Wandy i wandziaksy! Skąd jesteście?
Moderator: verysweetcherry
Re: Wandy i wandziaksy! Skąd jesteście?
słuchajcie, bawię się i testuję różne bajery i okazuje się, że istnieje możliwość zagnieżdżania ankiet w wątku. Tak więc testowo zrobiłam ankietkę tutaj. Jest tylko 15 opcji, więc niektóre opcje musiałam połączyć. Enjoy
-
- Koczkodan
-
- Zdalna_mama_nowe
pochodzę z wielkopolski, mieszkam głównie w Londynie, ale też bardzo często przyjeżdżam do warszawa-wrocław-poznań
-
- SushiRoll
A jest tu ktoś z MAJAMI?
-
- SushiRoll
-
- Mokra Włoszka
Może jest ktoś z Grodziska Mazowieckiego lub okolic?
-
- Zdalna_mama_nowe
wróciłam do tego wątku bo byłam ciekawa czy jest jeszcze jakaś polonia na forum. nie rozumiem tej złej emotki pod moim postem ale ok mieszka może ktoras z Was w UK? ja muszę się pochwalić, że przeprowadziłam się w zeszłym roku do innego miasta w Anglii, i żyje się tu o niebo lepiej.przejrzystawoda pisze: ↑sob gru 04, 2021 1:57 pm pochodzę z wielkopolski, mieszkam głównie w Londynie, ale też bardzo często przyjeżdżam do warszawa-wrocław-poznań
( region North East)
Ludzie o wiele bardziej ’ swojscy’, kilka znajomości zawarłam w barze czy aldi, gdzie w Londynie strach mi było się odezwać do kogokolwiek obcego ( a nie mam żadnej bariery) bo ludzie wydawali mi się złowrodzy. W Londynie przez 5 lat mieszaknia tam ilośc niefałszywych ludzi których poznałam moge policzyc na palcach jednej ręki. Widoki piękne, nie czuje tego pośpiechu który był w Londynie mimo że miasto w ktorym mieszkam jest największe w tym regionie.
Tak tylko się chciałam wygadac
- lubieogorkowa
- MieszkankaPowiśla
- lubieogorkowa
- MieszkankaPowiśla
Bo holadnia taka wielka ;)lubieogorkowa pisze: ↑czw mar 21, 2024 12:42 pmSiostro!
Czemu na drugim koncu kraju? xD
Tilburg sie melduje!
Można spotkać się kiedyś gdzieś po środku