Czy da się obejrzeć prywatne konto na instagramie ?
Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherryCzy da się obejrzeć prywatne konto na instagramie ?
Kochani! Kojarzę, że była kiedyś jakaś strona do podglądania prywatnych kont na instagramie, ale za nic nie mogę jej znaleźć. Pamięta ktoś może co to była za strona?
- Blue Spirit
- SushiRoll
Możesz sobie przecież wygooglować.
-
123wiosna123
- Milion subskrypcji
Uwierz mi, że bez powodu bym tego nie robiła. Wspólnik w firmie ukradł mi pieniądze, pojechał za nie na wakacje, a mi wciska kit że jest ciężko chory w szpitalu. Potrzebuje jak najwięcej dowodów, żeby doprowadzić sprawę do końca. Tu nie chodzi o stalkowanie ex, ani inne tego typu pierdoły
-
123wiosna123
- Milion subskrypcji
To zmienia postać rzeczy ale przecież nikt tego nie wie po twoim pierwszym poście. Wiem ze kiedys na watku o rzezniczakach ktos pisał dokładnie jak wejść na prywatne ig ale bylo to jakis czas temuAlikaxxx pisze: ↑sob kwie 18, 2026 8:00 am Uwierz mi, że bez powodu bym tego nie robiła. Wspólnik w firmie ukradł mi pieniądze, pojechał za nie na wakacje, a mi wciska kit że jest ciężko chory w szpitalu. Potrzebuje jak najwięcej dowodów, żeby doprowadzić sprawę do końca. Tu nie chodzi o stalkowanie ex, ani inne tego typu pierdoły
- Blue Spirit
- SushiRoll
Nie ma możliwości podglądu konta prywatnego przez takie strony.