Czy jest tu jakaś osoba, ktora pracuje w tej placówce? Przyznam szczerze rozglądam się ostatnio za pracą i trafiło się stanowisko na starszego referenta?
Ponad 50osob zlożyło dokumenty na dane stanowisko, jest to małe miasteczko, dlatego też zapewne dosyc spora konkurencja. Czy sa tu jakies osoby, ktore kandydowały i mają za sobą test/rozmowę kwalifikacyjną? Oczywiście wszystko odbywa się w oddziale regionalnym dlatego myślę, ze NIE jest to praca dla osoby "po znajomości". Czy gra jest warta świeczki, ciekawa jestem opinii.
KRUS - stanowisko
Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry-
123wiosna123
- Forma życia
Mysle ze naiwna jestes myśląc ze to nie jest to praca po znajomościach.Akordeon pisze: ↑pt lut 20, 2026 3:56 pm Czy jest tu jakaś osoba, ktora pracuje w tej placówce? Przyznam szczerze rozglądam się ostatnio za pracą i trafiło się stanowisko na starszego referenta?
Ponad 50osob zlożyło dokumenty na dane stanowisko, jest to małe miasteczko, dlatego też zapewne dosyc spora konkurencja. Czy sa tu jakies osoby, ktore kandydowały i mają za sobą test/rozmowę kwalifikacyjną? Oczywiście wszystko odbywa się w oddziale regionalnym dlatego myślę, ze NIE jest to praca dla osoby "po znajomości". Czy gra jest warta świeczki, ciekawa jestem opinii.