Start
Mój profil

Świetne kremy do twarzy, ale nie za miliony:)

Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry
Kaniunia

Świetne kremy do twarzy, ale nie za miliony:)

Post autor: Kaniunia »

<3 Jak powyżej. Dziewczyny, ialusetcare używałam, noacynobaza, kremy jakichś firm, droższe.
Poradźcie. Jaki kupic kolejny. Chodzę czasem na solarium, 2 razy w miesiącu. Wiec cos na zmarchy, ale tez nawilżenie. Czasem wyskoczą mi krosteczki na policzkach, nie wiem, skad. To używam pharmaceris miejscowo.
Są tutaj farmaceutki? Mogą coś poradzić? Dobre opinie mają kremy Herla.

Proszę, poradźcie coś. :)
Dziękuję.
wer.sl
Mokra Włoszka

Post autor: wer.sl »

Kaniunia pisze: sob lut 14, 2026 3:37 pm <3 Jak powyżej. Dziewczyny, ialusetcare używałam, noacynobaza, kremy jakichś firm, droższe.
Poradźcie. Jaki kupic kolejny. Chodzę czasem na solarium, 2 razy w miesiącu. Wiec cos na zmarchy, ale tez nawilżenie. Czasem wyskoczą mi krosteczki na policzkach, nie wiem, skad. To używam pharmaceris miejscowo.
Są tutaj farmaceutki? Mogą coś poradzić? Dobre opinie mają kremy Herla.

Proszę, poradźcie coś. :)
Dziękuję.
Od siebie mogę polecić kremy weleda. Super nawilżają, ale zapach może niektórych odstraszyć. Często na promce w hebe, ale ja osobiście zamówiłam duże opakowanie na allegro, bo wyszło taniej.
alka27
RoyalBaby

Post autor: alka27 »

Ja niezmiennie polecam Back To Comfort Ureavit. Super nawilża, jest lekki, ale ja akurat używam go na noc. Zapach jak dla mnie troszkę za mocny, ale działanie wynagradza wszystko. Cena bez promocji to jakieś 70zł, na promocji ok. 50.