Start
Mój profil

Najbardziej toksyczne społeczności w internecie

Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry
Edy
Modna

Re: Najbardziej toksyczne społeczności w internecie

Post autor: Edy »

MissNobody66 pisze: pn mar 16, 2026 3:18 pm To nie tv bo to nie od telewizji xd to jest od ruchu MGTOW czyli Mężczyźni Idący Własną Drogą (Men Going Their Own Way). Nie wiem jak wyglądają i czy istnieją grupy zagraniczne i jaka jest ich tematyka ale najśmieszniejsze w tym wszystkim jest to że w polskiej grupie na Facebooku wszystkie bądź prawie wszystkie posty dotyczą kobiet, tymczasem założeniem tej grupy jest zdystansowanie się od kobiet i instytucji małżeństwa 😆 ogólnie widać tam ogromną frustrację, płacz i odrzucenie a to chyba nie o to miało chodzić w tym ruchu xd

Pewnie pokręciłam nazwę😆

Mnie dziwi, dlaczego nie idą wlasna droga z tymi swoimi młodszymi od nich dziewczynami, tylko sie pucują nad starymi babami i samotnym matkami, przecież żadna z nich ich siła nie bierze i nie każe ze sobą byc.
Proseczko, wineczko
Hunde
Szarlotta

Post autor: Hunde »

Edy pisze: pn mar 16, 2026 5:29 pm Pewnie pokręciłam nazwę😆

Mnie dziwi, dlaczego nie idą wlasna droga z tymi swoimi młodszymi od nich dziewczynami, tylko sie pucują nad starymi babami i samotnym matkami, przecież żadna z nich ich siła nie bierze i nie każe ze sobą byc.
Tiaa a najlepsze, ze dla nich stara baba zaczyna się już po 30., a dodatkowo oni dobrze się starzeją, a kobiety nie. Za przykład podają Brada Pitta i George Cloneya xD. W rzeczywistości oni są wyjątkami na wielu tysięcy facetów.
Edy
Modna

Post autor: Edy »

Hunde pisze: wt mar 17, 2026 11:41 am Tiaa a najlepsze, ze dla nich stara baba zaczyna się już po 30., a dodatkowo oni dobrze się starzeją, a kobiety nie. Za przykład podają Brada Pitta i George Cloneya xD. W rzeczywistości oni są wyjątkami na wielu tysięcy facetów.
A jak baba napisze, że ma młodszego o kilkanaście lat, to zaraz teksty ,,on tylko liczy naxruchanie" ,,on poruha i cie zostawi "

A jak oni mają młodsze łaski i ktoś skrytykuje, to zaraz, ze zazdrosna stara baba po 30 😁

Albo ktoś spyta, co mają do zaoferowania młodej łasce, to piszą, ze ustawienie życiowe i finansowe. A potem narzekają, że baby lecą na hajs.

Oni sami nie wiedzą czego chcą 😜
Proseczko, wineczko
xoseraphina
Samarka

Post autor: xoseraphina »

Edy pisze: pn mar 16, 2026 5:29 pm Pewnie pokręciłam nazwę😆

Bo tu wcale nie chodzi o młode dziewczyny. Gdyby faktycznie to one były głównym zainteresowaniem, to właśnie o nich byłoby najwięcej do powiedzenia. A jest zupełnie odwrotnie - na temat młodych kobiet nie mają zbytnio nic do powiedzenia, nic o nich nie wiedzą, pojawiają się raczej proste, oklepane hasła, że są ładniejsze, płodniejsze i tyle. Z kolei o kobietach po 30 nagle każdy ma milion teorii, analiz i "mądrości”. I właśnie to jest najbardziej zastanawiające. Bo ktoś, kto naprawdę ma w poważaniu kobiety po 30, nie spędza tyle czasu na ich ocenianiu i rozkładaniu na czynniki pierwsze ich życia, poprzednich relacji, ewentualnych traum, priorytetów życiowych, stanu psychicznego itp. Ale jakimś cudem najwięcej do powiedzenia mają właśnie o tych, które rzekomo ich "nie interesują”. I jeszcze te ich wypociny są tak nacechowane emocjonalnie, że to musi o czymś świadczyć. Generalnie zawsze byłam zdania, że nikt nie ma większej obsesji na punkcie kobiet po 30 niż właśnie redpillowcy. Komicznie to wygląda.
Awatar użytkownika
CzarnyPigularz
Skarpeta Rakieta

Post autor: CzarnyPigularz »

Niektóre grupy na facebooku o podróżach. Nie pamiętam nazwy, ale trafiłem na grupę o górach i na większości zdjęć tych pejzaży w centralnym miejscu fotki oczywiście laska w leginsach wypinająca dupe albo szczująca cycem. Tak że nie widać tego co chciałem zobaczyć czyli widoki na góry. Kiedy widzę taką fotę to już omijam tę grupę, bo widać że tam chodzi o pokazanie siebie i podbijanie atencji, a nie pokazanie tych widoków. Dochodzi do tego w komentarzach lawina spermiarzy, że aż skręca krindżu. Gdybym miał ochote popatrzeć na wyzywające rzeczy tego typu to po prostu bym se po prostu sklepał do jakiegoś fajnego corn, a nie wchodził na grupy o górach🤦
Czarna piguła wyzwala i przywraca światło niszcząc czerwoną zarazę :fire:
Awatar użytkownika
gunernialne
Currently:Dominicana

Post autor: gunernialne »

Trochę sekcja kryminalna na tym forum xd gdzie ludzie nie potrafią przyjąć do wiadomości zapisów prawa i są gotowi ukamienować kogoś kto stwierdzi, że "zbrodniarz" ma prawo do obrony, do sprawiedliwego procesu itd. xd no i oczywiście wyrażenie takiego stanowiska równa się temu, że broni się czynu tej osoby, nie szanuje się ofiary i ogólnie pewnie samemu też robi się podobne rzeczy xD
Przekazuję się w spadku ziemi, by wyrosnąć z trawy, którą kocham,
Jeśli zechcecie mnie znowu, szukajcie mnie pod podeszwą buta
mariaow
RealDiamond

Post autor: mariaow »

gunernialne pisze: ndz mar 22, 2026 11:15 am Trochę sekcja kryminalna na tym forum xd gdzie ludzie nie potrafią przyjąć do wiadomości zapisów prawa i są gotowi ukamienować kogoś kto stwierdzi, że "zbrodniarz" ma prawo do obrony, do sprawiedliwego procesu itd. xd no i oczywiście wyrażenie takiego stanowiska równa się temu, że broni się czynu tej osoby, nie szanuje się ofiary i ogólnie pewnie samemu też robi się podobne rzeczy xD
O tak. A jesli zbrodnię popełnił dzieciak, to koniecznie ukamieniowac jego rodziców - sami powinni isc siedziec, bo wychowali!