Hej. Czy polecacie i kupujecie w np home&you albo homla?
Za chwilę będę wyposażała całe mieszkanie od zera i szukam jakiegoś sklepu z rzeczami dobrymi jakościowo i trwałym.
Wole juz więcej wydać, ale kupić szklanki, które będę miała na lata. Wcześniej zakupy do domu robiłam w Jysku i tutaj są fajne pościele, ale naczynia pękały w zmywarce.
Ikea z kolei ma trwalsze naczynia, ale szybko talerze się rysowały.
Napiszcie mi jakie macie doświadczenia z takimi i podobnymi sklepami i co Wam sie sprawdza?
Ps: Potrzebuje: Naczyń, rzeczy do serwowania, desek do krojenia, ozdób do kuchni i pokoi, świec zapachowych itp.
Gdzie kupujecie rzeczy do domu?
Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry, Moderatorzy lokalni- unfaithfully
- PrinTu
Nie bede chyba odkrywcza jak napisze, ze najwiecej rzeczy do domu mam z Ikei.
Tak, talerze z Ikei sie rysuja, ale zalezy ktore.
Mialam takie ala ceramiczne/matowe i one sie blyskawicznie porysowaly, a teraz mam biale, klasyczne, na wysoki polysk i nic sie nie rysuje/nie jest to widoczne golym okiem.
Sztucce z Ikei tez wedlug mnie sa super.
A ze swieczek zapachowych polecam Wood Wick- nie dosc, ze pieknie pachna, to jeszcze trzaskaja jak drewno w kominku
Tak, talerze z Ikei sie rysuja, ale zalezy ktore.
Mialam takie ala ceramiczne/matowe i one sie blyskawicznie porysowaly, a teraz mam biale, klasyczne, na wysoki polysk i nic sie nie rysuje/nie jest to widoczne golym okiem.
Sztucce z Ikei tez wedlug mnie sa super.
A ze swieczek zapachowych polecam Wood Wick- nie dosc, ze pieknie pachna, to jeszcze trzaskaja jak drewno w kominku