Start
Mój profil

Jessica Alba - pielęgnacja

Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry
Lol123!!!
Tritonotti

Jessica Alba - pielęgnacja

Post autor: Lol123!!! »

Słuchajcie, od lat podziwiam jej urodę, ale przede wszystkim jak o siebie dba. Śledzę insta, czytam wywiady. Wiadomo, że część to bulszit, ale może znalazłyście w miarę wiarygodne informacje jak Alba dba o swoją urodę? Co poleca?
Awatar użytkownika
Anastazja_smietana
Tritonotti

Post autor: Anastazja_smietana »

Lol123!!! pisze: pt lut 27, 2026 4:14 pm Słuchajcie, od lat podziwiam jej urodę, ale przede wszystkim jak o siebie dba. Śledzę insta, czytam wywiady. Wiadomo, że część to bulszit, ale może znalazłyście w miarę wiarygodne informacje jak Alba dba o swoją urodę? Co poleca?
Jessi to moja kumpelka, od lat używa kremu nivea z tego co mi poufnie zdradziła. Natomiast ukradkiem podejrzałam, że w łazience na półce trzyma również krem bambino, więc nie wiem czy do końca mogę jej wierzyć.
Lol123!!!
Tritonotti

Post autor: Lol123!!! »

Anastazja_smietana pisze: pn mar 02, 2026 7:07 pm Jessi to moja kumpelka, od lat używa kremu nivea z tego co mi poufnie zdradziła. Natomiast ukradkiem podejrzałam, że w łazience na półce trzyma również krem bambino, więc nie wiem czy do końca mogę jej wierzyć.
Jezu to ja wyrzucam panią Walewska i lecę po te kremy. Niech stracę, kupię obydwa. Dzięki za istotny wkład w ten wątek.