Start
Mój profil

Wesele Organizacja

Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry
Awatar użytkownika
Manka63
RoyalBaby

Wesele Organizacja

Post autor: Manka63 »

Dzień dobry ,dobry wieczór? <3
Czy to temat na Wandę ? Nie wiem. Czy temat pomocny ? To zdecydowanie.
Chodzę ,szukam ,czytam... Jak wygląda ta organizacja wesela. Od czego zaczęliście ?
Ile sal byliście oglądać ?
Jak umawialiscie się na oglądanie ?
O pakiet/ofertę weselna dzwoniliście czy pisaliście ?
Co się sprawdziło ? Z czego goście byli najbardziej zadowoleni a co totalnie było shitem.
Jestem tego bardzo ciekawa. Jestem na początku drogi, ale sama nie wiem jak się za to zabrać.
Dajcie znać,jak to u was wyglądało.
MoniMal
MoetGlass

Post autor: MoniMal »

Manka63 pisze: pn lut 02, 2026 10:57 pm Dzień dobry ,dobry wieczór? <3
Chodzę ,szukam ,czytam... Jak wygląda ta organizacja wesela. Od czego zaczęliście ?
Co się sprawdziło ? Z czego goście byli najbardziej zadowoleni a co totalnie było shitem.
Jestem tego bardzo ciekawa. Jestem na początku drogi, ale sama nie wiem jak się za to zabrać.
My cale wesele zorganizowaliśmy od zera w 3 miesiące, na salę się zdecydowaliśmy 2 którą oglądaliśmy. Fotografa i florystkę wzięliśmy z polecenia, DJ z Internetu jak i resztę usługodawców. U nas całą robotę zrobiło miejsce w którym braliśmy ślub bo było ciekawe. Ja ogólnie uważam że wesele to nie jest żadna filozofia i naprawdę można to zorganizować szybko i sprawnie i nie ma co się rozwodzić nad tematem.
Neoonna
Mokra Włoszka

Post autor: Neoonna »

Krótko i na temat:
Termin ślubu znalezc latwiej niz wolny termin na salę więc zacznij od sali. Kiecka minimum pol roku wczesniej. Fotograf - blagam dobrze sie zastanow i nie oszczędzaj, bo ja zaoszczedzilam i mam tak gowniane zdjecia ze gdyby nie zdjecia gosci to bym sie zalamala. Reszta to sama leci, naprawde, nie ma sie co stresowac
Halka1423
Currently:Greece

Post autor: Halka1423 »

Manka63 pisze: pn lut 02, 2026 10:57 pm Dzień dobry ,dobry wieczór? <3
Od zaręczyn 😉
A tak na serio to od znalezienia sali. Jak już wybraliśmy sale i termin to ogarnialismy resztę.
Obejrzeliśmy trzy salę, chociaż po drugiej już wiedzieliśmy co wybierzemy ale do trzeciej pojechaliśmy z grzeczności skoro już się umówiliśmy. Na oglądanie umawialiśmy się po prostu dzwoniąc. Ofertę sale nam przedstawiały podczas oglądania.