Dieta czarny furiat
Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherryRe: Dieta czarny furiat
Mine ma nie tega ta jego nowa partnerka dietowa na relacjach
-
Dziewczyna99
Iwa też jest dobra. Miała przez chwilę dietetyczkę która układała jej diety też się z nią pożarła. Teraz wszystkie diety które napisała tamta dziewczyna używa u siebie
Masakra ja na jej miejscu bym ją jakoś pozwała itp.
Przecież iwa nie jest żadna dietetyczka.
- dawidszulcc
- Currently:Top
A skąd wiesz że się pokłucily?A tamta zlodzieicha posługuje się nie swoim?Dziewczyna99 pisze: ↑pn kwie 13, 2026 11:02 pm Iwa też jest dobra. Miała przez chwilę dietetyczkę która układała jej diety też się z nią pożarła. Teraz wszystkie diety które napisała tamta dziewczyna używa u siebie![]()
-
Dziewczyna99
Obracam się w tym środowisku dietetyków i stąd wiem. Może pokłóciły to duże słowo po prostu zerwały współpracę bo Iwa zwlekała z płatnościami. Natomiast iwa zarzekała się zawsze że ona chce tylko zachęcać ludzi do aktywności mobilizować. Natomiast nigdy nie będzie układać diet bo nie umie. Teraz bierze wszystkie diety które ułożyła tamta dziewczyna
a układała je każdemu indywidualnie więc ma czym iwa szaleć.
Schudła pewnie na odchudzanie
- dawidszulcc
To paskudna baba ,jak tak można, wstretny charakter ma ta Iwa a udaje taka co ma pieniądze, a w sumie to ich nie ma. Liczyła na darmochę.Dziewczyna99 pisze: ↑pn kwie 13, 2026 11:19 pm Obracam się w tym środowisku dietetyków i stąd wiem. Może pokłóciły to duże słowo po prostu zerwały współpracę bo Iwa zwlekała z płatnościami. Natomiast iwa zarzekała się zawsze że ona chce tylko zachęcać ludzi do aktywności mobilizować. Natomiast nigdy nie będzie układać diet bo nie umie. Teraz bierze wszystkie diety które ułożyła tamta dziewczynaa układała je każdemu indywidualnie więc ma czym iwa szaleć.
-
Dziewczyna99
Może teraz ma bo oszukuje ludzi i wysyła gotowce nie swoje. Natomiast wtedy był duży problemdawidszulcc pisze: ↑pn kwie 13, 2026 11:22 pm To paskudna baba ,jak tak można, wstretny charakter ma ta Iwa a udaje taka co ma pieniądze, a w sumie to ich nie ma. Liczyła na darmochę.
- dawidszulcc
Jak ona może żyć z takim poczuciem że komuś coś wzięłaDziewczyna99 pisze: ↑pn kwie 13, 2026 11:25 pm Może teraz ma bo oszukuje ludzi i wysyła gotowce nie swoje. Natomiast wtedy był duży problem
Iwa jest sprzedawczynią w warzywniaku, przynajmniej kiedyś byłaDziewczyna99 pisze: ↑pn kwie 13, 2026 11:02 pm Iwa też jest dobra. Miała przez chwilę dietetyczkę która układała jej diety też się z nią pożarła. Teraz wszystkie diety które napisała tamta dziewczyna używa u siebie![]()