Start
Mój profil

Medycyna Estetyczna Warszawa

Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry
kusu.tok
Ciastko

Re: Medycyna Estetyczna Warszawa

Post autor: kusu.tok »

Ja również się podepnę, szukam polecajek na usta w wwa, zależy mi na braku efektu kaczki czy innych russian style. Co prawda chciałabym żeby efekt był widoczny ale naturalny.
Na ig ostatnio mi wyskoczyła dr karolina szymczak - ktoś coś wie? Albo ig ekspert beauty team - 2 lekarzy robiących m.in. usta ?
Marolaaa
Mokra Włoszka

Post autor: Marolaaa »

kusu.tok pisze: ndz kwie 12, 2026 9:40 pm Ja również się podepnę, szukam polecajek na usta w wwa, zależy mi na braku efektu kaczki czy innych russian style. Co prawda chciałabym żeby efekt był widoczny ale naturalny.
Na ig ostatnio mi wyskoczyła dr karolina szymczak - ktoś coś wie? Albo ig ekspert beauty team - 2 lekarzy robiących m.in. usta ?
Robiłam u lekarki w wielkim mieście, robiłam u Dr Roth - tutaj z Warszawy u tych dwóch. W obu przypadkach usta były rozpuszczane. Wyszły takie kluski.
Marolaaa
Mokra Włoszka

Post autor: Marolaaa »

Medycyna estetyczna to mogę ci polecić od naturalnego wyglądu Dr Marek Wasiluk - moja koleżanka jest modelką wybiegowa i robi okładki czasopism i jest jego pacjentką od kilku lat. Nigdy nie powiedziałabyś że coś ma zrobione. Najlepszy botox mam od niego. W innych miejscach po prostu rozcieńczają żeby więcej zarobić…
Botox robiłam w około 10 klinikach różnych zanim trafiłam do niego.