Start
Mój profil

KRUS - stanowisko

Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry
Akordeon
Gacie z oceanu

KRUS - stanowisko

Post autor: Akordeon »

Czy jest tu jakaś osoba, ktora pracuje w tej placówce? Przyznam szczerze rozglądam się ostatnio za pracą i trafiło się stanowisko na starszego referenta?
Ponad 50osob zlożyło dokumenty na dane stanowisko, jest to małe miasteczko, dlatego też zapewne dosyc spora konkurencja. Czy sa tu jakies osoby, ktore kandydowały i mają za sobą test/rozmowę kwalifikacyjną? Oczywiście wszystko odbywa się w oddziale regionalnym dlatego myślę, ze NIE jest to praca dla osoby "po znajomości". Czy gra jest warta świeczki, ciekawa jestem opinii.
123wiosna123
Forma życia

Post autor: 123wiosna123 »

Akordeon pisze: pt lut 20, 2026 3:56 pm Czy jest tu jakaś osoba, ktora pracuje w tej placówce? Przyznam szczerze rozglądam się ostatnio za pracą i trafiło się stanowisko na starszego referenta?
Ponad 50osob zlożyło dokumenty na dane stanowisko, jest to małe miasteczko, dlatego też zapewne dosyc spora konkurencja. Czy sa tu jakies osoby, ktore kandydowały i mają za sobą test/rozmowę kwalifikacyjną? Oczywiście wszystko odbywa się w oddziale regionalnym dlatego myślę, ze NIE jest to praca dla osoby "po znajomości". Czy gra jest warta świeczki, ciekawa jestem opinii.
Mysle ze naiwna jestes myśląc ze to nie jest to praca po znajomościach.
Jynna
SkrzydełkaZhooters

Post autor: Jynna »

Idz i zobacz. Sprawdź się. Jeśli nie uda Ci się załapać, a np. dobrze się zaprezentujesz i wypadniesz, czasem mozna liczyć, że odezwą się gdy będą potrzebować kogos na zastępstwo itp.