No_limit_klaudia
Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherryNo_limit_klaudia
Hej, czy ktoś ćwiczył z aplikacją xl i no limit fit? Jak wygladaja treningu w xl, sa bardzo latwe czy sa tez trduniejsze? Z ketlami i hantlami? Jak ocenianie aplikacje? Funkcjonalosc i treningi? Dziala ro bez zarzutu?
-
Takasobieniewinnaja
- BlondDoczep
Kurczę, też przyszłam sprawdzić czy jest jakieś info
nie oglądałam relacji od kilku dni.. bardzo lubię Klaudię, mam jej apkę, chociaż mam teraz przerwę bo nawał pracy i obowiązku w domu. przykro widzieć ją taką smutną 
-
Krystyna1991
- ŚpioszkiKenzo
Też jestem bardzo ciekaw, obserwuję ją ponad 10 lat
-
Takasobieniewinnaja
- BlondDoczep
smutne jest to, że tak marzyła o tym domu. wstawiała relacja że jest wdzięczna za to, że go ma więc tutaj nie za bardzo rozumiem dlaczego ona wyprowadziła się z 3 dzieci. niezależnie co tam się zadziało to łatwiej byłoby mu się spakować i wyprowadzić a nie rozwalać życie jeszcze 3 dzieci. Przecież Zuzia chyba ma tam szkołę, Kubuś przedszkole. Majka w Sosnowcu chodzi do szkoły ale to i tak duża zmiana dla nich.
-
Krystyna1991
- ŚpioszkiKenzo
Pewnie zdrada, co innego spadłoby tak znienacka
Nie no jeśli to prawda, że ją zdradził to nie mam słow na typa. Klaudia widać, że oddała mu cale serce, widać jak bardzo była za nim, tyle pracowali żeby ten dom postawić, tak sie dziewczyna cieszyła, bardzo pracowita kobieta i oddana matka. Szkoda mi jej bardzo, nie rozumiem takich facetów którzy bez żadnej refleksji są w stanie tak zniszczyć rodzinę i złamać serce. Ich związek byl dla mnie takim jednym z niewielu przypadków, bardzo zgranego i szczęśliwego małżeństwa.
-
Brudzia777
- Siatkarka
Ja też tego nie rozumiem kilka dni temu byli razem kibicowała mu - wsio ok. a nagle …szukam mieszkania z dziećmi i psami…czemu On się nie wyporowadził? A może to Klaudia poznała kogoś
?? Skoro Ona wyszła z domu to tak jakby On się wkurzył i ją początkowo wygonił
? A potem przemyśleli że jednak dzieci niech wrócą - ale przerąbana sytuacja - dom jeszcze w pełni nie skończony - razem w branży działali - 2 wspólnych dzieci a tu taki ambaras !!!! Szkoda mi jej w ciul !!!!! Mam nadzieję że jej się ułoży i kiedyś nam o tym opowie ….
Czyżby klasyczna wada ortopedyczna u faceta w kryzysie wieku średniego czyli dupa na boku?
Jeśli to prawda to masakra. Ten chłopczyk ma ile lat? 5?
Co te chłopy mają w głowach to ja nie wiem.
Może się wyprowadziła pod wpływem chwili. Dobrze, że tam wraca. Natomiast ja uważam że jak sobie chce facet życie od nowa zaczynać to proszę bardzo. Ale dlaczego przez niego dzieci mają przechodzić rewolucję i ma im się obniżyć standard życia.
Jeśli to prawda to masakra. Ten chłopczyk ma ile lat? 5?
Co te chłopy mają w głowach to ja nie wiem.
Może się wyprowadziła pod wpływem chwili. Dobrze, że tam wraca. Natomiast ja uważam że jak sobie chce facet życie od nowa zaczynać to proszę bardzo. Ale dlaczego przez niego dzieci mają przechodzić rewolucję i ma im się obniżyć standard życia.
-
Iiiiiiiiiiii
- Ciastko
Też jestem w szoku .Bardzo długo ją obserwuję i jest jedyną z niewielu w internetach która jest „normalna” Ten dom spełnienie marzeń , małe dziecko … Szok . Normalnie światopogląd mi się rujnuje jak widzę takie rzeczy , naprawdę wyglądali na zgraną parę .
-
gosiaczek2226
- Siatkarka
Przecież on taki wierzący, pielgrzymki... Trochę to dziwne... niemniej jednak bardzo współczuję.
Gdyby to nie była zdrada to rozstanie nie byłoby tak szybkie, widać że działała w silnych emocjach. To że im się nie układa było widac od miesięcy, np. jak pojechali we dwoje w góry to on zaplanował sobie treningi, a ona miała sama wchodzić, wjeżdżać wyciągiem i tylko z nią zjechał mówiąc że zrezygnował ze zbiegania dla żony. Ostatnio pokazywała pompki i też lekceważąco się wypowiadał. Jego zdystansowanie do niej było bardzo widoczne. Myślę że dom nie był wcale taki cudowny. To kursowanie w tę i spowrotem z dziećmi do szkoły czy na treningi. Dodatkowo tam mógł być kredyt, wspominała w podkaście że wzięli na siebie zobowiązanie. Od dawna widać było, że Klaudia jest ze wszystkim sama i jest koszmarnie zmęczona.
Liczi też zwróciłam uwagę dokładnie na to o czym piszesz
Czy ktoś wie i napisze co powiedziała Klaudia o powodach wyprowadzki przed tym gdzie mówi że zrobiła się afera i jest u mamy szuka mieszkania? Tak czy inaczej facet z klasą nie pozwoliłby się jej wyprowadzać i tułać z dziećmi /choćby ze względu na nie/ i sam wyszedł pierwszy, bo namieszał to raz, dwa jemu jest łatwiej się wynieść
Darek to dla mnie zawsze miał ego wybujałe.
Nigdy za nim nie przepadałam i nie obserwowałam go a jak przewijał się na relacjach to często przełączałam.
Te wycieczki wszystkie pamiętam właśnie tak, że Klaudia ostatecznie ogarniała siebie i dzieci, bo Darek musiał trening zrobić. Szkoda, ze ona go na szlaku nie zostawiła z dzieciakami i sobie sama nie weszła i zbiegła.
A zmęczona to bywała często ale co się dziwić jak ogarniała dzieci, dom, jedzenie, treningi, firmę.
Tak czy inaczej jak taką rewolucję fundujesz dzieciom w wieku przedszkolno szkolnym to dla mnie zero i tyle.
Serio ludzie jesteśmy dorośli. Dla mnie nie ma żadnego wytłumaczenia. Trzeba było rodziny nie zakładać i dzieci nie robić.
Nigdy za nim nie przepadałam i nie obserwowałam go a jak przewijał się na relacjach to często przełączałam.
Te wycieczki wszystkie pamiętam właśnie tak, że Klaudia ostatecznie ogarniała siebie i dzieci, bo Darek musiał trening zrobić. Szkoda, ze ona go na szlaku nie zostawiła z dzieciakami i sobie sama nie weszła i zbiegła.
A zmęczona to bywała często ale co się dziwić jak ogarniała dzieci, dom, jedzenie, treningi, firmę.
Tak czy inaczej jak taką rewolucję fundujesz dzieciom w wieku przedszkolno szkolnym to dla mnie zero i tyle.
Serio ludzie jesteśmy dorośli. Dla mnie nie ma żadnego wytłumaczenia. Trzeba było rodziny nie zakładać i dzieci nie robić.
-
tabularaza
- ŚpioszkiKenzo
może im sie jeszcze wszystko ułoży...może nic strasznego się nie wydarzyło i potrzebują chwili każde dla siebie