Start
Mój profil

Najbardziej toksyczne społeczności w internecie

Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry
Awatar użytkownika
Juliaturczyniak
Dieta 600 kcal

Re: Najbardziej toksyczne społeczności w internecie

Post autor: Juliaturczyniak »

mariej pisze: czw lut 26, 2026 4:20 am hahahah, to cofam poprzednie pytanie, rzeczywiście była jeszcze ona. ona chyba sprzedawała jebawki też? wydaje mi się, że amawka została przez nią sprzedana. przez takie praktyki najlepsze sekcje poupadaly i teraz żyją tylko jakieś co nawet nie są do końca związane z jbwa typu jakieś żalawki

Tak i porobiły się tam kasyna różnego rodzaju
Tymianek
MiamiBicz

Post autor: Tymianek »

CzarnyPigularz pisze: pt lut 20, 2026 1:29 pm Bracia samcy. Masakra jaki tam jad się wylewa. Wykop przy nich to *uj.
Masakra. Oni potrzebują pilnej terapii, bo ta pogarda do kobiet jest niebezpieczna.
Lilusia91
RóżowePolo

Post autor: Lilusia91 »

Kocie grupy,totalna sekta. A kociarze to stan umysłu. Raz mój bart napisał coś na tej grupie jednej z najpopularniejszych na fb i wariatki zaczęły wypisywać do mnie mojej mamy i każdego którego znalazły na jego profilu życząc nam śmierci.
Kolejnym razem sama dostałam bana i serię soczystych pocisków jak skomentował post pod którym panie wstawiały zdjęcia jak ich kotki centralnie „okiem saurona” siadają im na twarzy i na ustach 🤮🤮🤮🤮
Awatar użytkownika
MissNobody66
MoetGlass

Post autor: MissNobody66 »

Lilusia91 pisze: sob lut 28, 2026 6:35 am Kocie grupy,totalna sekta. A kociarze to stan umysłu. Raz mój bart napisał coś na tej grupie jednej z najpopularniejszych na fb i wariatki zaczęły wypisywać do mnie mojej mamy i każdego którego znalazły na jego profilu życząc nam śmierci.
Kolejnym razem sama dostałam bana i serię soczystych pocisków jak skomentował post pod którym panie wstawiały zdjęcia jak ich kotki centralnie „okiem saurona” siadają im na twarzy i na ustach 🤮🤮🤮🤮
Zgadzam się w 100% jak napisałam że kociarze to najgorszy sort wlascicieli zwierząt (absolutnie nie chodzi mi tu o normalnych ludzi których posiadają koty tylko o sekciarzy) tutaj na forum w temacie niepopularne opinie to kociary się zesraly i mnie zaatakowały wściekłymi reakcjami 😂😂 ci ludzie są nienormalni, szczególnie często widzę to w komentarzach pod tiktokami z kompilacjami filmików gdzie kot bije/drapie/rzuca się z pazurami/skacze na ludzi/psy a ci sekciarze temu przyklaskują i się cieszą, to nie jest normalne.
Tymianek
MiamiBicz

Lilusia91 pisze: sob lut 28, 2026 6:35 am Kocie grupy,totalna sekta. A kociarze to stan umysłu. Raz mój bart napisał coś na tej grupie jednej z najpopularniejszych na fb i wariatki zaczęły wypisywać do mnie mojej mamy i każdego którego znalazły na jego profilu życząc nam śmierci.
Szukanie porad wśród kociarzy jest trudne. Pytasz o tanią i dobra karmę to proponują tylko drogie top premium. Dopytujesz o tańsze wersje. Tylko te drogie masz kupić, a jeśli nie, bo za wysoka cena dla ciebie, to dla nich znak, ze jesteś złym właścicielem i nie powinieneś mieć kota. Gdy obstajesz przy swoim to piszą, żebyś oddał kota, bo znęcasz się na nim i tacy jak ty powinni mieć zakaz posiadania zwierząt 🫣

Dodałabym grupy, fora o książkach i bookstagram. Na grupach zawsze masz zły i niewystarczająco wyszukany gust póki nie czytasz noblowskich książek lub niszowej literatury, której na pewno nie rozumiesz w swojej prymitywności. Na bookstagramie, gdy skrytykujesz popularną książkę to równa się to zdaniem fanów hejtowaniu pisarza :wrrr:
ricardomilos2137
Skarpeta Rakieta

Post autor: ricardomilos2137 »

Tymianek pisze: pn mar 02, 2026 1:55 am Tylko te drogie masz kupić, a jeśli nie, bo za wysoka cena dla ciebie, to dla nich znak, ze jesteś złym właścicielem i nie powinieneś mieć kota.
Tymczasem mój kot: kradnie gotowane marchewki z obiadu. Pewnie by mnie zlinczowali na tej grupie?
Tymianek
MiamiBicz

ricardomilos2137 pisze: pn mar 02, 2026 11:38 am Tymczasem mój kot: kradnie gotowane marchewki z obiadu. Pewnie by mnie zlinczowali na tej grupie?
Jedni nie, bo nie jest toksyczna. Inni na pewno tak, linczowali by krzycząc: nie pilnujesz kota
Awatar użytkownika
Fluffyslippers
PrinTu

Post autor: Fluffyslippers »

PEONIA pisze: pn lis 11, 2024 10:44 pm Dosłownie to samo się dzieje na grupach dla ofiar narcyzów i psychopatów. "Jesteś pojbna, że z nim siedzisz", "masz co chcesz", "czy on ma ci jeszcze nasrać na głowę byś się obudziła", "za czym ty tęsknisz, to nie tęsknij" "jaką trzeba być naiwną by mu uwierzyć w coś takiego" - serio i to są niby kobiety, które uważają, ze przeszły przez związek z kimś takim i znają mechanizmy tym rządzące....fakt, dużo z tego jest może prawdą ale czy trzeba być tak chamskim do osoby, która jest najprawdopodobniej zniszczona psychicznie i jak to w relacjach narcystycznych są mechanizmy, które niemal uniemożliwiają wyjście. To tak jak narkomanowi powiedzieć - to nie bierz narkotyków masz problem. No w teorii działa ale w praktyce to nie takie proste. Dlatego dziewczyny, jak coś to telefon zaufania/ terapeuta nie wchodźcie na takie grupy bo tylko Was dojadą psychicznie
To samo jest właśnie w pokrewnych grupach dotyczących zdrowia psychicznego. Ile tam jest nawzajem nakręcających się i utwierdzających wzajemnie w swoim zjebaniu zaburzonych ludzi to głowa mała. Jak jesteście w “zwyczajnej” depresji, żałobie, czy macie stany lękowe i ataki paniki to nie warto tam siedzieć. Tak samo jak na grupach wlasnie o toksynach, narcyzach, rozwodnikach. Miliony nieprzepracowanych traum i frustracji, ludzie w bardzo dziwnym miejscu w życiu, mądrości typu: dlatego od mężczyzn/kobiet trzeba się trzymać z daleka, bo każdy cię porzuci i wykorzysta.
Prawda, mamusiu?
Awatar użytkownika
marley71
Currently:Greece

Post autor: marley71 »

Ogólnie facebook od kilku lat to taki rak, że nie wchodzę już w ogóle w żadne komentarze :D
Mishka0987
Channelka

Post autor: Mishka0987 »

Baby bez tabu na Facebooku. Ostatnio pojawił się tam wpis babki, która jest 36-letnią dziewicą i dosłownie wylało na nią wiadro pomyj. Nie sądziłam, że czyjeś dziewictwo może doprowadzić do takiego bólu tyłka xD A jeszcze były osoby (hetero), które zastanawiały się czy gdyby były facetem to by przespały się z autorką posta. Komedia. Zwyzywały autorkę od nienormalnych, a same pod kopułą chyba też za bardzo nie mają poukładane. Jakiś czas później na grupę wleciał post o zdradzie i 'szanowne' babki chętnie przyznawały się do zdradzania swoich partnerów. Aha, także zdrada jest normalna i super, a osoba, która po prostu nie uprawia seksu już nie :') Zresztą pod większością postów na tej grupie jest totalny ściek.
Awatar użytkownika
CzarnyPigularz
Gacie z oceanu

Post autor: CzarnyPigularz »

Użytkownicy portalu demotywatory.pl
Kto tam zajrzał, ten wie o czym mówię
EmEm
WhiteParty

Post autor: EmEm »

Teraz to już chyba bez znaczenia jaka grupa, czego nie napiszesz to jesteś największym -, jak możesz nie wiedzieć, nie powinieneś mieć _____ (wstaw cokolwiek), ludziom sie wydaje że wszystkie rozumy pozjadali bo przeczytali coś pseudo mądrego od czata
lalisa
DramaQueen

Post autor: lalisa »

nimobik895 pisze: ndz lut 01, 2026 9:53 pm Wszelkie grupki altmedziarskie, gdzie ludzie bez żadnego wykształcenia w tym kierunku doradzają innym diety na różne choroby i zniechęcają do brania leków przepisanych przez lekarza, bo to „chemia” (ale słabo przebadane suplementy są już ok i należy ich łykać 15).
To jest moje ulubione.

Np. post "wyszedł mi guz w tarczycy :( prawdopodobnie będzie konieczna operacja, wyniki słabe"

Odpowiedzi od ekspertów po wyższej szkole hałasu:
"poczytaj sobie o Marku Szparku z Lublina on leczy takie guzy akupunkturą"
"wpisz sobie w Google leczenie bromem"
"2 łyżki żwiru kociego rano na czczo przez tydzień potem zwiększasz dawkę"
"żadnych operacji!!! kup sobie żółtą gromnice i wsadź ją sobie w dupę"

Oczywiście wymyślam, ale wiecie o co chodzi XD Nic nie wiedzą o tym człowieku, nie znają się na medycynie, ale z taką zupełną pewnością dają porady o odstawieniu leków od lekarza, zaniechaniu leczenia. Zawsze "poczytaj sobie", nawet żadnego źródła tych rewelacji nie umieją podesłać.
Talerz pomidorowej
Mokra Włoszka

Post autor: Talerz pomidorowej »

marley71 pisze: sob sty 31, 2026 3:51 pm Grupa o nadprzyrodzonych zjawiskach to moje guilty pleasure na fejsbuku xD

Milion pytań codziennie o to, co to może znaczyć, jak przyśniła się babcia w czerwonej sukience, jak przyleciał motyl, ale zmienił się w wróbla, i czy jak zegarek przestaje chodzić o 6:17 i dwanaście sekund, to to znaczy, że ruch obrotowy ziemi się zmienił? xD

Albo zdjęcie okna, w którym odbija się autorka i pytanie: CZY WY TEŻ TO WIDZICIE??????????
I jak już ją zjadą, że heloł wiktoria, odbijasz się w oknie, to pisze: NIE TO!!! TĘ TWARZ W ROGU!!!!!!!!

A tam bochomaz od upiedolonej szyby i załamania światła xD

Kocham.
Dasz nazwę grupy? Też się chętnie pośmieję 😁
Awatar użytkownika
Juliaturczyniak
Dieta 600 kcal

Kocham grupy typu "oddam za darmo" i ludzie piszą, że np. szukają tego i tamtego albo, że dadzą to i tamto i komentarze "ale jak to za darmo tak? do roboty" i druga strona barykady "ale jak to tak za darmo dajesz? ja bym na tym zarobił"XD po co takie osoby tam siedzą skoro nic nie mają ciekawego do powiedzenia, różne są sytuacje plus ludzie nieraz chcą się jak najszybciej czegoś pozbyć i wtedy robią wymiany czy po prostu oddają za free, u mnie jeszcze robili tak, że dawali koło kosza i ktoś mógł wziąć,bo akurat potrzebował lub chciał. 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️
Awatar użytkownika
Juliaturczyniak
Dieta 600 kcal

lalisa pisze: pn mar 09, 2026 3:59 pm To jest moje ulubione.

Np. post "wyszedł mi guz w tarczycy :( prawdopodobnie będzie konieczna operacja, wyniki słabe"

Odpowiedzi od ekspertów po wyższej szkole hałasu:
"poczytaj sobie o Marku Szparku z Lublina on leczy takie guzy akupunkturą"
"wpisz sobie w Google leczenie bromem"
"2 łyżki żwiru kociego rano na czczo przez tydzień potem zwiększasz dawkę"
"żadnych operacji!!! kup sobie żółtą gromnice i wsadź ją sobie w dupę"

Oczywiście wymyślam, ale wiecie o co chodzi XD Nic nie wiedzą o tym człowieku, nie znają się na medycynie, ale z taką zupełną pewnością dają porady o odstawieniu leków od lekarza, zaniechaniu leczenia. Zawsze "poczytaj sobie", nawet żadnego źródła tych rewelacji nie umieją podesłać.
To jeszcze dodam do tej grupy wszystkie typu "schudnij szybko z naszymi tabletkami"od pseudo dietetyków i trenerów,co g...wiedzą, sami nie trzymają diety i nie ćwiczą:DDD już nie mówiąc, że zakładanie, że się schudnie 5-10kg w miesiąc i następne 5-10 w 2 miesiąc jest chore, a nie zdrowe, bezpieczne i przede wszystkim skuteczne
Rzeka.chaosu
Amigo

Post autor: Rzeka.chaosu »

Juliaturczyniak pisze: śr mar 11, 2026 2:00 am Kocham grupy typu "oddam za darmo" i ludzie piszą, że np. szukają tego i tamtego albo, że dadzą to i tamto i komentarze "ale jak to za darmo tak? do roboty" i druga strona barykady "ale jak to tak za darmo dajesz? ja bym na tym zarobił"XD po co takie osoby tam siedzą skoro nic nie mają ciekawego do powiedzenia, różne są sytuacje plus ludzie nieraz chcą się jak najszybciej czegoś pozbyć i wtedy robią wymiany czy po prostu oddają za free, u mnie jeszcze robili tak, że dawali koło kosza i ktoś mógł wziąć,bo akurat potrzebował lub chciał. 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️
Taaaak. I jeszcze "Bardzo chętnie przyjmę. Czy jest możliwość dowozu / wysyłki?" albo ktoś się odezwie, potem milczy i na koniec dziwi, że ktoś inny odebrał.
Awatar użytkownika
MissNobody66
MoetGlass

Post autor: MissNobody66 »

To ja się podłączę pod tego typu tematy okołomedyczne: nie wiecie nic o toksyczności póki nie wejdziecie na grupy o cukrzycy. To co tam się dzieje to istne zoo.

W skrócie zasadniczą różnicą wśród dwóch najpopularniejszych typów jest że w typie 1 nie pożyjemy za długo bez insuliny bez względu na to co byśmy jedli, a sama choroba NIE JEST SPOWODOWANA DIETĄ, natomiast w typie 2 podstawą jest ruch i dieta przy wspomaganiu farmakologicznym ostatecznością jest wprowadzenie insuliny, a powodem wystąpienia jest najczęściej mała aktywność fizyczna i nadwaga/otyłość.

No i na tych grupach ludzie nie potrafią rozmawiać, kompletnie ignorują typ cukrzycy traktując ją jako jeden typ i wystarczy że ktoś napisze co jadł/wrzuci zdjęcie swojego jedzenia lub też pokaże swój wynik na glukometrze czy sensorze i rozpętuje się piekło. Ludzie projektują swoje przejścia na innych więc ci z typem 2 już przepowiadają że na pewno umrzesz bo zjadłeś pierogi, a jak nie to chociaż utną ci nogi.

Nie muszę chyba wspominać że stygmatyzacja typu: "a ty powinieneś to jeść?" Albo: "trzeba było nie jeść tyle słodyczy to byś był zdrowy" to cholernie niesprawiedliwie i krzywdzące teksty w kierunku chorych na ct1. Ignorancja boli i złości.
Awatar użytkownika
marley71
Currently:Greece

Post autor: marley71 »

Talerz pomidorowej pisze: pn mar 09, 2026 7:50 pm Dasz nazwę grupy? Też się chętnie pośmieję 😁
Zjawiska paranormalne, nadprzyrodzone, niewyjaśnione, okultyzm, psychologia - taka jest pełna nazwa grupy 🤡

Ostatnio analizowaliśmy drzewo.
Awatar użytkownika
FigGa
Milion subskrypcji

Post autor: FigGa »

Juliaturczyniak pisze: śr mar 11, 2026 2:00 am Kocham grupy typu "oddam za darmo" i ludzie piszą, że np. szukają tego i tamtego albo, że dadzą to i tamto i komentarze "ale jak to za darmo tak? do roboty" i druga strona barykady "ale jak to tak za darmo dajesz? ja bym na tym zarobił"XD po co takie osoby tam siedzą skoro nic nie mają ciekawego do powiedzenia, różne są sytuacje plus ludzie nieraz chcą się jak najszybciej czegoś pozbyć i wtedy robią wymiany czy po prostu oddają za free, u mnie jeszcze robili tak, że dawali koło kosza i ktoś mógł wziąć,bo akurat potrzebował lub chciał. 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️
To chyba jest na podobnej zasadzie jak grupy z tatuażami. Zauważyłam to na grupach publicznych, gdzie takie posty mogą się wyświetlić absolutnie każdemu, nawet jak nie jest w grupie. Wtedy często jest taki hejt na te osoby z tatuażami. Nie wiem po co ludzie marnują swój czas i to komentują. Ja jak czegoś nie lubię tobto omijam. Wolę spożytkować czas na coś co mnie interesuje na przykłady.
Bo Wiśniewski to nie ja,
Bo to wszystko nie jest moje,
Bo to wszystko wielki pic,
A „Ich Troje” jest kradzione.
Awatar użytkownika
Juliaturczyniak
Dieta 600 kcal

FigGa pisze: czw mar 12, 2026 6:12 am To chyba jest na podobnej zasadzie jak grupy z tatuażami. Zauważyłam to na grupach publicznych, gdzie takie posty mogą się wyświetlić absolutnie każdemu, nawet jak nie jest w grupie. Wtedy często jest taki hejt na te osoby z tatuażami. Nie wiem po co ludzie marnują swój czas i to komentują. Ja jak czegoś nie lubię tobto omijam. Wolę spożytkować czas na coś co mnie interesuje na przykłady.
Najlepsze są osoby,które uważają, że każdy tatuaż musi coś oznaczać. Otóż - nie,nie musi. Musi się jedynie podobać i być przemyślany, ale tak to bez przesady, że musi być jakaś historia wymyślona..
Tamte grupy,o których wspomniałam były też prywatne, więc ludzie wchodzili tam specjalnie by głupio komentować:)
Awatar użytkownika
FigGa
Milion subskrypcji

Post autor: FigGa »

Juliaturczyniak pisze: pt mar 13, 2026 1:57 am Najlepsze są osoby,które uważają, że każdy tatuaż musi coś oznaczać. Otóż - nie,nie musi. Musi się jedynie podobać i być przemyślany, ale tak to bez przesady, że musi być jakaś historia wymyślona..
Tamte grupy,o których wspomniałam były też prywatne, więc ludzie wchodzili tam specjalnie by głupio komentować:)
O esu tak! Mnie to nawet drażni, jak spotykam znajomych i mi się pytają co dodany mój tatuaż oznacza. A ja większość mam, bo mi się po prostu podoba xD
Bo Wiśniewski to nie ja,
Bo to wszystko nie jest moje,
Bo to wszystko wielki pic,
A „Ich Troje” jest kradzione.