Hej, czy macie doświadczenia z elektroepilacją ciała, w szczególności nóg? Jak wrażenia? Ile serii potrzebowałyście i czy to rzeczywiście działa i włoski nie odrastają?
Mam bardzo jasne włosy na nogach, próbowałam wielu serii różnych laserów (light sheer, aleksandrytowy, neodymowo-yagowy, łączony), ale nic nie chce ruszyć włosków, wieć zastanawiam się nad spróbowaniem elektroepilacji.
Elektroepilacja
Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry- sleep token
- Tritonotti
Robiłam na próbę pachy. A właściwie to nie dokończyłam nawet jednego zabiegu jednej pachy xD Na początku jeszcze spoko, ale jak tkanka spuchła - myślałam, że zejdę, a mam dość wysoki próg bólu. Fakt jednak, że miałam pół pachy nieodrastającej BARDZO DŁUGO. Dłużej, niż po laserach klasy medycznej. To jednak nie jest metoda dla mnie.zjs65481 pisze: ↑pt kwie 10, 2026 10:17 pm Hej, czy macie doświadczenia z elektroepilacją ciała, w szczególności nóg? Jak wrażenia? Ile serii potrzebowałyście i czy to rzeczywiście działa i włoski nie odrastają?
Mam bardzo jasne włosy na nogach, próbowałam wielu serii różnych laserów (light sheer, aleksandrytowy, neodymowo-yagowy, łączony), ale nic nie chce ruszyć włosków, wieć zastanawiam się nad spróbowaniem elektroepilacji.
Musisz spróbować przede wszystkim, żeby sprawdzić czy wytrzymasz.
Na pachy się nie wybieram, tego na pewno zniosłabym z bólu! Byłam na testowym zabiegu na łydki. Bolało, ale było do wytrzymania. Zastanawia mnie jednak, czy to rzeczywiście jest warte zachodu i pieniędzy - wyrzuciłam już kupę kasy w błoto na lasery, po których wciąż mam rarożnięte łydki.sleep token pisze: ↑pn kwie 13, 2026 8:33 pm Robiłam na próbę pachy. A właściwie to nie dokończyłam nawet jednego zabiegu jednej pachy xD Na początku jeszcze spoko, ale jak tkanka spuchła - myślałam, że zejdę, a mam dość wysoki próg bólu. Fakt jednak, że miałam pół pachy nieodrastającej BARDZO DŁUGO. Dłużej, niż po laserach klasy medycznej. To jednak nie jest metoda dla mnie.
Musisz spróbować przede wszystkim, żeby sprawdzić czy wytrzymasz.
- sleep token
- Tritonotti
spróbuj jeszcze jeden zabieg i oceń później, jak odrasta. Ja wrócę do laserów, ale mam inny włos, łapie mi to ładnie.zjs65481 pisze: ↑wt kwie 14, 2026 5:16 pm Na pachy się nie wybieram, tego na pewno zniosłabym z bólu! Byłam na testowym zabiegu na łydki. Bolało, ale było do wytrzymania. Zastanawia mnie jednak, czy to rzeczywiście jest warte zachodu i pieniędzy - wyrzuciłam już kupę kasy w błoto na lasery, po których wciąż mam rarożnięte łydki.
Warte, polecamzjs65481 pisze: ↑wt kwie 14, 2026 5:16 pm Na pachy się nie wybieram, tego na pewno zniosłabym z bólu! Byłam na testowym zabiegu na łydki. Bolało, ale było do wytrzymania. Zastanawia mnie jednak, czy to rzeczywiście jest warte zachodu i pieniędzy - wyrzuciłam już kupę kasy w błoto na lasery, po których wciąż mam rarożnięte łydki.