Start
Mój profil

Co wam sie podoba na tym forum a co nie?

Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry
EmEm
FlafLover

Co wam sie podoba na tym forum a co nie?

Post autor: EmEm »

Jak w tytule. Jakieś ciekawe wnioski? Moze Jakieś anegdotki? Tak po prostu, co myślicie o tym miejscu?
Rzeka.chaosu
PoranneKapuczino

Post autor: Rzeka.chaosu »

+ Nie ma botów lub niecodczuwa się tego.
+ Nie ma polityki
- Większość wątków o osobach, które kojarzę bazuje na fantazji i nadinterpretacji.
Awatar użytkownika
gunernialne
Parzucha

Post autor: gunernialne »

Nie podoba mi się to jak ludzie tworzą tutaj nazwy wątków. O wiele łatwiej byłoby wyszukać wątek o konkretnej osobie, gdyby był nazwany "imie_nazwisko" lub nazwa, po której ktoś jest znany. A często są to jakieś tajemne określenia, których nie łącze z daną postacią bo np. nie znam tak dobrze jej uniwersum xd
Przekazuję się w spadku ziemi, by wyrosnąć z trawy, którą kocham,
Jeśli zechcecie mnie znowu, szukajcie mnie pod podeszwą buta
Awatar użytkownika
gunernialne
Parzucha

I nie podoba mi się brak możliwości usunięcia swojego wpisu.
Czasami po prostu zmieniam zdanie, nie zgadzam się już z moją wypowiedzią, uznaje, że jest zbędna, nietrafiona, głupia i jedyną opcją, którą wtedy mam jest wstydzenie się za siebie i czekanie aż moderacja zareaguje na moje zgłoszenie xd
Push
KołczGrzesiu

Post autor: Push »

gunernialne pisze: ndz kwie 12, 2026 10:59 pm Nie podoba mi się to jak ludzie tworzą tutaj nazwy wątków. O wiele łatwiej byłoby wyszukać wątek o konkretnej osobie, gdyby był nazwany "imie_nazwisko" lub nazwa, po której ktoś jest znany. A często są to jakieś tajemne określenia, których nie łącze z daną postacią bo np. nie znam tak dobrze jej uniwersum xd
Częściowo oczywiście rozumiem takie podejście, ale też mnie to strasznie wkurza. Czytam te wątki poświęcone danym osobom i często w ogóle nie wiem o kogo chodzi, nie potrafię tego nawet dłużej odgadnąć i cóż, człowiek się tylko niepotrzebnie irytuje, zamiast czytać ploty dla relaksu xd
123wiosna123
Milion subskrypcji

Post autor: 123wiosna123 »

Słaba moderacja. W wątkach kiedy ludzi fajnie sie bawią, zaczyna sie dyskusja ale oczywiście trzeba to skasować bo poszlo to dalej niz temat watku. Nieważne ze ludzie dyskutują, cos sie dzieje ale no policja wandowa przyjezdza.
Za to pisza takie wątki jak ten nowy gdzie ktos chce sprzedać dziewictwo, gdzie ktos pokazuje jaki ma gruby brzuch albo o ściskaniu faceta za jaja ktore sa ewidentnie dla zartu
Mualla
MoetGlass

Post autor: Mualla »

Kategoryczny zakaz off-topic. Czasami naprawdę są to bardzo ciekawe dyskusje i bardziej mnie interesują niż pierwotne założenie wątku.

Chciałabym, żeby pozostałe podfora były bardziej popularne. Z chęcią poczytałbym Wasze opinie w tematach lifestylowych, ponieważ nie samymi influ człowiek żyje.
jaskana
Naczelny Zapierdalacz

Post autor: jaskana »

wkurza mnie wysyp postów napisanych przez chatgpt i inne ai
Awatar użytkownika
gunernialne
Parzucha

Denerwują mnie sytuację, gdy popłynę w dyskusji z jakąś osobą, z którą się nie zgadzam i moderacja usuwa moje wypowiedzi a zostawia miauczenie drugiej strony xd
mariaow
RoseGold

Post autor: mariaow »

Wkurzają mnie ludzie zakładający wątki bez zarysowania kontekstu, zwłaszcza w sekcji takiej jak kryminalne, gdzie warto coś jednak napisać bo inaczej ciężko o czymkolwiek dyskutować. Takie lenistwo użytkowników, bo „znajdź sobie”. No nie, jak chcesz rozmawiać i zapraszasz do dyskusji, to tak jakbyś zapraszał gości do domu i nie zaproponował nawet kawy, bo „zrób sobie w domu i przynieś ze sobą”.
Awatar użytkownika
gunernialne
Parzucha

Moderacja czytając ten wątek widząc, że w sumie więcej rzeczy się nie podoba niż podoba: 😦🤨🥲😐
staratwoja
BlondDoczep

Post autor: staratwoja »

Uważam że to forum powinno być anonimowe skoro i tak moderacja non stop czuwa nad wątkami i usuwa nawet delikatny offtop, po co komu dowód że nastukał x postów na forum plotkarskim w postaci jakiegoś konta, ja tu siedzę żeby być niemiła dla influencerów a nie żeby poznawać ludzi
Awatar użytkownika
FigGa
Te LazzurrA

Post autor: FigGa »

Push pisze: ndz kwie 12, 2026 11:19 pm Częściowo oczywiście rozumiem takie podejście, ale też mnie to strasznie wkurza. Czytam te wątki poświęcone danym osobom i często w ogóle nie wiem o kogo chodzi, nie potrafię tego nawet dłużej odgadnąć i cóż, człowiek się tylko niepotrzebnie irytuje, zamiast czytać ploty dla relaksu xd
Ja nieraz wchodzę na wątek i szukam zdjęcia, bo też nie wiemy o kogo chodzi.
Bo Wiśniewski to nie ja,
Bo to wszystko nie jest moje,
Bo to wszystko wielki pic,
A „Ich Troje” jest kradzione.
Magda0888
GreckieWakacje

Post autor: Magda0888 »

Podoba mi się, że mam takie miejsce- własnie na tym forum, ze mogę sobie popier*olić do woli o bzdetach typu ploty na temat influ, albo znanych ludzi. Absolutnie się tego nie wstydzę, że sobie chodzę po Wandzie i się na niej udzielam, bo w życiu nie gadam o takich rzeczach, które piszę tutaj.
Natomiast nie podoba mi się, że część ludzi, w większości kobiet, nie potrafi prowadzić rozmowy na jakimś poziomie i obraża, wyzywa innych użytkowników, a administracja często na to nie reaguje.
Awatar użytkownika
unfaithfully
Currently:revenge

Post autor: unfaithfully »

Nie podoba mi sie, ze czasem dostaje powiadomienie, ze ktos mi odpowiedzial na komentarz i nie moge tego znalezc, bo jest juz usuniete. I nie jest nawet wyjasnione dlaczego jest usuniete.
Nie podoba mi sie rowniez to, ze czasem wywiazuje sie fajna dyskusja, ktora absolutnie nikomu nie przeszkadza i nagle znika, bo "offtop" a jak nie offtop, to komus z moderacji nie przypasuje cos i nawet niewiadomo co.
chleb_ze_smalcem
MiamiBicz

Post autor: chleb_ze_smalcem »

Nie podoba mi się system blokowania. Jak chce kogoś zablokować, to nie chce dostawać powiadomień o jego postach w ulubionych wątkach a dostaje. Chciałbym żeby ten system działał tak, że nie widzę postów zablokowanej osoby a ona moich. Wcale.
chleb_ze_smalcem
MiamiBicz

Nie podoba mi się, że normalne wypowiedzi czy posty bywają usuwane ale liczne bait wątki napalonych oblechow już nie.

Co parę dni widzę nowy baitowy wątek zakładany przez jakiegoś napalonego dziada w Zwiazki i relacje, dyskretnie czy nawet na hydepark się zdarzają gdzie piszą o suchości pochwy czy problemach z wytryskiem. Może załóżcie dział se ks - czy raczej jak wy tutaj wolicie keks i tam to przenosicie bo 🤮 się chce jak się to widzi.
O i jeszcze brak konsekwencji w tej pruderii bo jest cenzura słowo se ks ale już obrzydliwe wątki można sobie tworzyć.
Awatar użytkownika
HeyJude
Beżowa

Post autor: HeyJude »

chleb_ze_smalcem pisze: śr kwie 15, 2026 11:11 am Nie podoba mi się system blokowania. Jak chce kogoś zablokować, to nie chce dostawać powiadomień o jego postach w ulubionych wątkach a dostaje. Chciałbym żeby ten system działał tak, że nie widzę postów zablokowanej osoby a ona moich. Wcale.
A to ciekawe akurat. Nigdy nie miałam nikogo zablokowanego, ale z tego, co czytałam, to właśnie blokowanie miało działać tak, że się nie widzi czyichś postów. Może to jakiś błąd i warto zgłosić.
Rosyjska Miss AI 2026.🔌
chleb_ze_smalcem
MiamiBicz

HeyJude pisze: śr kwie 15, 2026 7:57 pm A to ciekawe akurat. Nigdy nie miałam nikogo zablokowanego, ale z tego, co czytałam, to właśnie blokowanie miało działać tak, że się nie widzi czyichś postów. Może to jakiś błąd i warto zgłosić.
Nie widać ich w znaczeniu, że jak wejdziesz na wątek to są zwinięte i musisz je rozwinąć żeby przeczytać. Ale nadal dostajesz powiadomienia z wątku o nowym poście, nie ważne, że napisała to osoba która dodało się do „wrogów”. I nadal zablokowana osoba widzi twoje wpisy i może na nie odpowiadać. Powinno być tak, że albo kogoś blokujesz i masz od niego całkowity spokój albo wcale nie ma tej opcji a nie dodawanie do wrogów jak na jakiejś liście w przedszkolu i to i tak nic nie daje. Szkoda jeszcze, że nie nawali tego notes śmierci zamiast wrogów xd
Awatar użytkownika
HeyJude
Beżowa

Post autor: HeyJude »

chleb_ze_smalcem pisze: śr kwie 15, 2026 8:39 pm Nie widać ich w znaczeniu, że jak wejdziesz na wątek to są zwinięte i musisz je rozwinąć żeby przeczytać. Ale nadal dostajesz powiadomienia z wątku o nowym poście, nie ważne, że napisała to osoba która dodało się do „wrogów”. I nadal zablokowana osoba widzi twoje wpisy i może na nie odpowiadać. Powinno być tak, że albo kogoś blokujesz i masz od niego całkowity spokój albo wcale nie ma tej opcji a nie dodawanie do wrogów jak na jakiejś liście w przedszkolu i to i tak nic nie daje. Szkoda jeszcze, że nie nawali tego notes śmierci zamiast wrogów xd
A to faktycznie średnio rozwiązane. Myślałam zawsze, że jak już się zdecyduję kogoś dodać, to przynajmniej będzie miało to jakiś sens, ale skoro "wróg" z notatnika śmierci dalej to widzi, to szczerze na jedno i to samo wychodzi. :D
Rosyjska Miss AI 2026.🔌
Awatar użytkownika
MissNobody66
LouiBag

Post autor: MissNobody66 »

Podoba mi się że jest dużo osób które piszą z sensem, ciekawie i umieją dyskutować.

A wkurza mnie że ludzie nie umieją korzystać z wyszukiwarki, zakładają 10 tematów o tej samej osobie i jeszcze piszą: "szukałam ale nie mogłam znaleźć" tymczasem wystarczyło wpisać to samo co wpisałaś w tytule zakładając nowy temat xD
I osoby które się przyp... o wszystko i myślą że są najmądrzejsze.
Awatar użytkownika
FigGa
Te LazzurrA

Post autor: FigGa »

MissNobody66 pisze: czw kwie 16, 2026 11:25 pm
A wkurza mnie że ludzie nie umieją korzystać z wyszukiwarki, zakładają 10 tematów o tej samej osobie i jeszcze piszą: "szukałam ale nie mogłam znaleźć" tymczasem wystarczyło wpisać to samo co wpisałaś w tytule zakładając nowy temat xD
Powiem Ci, że w tej wyszukiwarce chyba serio trzeba umieć szukać 🤣
Ja kiedyś szukałam o kimś tematu i wpisywałam różne kombinacje nazw i nic nie znalazłam. Założyłam teamt i okazało się, że już jest 🙈

Teraz boję się zakładać nowych tematów 🤭
Bo Wiśniewski to nie ja,
Bo to wszystko nie jest moje,
Bo to wszystko wielki pic,
A „Ich Troje” jest kradzione.
Awatar użytkownika
gunernialne
Parzucha

FigGa pisze: pt kwie 17, 2026 6:14 am Powiem Ci, że w tej wyszukiwarce chyba serio trzeba umieć szukać 🤣
Ja kiedyś szukałam o kimś tematu i wpisywałam różne kombinacje nazw i nic nie znalazłam. Założyłam teamt i okazało się, że już jest 🙈

Prawda. Możesz wpisać wszystko tak jak powinno być, ale gdzieś zabraknie polskiego znaku czy spacji i już koniec xd
123wiosna123
Milion subskrypcji

Post autor: 123wiosna123 »

MissNobody66 pisze: czw kwie 16, 2026 11:25 pm Podoba mi się że jest dużo osób które piszą z sensem, ciekawie i umieją dyskutować.

I osoby które się przyp... o wszystko i myślą że są najmądrzejsze.
Problemem tez jest to ze wiele wątków nie nazywa sie jal tam aktor, celebrytka czy ktokolwiek kogo szukamy tylko sa dziwne nazwy, jakies kombinacje to skąd ktos ma właściwie to wiedziec
Awatar użytkownika
MissNobody66
LouiBag

Post autor: MissNobody66 »

FigGa pisze: pt kwie 17, 2026 6:14 am Powiem Ci, że w tej wyszukiwarce chyba serio trzeba umieć szukać 🤣

Jeśli osoba której szukałaś na różne sposoby zmieniła nazwę albo ktoś kto zakładał wątek nazwał go w dziwny sposób to ja się tego nie czepiam. Wkurza mnie natomiast nieumiejętność skorzystania z wyszukiwarki a mimo to zakładanie nowego tematu kiedy ewidentnie nazwa tematu który istnieje = nazwa tematu nowo założonego. Żebym nie była gołosłowna ja naprawdę sama próbowałam wyszukiwać i wszystko działało. Ktoś założył temat o rodzinie z kanału "here we go again" w sekcji tik tok i napisał że nie znalazł tematu, tymczasem temat istniejący dokładnie tak samo się nazywa... Naprawdę tak ciężko użyć lupki? Potem się robi bajzel i ciężko coś znaleźć.
Zauważyłam że tu jest dużo osób które chyba pierwszy raz mają styczność z czymś takim jak forum, może ktoś gdzieś przeczytał o Wandzie i dołączył a teraz nie ogarnia jak używać.