Jaki prezent dla żony
Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherryJaki prezent dla żony
Szukam inspiracji na idealny prezent dla żony i liczę na Wasze sprawdzone pomysły
Zależy mi na czymś wyjątkowym, co naprawdę sprawi jej radość – co polecacie?
- gunernialne
- Parzucha
Szkatułka pełna diamentów to naprawdę wyjątkowy prezent i na pewno(!) sprawi jej radość (nie dziękuj żono)
Przekazuję się w spadku ziemi, by wyrosnąć z trawy, którą kocham,
Jeśli zechcecie mnie znowu, szukajcie mnie pod podeszwą buta
Jeśli zechcecie mnie znowu, szukajcie mnie pod podeszwą buta
Zegarek, nie smartwatch, ale zegarek. I nie pisz, że zegarków się nie daje w prezencie. Chętnie polecę, bo mocno siedzę w temacie.
A tak w ogóle to napisz cokolwiek o żonie, bo jedną biżuteria ucieszy, a inną skok ze spadochronem.
-
fantasmagorie
- PsychoFanka
- karta podarunkowa do Jubilera
- biżuteria jakaś bardziej niszowa, polecam np. BroKat, robią biżuterię z węglem
- jeśli lubi takie rzeczy to zestaw LEGO bukiet kwiatów albo bonsai, są przepiękne
- filiżanka z grawerem (bardzo lubię firmę Gaja Arte)
- coś z Bolesławca
- mój hit ostatnich lat - bon na zaprojektowanie własnej torebki (ManaShop)
Lub po prostu coś, co wiesz że zawsze chciała, a nie mogła sobie na to pozwolić lub nie chciała wydawać na to pieniędzy. Powodzenia
- biżuteria jakaś bardziej niszowa, polecam np. BroKat, robią biżuterię z węglem
- jeśli lubi takie rzeczy to zestaw LEGO bukiet kwiatów albo bonsai, są przepiękne
- filiżanka z grawerem (bardzo lubię firmę Gaja Arte)
- coś z Bolesławca
- mój hit ostatnich lat - bon na zaprojektowanie własnej torebki (ManaShop)
Lub po prostu coś, co wiesz że zawsze chciała, a nie mogła sobie na to pozwolić lub nie chciała wydawać na to pieniędzy. Powodzenia