Start
Mój profil

Dieta czarny furiat

Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry
Kristina
Drama Maker

Re: Dieta czarny furiat

Post autor: Kristina »

Mine ma nie tega ta jego nowa partnerka dietowa na relacjach
Awatar użytkownika
AL92
PsychoFanka

Post autor: AL92 »

pazdzioch pisze: sob mar 28, 2026 9:59 am Gdzie się podziała Madzia 🤣
Właśnie, gdzie jest Madzia!
Za to Iwa szaleje z tik tokiem..
Sylwkap25
GreckieWakacje

Post autor: Sylwkap25 »

Wyedukował każda z nich z dietetyki, że aż żal im to stracić🤣🤣🤣
Pitupitu1
SushiRoll

Post autor: Pitupitu1 »

Dawno nie oglądałam Iwki i nagle patrzę a tam taka przemiana, że jest nie do poznania ! Wiadomo jakim co Cudem i czy przypadkiem ten cud nie zaczyna się na literkę”O”?
Dziewczyna99

Post autor: Dziewczyna99 »

Iwa też jest dobra. Miała przez chwilę dietetyczkę która układała jej diety też się z nią pożarła. Teraz wszystkie diety które napisała tamta dziewczyna używa u siebie :)
Masakra ja na jej miejscu bym ją jakoś pozwała itp.
Przecież iwa nie jest żadna dietetyczka.
Awatar użytkownika
dawidszulcc
Currently:Top

Post autor: dawidszulcc »

Dziewczyna99 pisze: pn kwie 13, 2026 11:02 pm Iwa też jest dobra. Miała przez chwilę dietetyczkę która układała jej diety też się z nią pożarła. Teraz wszystkie diety które napisała tamta dziewczyna używa u siebie :)
A skąd wiesz że się pokłucily?A tamta zlodzieicha posługuje się nie swoim?
Dziewczyna99

Obracam się w tym środowisku dietetyków i stąd wiem. Może pokłóciły to duże słowo po prostu zerwały współpracę bo Iwa zwlekała z płatnościami. Natomiast iwa zarzekała się zawsze że ona chce tylko zachęcać ludzi do aktywności mobilizować. Natomiast nigdy nie będzie układać diet bo nie umie. Teraz bierze wszystkie diety które ułożyła tamta dziewczyna :) a układała je każdemu indywidualnie więc ma czym iwa szaleć.
Schudła pewnie na odchudzanie
Awatar użytkownika
dawidszulcc

Dziewczyna99 pisze: pn kwie 13, 2026 11:19 pm Obracam się w tym środowisku dietetyków i stąd wiem. Może pokłóciły to duże słowo po prostu zerwały współpracę bo Iwa zwlekała z płatnościami. Natomiast iwa zarzekała się zawsze że ona chce tylko zachęcać ludzi do aktywności mobilizować. Natomiast nigdy nie będzie układać diet bo nie umie. Teraz bierze wszystkie diety które ułożyła tamta dziewczyna :) a układała je każdemu indywidualnie więc ma czym iwa szaleć.
Schudła pewnie na odchudzanie
To paskudna baba ,jak tak można, wstretny charakter ma ta Iwa a udaje taka co ma pieniądze, a w sumie to ich nie ma. Liczyła na darmochę.
Dziewczyna99

dawidszulcc pisze: pn kwie 13, 2026 11:22 pm To paskudna baba ,jak tak można, wstretny charakter ma ta Iwa a udaje taka co ma pieniądze, a w sumie to ich nie ma. Liczyła na darmochę.
Może teraz ma bo oszukuje ludzi i wysyła gotowce nie swoje. Natomiast wtedy był duży problem
Awatar użytkownika
dawidszulcc

Dziewczyna99 pisze: pn kwie 13, 2026 11:25 pm Może teraz ma bo oszukuje ludzi i wysyła gotowce nie swoje. Natomiast wtedy był duży problem
Jak ona może żyć z takim poczuciem że komuś coś wzięła 🤦i posługuje się jakby to było jej. Przywłaszczenie to jest karalne.
Dolly
SushiRoll

Post autor: Dolly »

Dziewczyna99 pisze: pn kwie 13, 2026 11:02 pm Iwa też jest dobra. Miała przez chwilę dietetyczkę która układała jej diety też się z nią pożarła. Teraz wszystkie diety które napisała tamta dziewczyna używa u siebie :)
Iwa jest sprzedawczynią w warzywniaku, przynajmniej kiedyś była
Awatar użytkownika
AL92
PsychoFanka

Post autor: AL92 »

Dolly pisze: ndz kwie 19, 2026 12:19 pm Iwa jest sprzedawczynią w warzywniaku, przynajmniej kiedyś była
Teraz jest tik tokerka gdzie nagrywa te same tik toki po kilkanaście razy...