecność w jakiś sposób? Lub coś zupełnie nietypowego, ale czujecie, że to nie przypadek?

Jeśli macie jakieś ciekawe historie, to będę bardzo wdzięczna za podzielenie się nimi tutaj w komentarzu lub na wyślijcie adres [email protected]

Ważne jest jednak to, by opisać sytuację nieco szerzej, niż tylko ''śniła mi się mama'' :)

Z góry dziękuję!
Awatar użytkownika
JagodAgata
SushiRoll

Post autor: JagodAgata »

ja nie, ale moja babcia - bardzo źle się czuła (choruje na serce itp) poszła spać i śniła się jej jej mama, która nie żyje już z 15 lat, stała w słońcu, uśmiechnięta wyciągnęła do niej ręce, objęła ją i powiedziała - "Krysiu jeszcze nie teraz, nie Twój czas"

rano babcia jak nówka sztuka
PEONIA
Milion subskrypcji

Post autor: PEONIA »

Jak zbierasz historie to na forum są już ze 4 takie watki