Start
Mój profil

Naturalne zioła - pokrzywa skrzyp itp

Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry
valevska
SkrzydełkaZhooters

Naturalne zioła - pokrzywa skrzyp itp

Post autor: valevska »

Zaczęłam parę dni temu codziennie pić pokrzywę że skrzypem dla zdrowotności i dla włosów. Zebrana i ususzona sto procent naturalna. Próbowaliście ? A może polecacie jeszcze coś innego ?
YMH2301
PsychoFanka

Post autor: YMH2301 »

Pokrzywę uwielbiam, zaczęłam pić ok5-6 lat temu. Jak piłam regularnie, codziennie, to naprawdę widziałam efekty po pewnym czasie. Ostatnio gorzej z regularnością, ale polecam, bo warto :)
valevska
SkrzydełkaZhooters

Post autor: valevska »

YMH2301 pisze: czw mar 05, 2026 4:41 pm Pokrzywę uwielbiam, zaczęłam pić ok5-6 lat temu. Jak piłam regularnie, codziennie, to naprawdę widziałam efekty po pewnym czasie. Ostatnio gorzej z regularnością, ale polecam, bo warto :)
Ooo więc jestem mega ciekawa czy coś się zmieni na lepsze 🤪 bałam się smaku pokrzywy ale mi też smakuje 😋 skrzyp pije również na zmianę i nie narzekam 😊
YMH2301
PsychoFanka

Post autor: YMH2301 »

valevska pisze: pt mar 06, 2026 9:32 pm Ooo więc jestem mega ciekawa czy coś się zmieni na lepsze 🤪 bałam się smaku pokrzywy ale mi też smakuje 😋 skrzyp pije również na zmianę i nie narzekam 😊
Skrzypu osobiście nie próbowałam, ale poczytam na ten temat. Ja pokrzywę kupuję taką zwykłą, najtańszą, na początku smak się wydaje dziwny, ale później można się uzależnić 😂
Co do innych ziół to nie wiem, rumianek próbowałam z czystej ciekawości, ale kompletnie mi nie podchodzi..
I rzucę takim offtopem trochę, ale jeśli przyjmujemy jakieś stałe leki jak np antykoncepcja to warto poczytać ulotkę, bo niektóre zioła osłabiają działanie i może się to skończyć..🤡