Start
Mój profil

Modelowanie ust

Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry
Stokrotkaholly
Mokra Włoszka

Modelowanie ust

Post autor: Stokrotkaholly »

Hejka, szukam dobrego lekarza na terenie całej Polski który robi dobre i estetyczne modelowanie ust, nie przerysowane i sztuczne tylko delikatnie wymodelowane. Zależy mi, żeby to był lekarz. Znacie kogoś godnego polecenia?
sugarkotek
Mokra Włoszka

Post autor: sugarkotek »

Stokrotkaholly pisze: sob lut 14, 2026 1:36 am Hejka, szukam dobrego lekarza na terenie całej Polski który robi dobre i estetyczne modelowanie ust, nie przerysowane i sztuczne tylko delikatnie wymodelowane. Zależy mi, żeby to był lekarz. Znacie kogoś godnego polecenia?
Polecam dr Annę Bednarek i dr Nelly Nowaczyk ze Szczecina - top.🎀 Jeśli masz pytania, napisz do mnie w wiadomości prywatnej.
nikola091
RóżowePolo

Post autor: nikola091 »

Dr Izabela Krzysztonek -Weber jeśli lekarz a Pani Paulina jeśli kosmetolog, obie przyjmują w estetica w Krakowie :) usteczka super
Awatar użytkownika
Piiiniaa
ZdalnaFanka

Post autor: Piiiniaa »

nikola091 pisze: śr mar 04, 2026 10:04 am Dr Izabela Krzysztonek -Weber jeśli lekarz a Pani Paulina jeśli kosmetolog, obie przyjmują w estetica w Krakowie :) usteczka super
wg najnowszej ustawy kosmetolodzy nie mogą robić wypełnień i ust kwasem hialuronowym oraz botoksu, tylko lekarze.
Awatar użytkownika
lkjhg
Skarpeta Rakieta

Post autor: lkjhg »

nikola091 pisze: śr mar 04, 2026 10:04 am Dr Izabela Krzysztonek -Weber jeśli lekarz a Pani Paulina jeśli kosmetolog, obie przyjmują w estetica w Krakowie :) usteczka super
Ta użytkowniczka nachalnie reklamuje ten salon, 100% wyprodukowanych przez nią postów jest o nim. Uważajcie wandziary!
Moniamiko
Mokra Włoszka

Post autor: Moniamiko »

Stokrotkaholly pisze: sob lut 14, 2026 1:36 am Hejka, szukam dobrego lekarza na terenie całej Polski który robi dobre i estetyczne modelowanie ust, nie przerysowane i sztuczne tylko delikatnie wymodelowane. Zależy mi, żeby to był lekarz. Znacie kogoś godnego polecenia?
Ja robiłam u dr Alicji Gońdy w klinice Muszczynko, jestem bardzo zadowolona