Start
Mój profil

Rzeczy które wstyd wam robić a są normalne

Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry
mariaow
Currently:Top

Re: Rzeczy które wstyd wam robić a są normalne

Post autor: mariaow »

Aleksandra11111 pisze: pt lut 06, 2026 1:16 am Ja się wstydzę jak ktoś spyta jakie masz hobby 😆
Mimo tego, że robię dużo rzeczy są to raczej mikro zainteresowania typu dużo czytam, ale romansidła i obyczajówki, więc nie mówię i tym, bo boję się pytania i książkowe polecajki 😆 lubie gotować bardzo, ale korzystam z termomixa 😆, gram w planszowki, ale nie są to żadne gry rpg ani wielogodzinne, wymagające strategii sesję i tak to się kręci 😆
O rany, tak! Jest spora presja na to, że zainteresowania mają być JAKIEŚ. Jak książki to jakieś mądre, jak podróże to jakieś w dzicz bo we Włoszech już był każdy. Ostatnio się dowiedziałam, że nawet krzyżówek nie można sobie porozwiązywać bez oceniania, bo panoramiczne są ponoć beznadziejne i tylko jakieś super trudne mądre się „liczą” 😂
ELLI3
WążNaTshircie

Post autor: ELLI3 »

mariaow pisze: pt lut 06, 2026 11:34 am O rany, tak! Jest spora presja na to, że zainteresowania mają być JAKIEŚ. Jak książki to jakieś mądre, jak podróże to jakieś w dzicz bo we Włoszech już był każdy. Ostatnio się dowiedziałam, że nawet krzyżówek nie można sobie porozwiązywać bez oceniania, bo panoramiczne są ponoć beznadziejne i tylko jakieś super trudne mądre się „liczą” 😂
Tak jest we wszystkim, powiesz komuś że lubisz słuchać jakiegoś zespołu to zaraz jest "taaak? To wymien 10 piosenek!!!111", powiesz że interesujesz się włosingiem/skincare i nie znaj niszowej marki kosmetyku z Korei za 500zł od sztuki produktu to zaraz jest "I widzisz, nic się nie znasz, ahh te sezonówy, ja to testowalam cały kosmetyczny świat".
Serialu też nie można żadnego lubić jeśli nie znasz imion, wieku, miejsca zamieszkania wszystkich bohaterów xD
Moniaz
RiczAsFak

Post autor: Moniaz »

amica90 pisze: czw sty 02, 2025 6:01 pm A ja nawet więcej - nie dość, że czekam, to jak np. postawi na stole paluszki albo cukierki/ciasteczka i mówi, żeby się częstować, to wstydzę się wziąć więcej niż jedno
Mam to samo. Na imprezach szczegolnie w pracy to wstydze sie nakladac sobie na talerz przy znajomych I prawie nic NIE jem, a Potem w domu sobie odbijam albo w drodze na Mcdrive.
Awatar użytkownika
sosczosnkowy
Currently:Dubaj

Post autor: sosczosnkowy »

wstydzę sie wyłącznie patrzeć na witryny u jubilera.
dziwnerzeczy
Srebrna Kropeczka

Post autor: dziwnerzeczy »

Jeśli w pracy zapadnie cisza to nie odezwę się pierwsza. Ktoś inny musi zacząć rozmowę. :D
Awatar użytkownika
katarzynarmong
ZdalnaFanka

Post autor: katarzynarmong »

ELLI3 pisze: wt lut 10, 2026 4:17 pm Tak jest we wszystkim, powiesz komuś że lubisz słuchać jakiegoś zespołu to zaraz jest "taaak? To wymien 10 piosenek!!!111", powiesz że interesujesz się włosingiem/skincare i nie znaj niszowej marki kosmetyku z Korei za 500zł od sztuki produktu to zaraz jest "I widzisz, nic się nie znasz, ahh te sezonówy, ja to testowalam cały kosmetyczny świat".
Serialu też nie można żadnego lubić jeśli nie znasz imion, wieku, miejsca zamieszkania wszystkich bohaterów xD
Jak ja nie lubię takich ludzi Boże :(((
It's a moo point. Like a cows opinion...it just doesn't matter...
It's moo. 🐄
Awatar użytkownika
katarzynarmong
ZdalnaFanka

Wstydzę się kupować papier toaletowy. Mieszkam na wsi, trzy osoby. Do sklepiku w miejscowosci chodzę tylko po jakieś drobne zakupy, jak czegoś zabraknie itd, bo na większe zakupy jadę do biedronki, żeby było taniej. No i tak wychodzi, że idę do tego wioskowego sklepu raz w tygodniu i zawsze biorę papier toaletowy. Głupio mi, że ktoś uzna, że ciągle sramy hahaha
Zamówiłam zapas na allegro - wyszło taniej i się nie wstydzę

Wstydzę się kupować słodycze, przekąski, niezdrowe rzeczy - jestem trochę przy kości i wstydzę się kupować cokolwiek, nawet nie dla mnie, bo ktoś pomyśli "no jak tak żresz to tak wyglądasz"...

Wstydzę się wycierać nos przy ludziach, podrapac się chociażby po głowie, bo ktoś pomyśli, że mam wszy XDDDD
It's moo. 🐄
agrafka00
KlasaBiznes

Post autor: agrafka00 »

katarzynarmong pisze: czw lut 19, 2026 9:18 pm Wstydzę się kupować papier toaletowy. Mieszkam na wsi, trzy osoby. Do sklepiku w miejscowosci chodzę tylko po jakieś drobne zakupy, jak czegoś zabraknie itd, bo na większe zakupy jadę do biedronki, żeby było taniej. No i tak wychodzi, że idę do tego wioskowego sklepu raz w tygodniu i zawsze biorę papier toaletowy. Głupio mi, że ktoś uzna, że ciągle sramy hahaha

Wstydzę się kupować słodycze, przekąski, niezdrowe rzeczy - jestem trochę przy kości i wstydzę się kupować cokolwiek, nawet nie dla mnie, bo ktoś pomyśli "no jak tak żresz to tak wyglądasz"...

Wstydzę się wycierać nos przy ludziach, podrapac się chociażby po głowie, bo ktoś pomyśli, że mam wszy XDDDD
akurat wstydzić wycierać się nos powinien każdy, kto robi to publicznie - nawet savoir vivre mówi, że smarka się w toalecie albo należy wyjść z pokoju xd Także nie tylko Ty się wstydzisz, ja tak samo, staram się wyjść zawsze
Awatar użytkownika
again
Koczkodan

Post autor: again »

agrafka00 pisze: czw lut 19, 2026 9:39 pm akurat wstydzić wycierać się nos powinien każdy, kto robi to publicznie - nawet savoir vivre mówi, że smarka się w toalecie albo należy wyjść z pokoju xd Także nie tylko Ty się wstydzisz, ja tak samo, staram się wyjść zawsze
Powiedz to tym którzy idąc ulicą wysmarkują zawartość nosa bezpośrednio na chodnik... No najgorzej...
Karoryfer
BlondDoczep

Post autor: Karoryfer »

Ja się wstydzę w “luksusowych” toaletach gdzie nie wiem co zrobić żeby leciała woda z kranu 😂😆
agrafka00
KlasaBiznes

Post autor: agrafka00 »

again pisze: czw lut 19, 2026 10:53 pm Powiedz to tym którzy idąc ulicą wysmarkują zawartość nosa bezpośrednio na chodnik... No najgorzej...
albo smarka prosto na Ciebie :))
Awatar użytkownika
CzarnyPigularz
Gacie z oceanu

Post autor: CzarnyPigularz »

Jak jestem w robocie i sram w kiblu, a ktoś przyjdzie do kabiny obok to przestaję srać aż ta osoba sobie nie pójdzie. Jakoś nie wiem... Nie umiem strzelić z dupy jak obok w kabinie mam sąsiada i wiem że to chłop, ale i tak jakoś dziwnie. Natomiast jak jestem w kiblu a obok w kabinie jest kumpel to nie mam żadnych zahamowań i idą takie petardy że dziwne że mi jeszcze dupy nie urwało🫢
Awatar użytkownika
katarzynarmong
ZdalnaFanka

CzarnyPigularz pisze: pt lut 20, 2026 1:27 pm Jak jestem w robocie i sram w kiblu, a ktoś przyjdzie do kabiny obok to przestaję srać aż ta osoba sobie nie pójdzie. Jakoś nie wiem... Nie umiem strzelić z dupy jak obok w kabinie mam sąsiada i wiem że to chłop, ale i tak jakoś dziwnie. Natomiast jak jestem w kiblu a obok w kabinie jest kumpel to nie mam żadnych zahamowań i idą takie petardy że dziwne że mi jeszcze dupy nie urwało🫢
A co jeśli jest trzecią kabina i w tej trzeciej jest obcy? 😄
It's moo. 🐄
Awatar użytkownika
CzarnyPigularz
Gacie z oceanu

Post autor: CzarnyPigularz »

katarzynarmong pisze: sob lut 21, 2026 5:03 pm A co jeśli jest trzecią kabina i w tej trzeciej jest obcy? 😄
To już w ogóle masakra. Wtedy lece do innego kibla. Akurat są takie pojedyncze kabiny i tam lutuhę wiplera
Hunde
Modna

Post autor: Hunde »

katarzynarmong pisze: czw lut 19, 2026 9:18 pm Wstydzę się kupować papier toaletowy. Mieszkam na wsi, trzy osoby. Do sklepiku w miejscowosci chodzę tylko po jakieś drobne zakupy, jak czegoś zabraknie itd, bo na większe zakupy jadę do biedronki, żeby było taniej. No i tak wychodzi, że idę do tego wioskowego sklepu raz w tygodniu i zawsze biorę papier toaletowy. Głupio mi, że ktoś uzna, że ciągle sramy hahaha

Ja nie jestem przy kości, ale też wstydzę się kupować słodyczy, gotowej pizzy i innych przekąsek. Wielokrotnie czytałam komentarze internautów, że „ludzie są chorzy i otyli, bo kupują syf. Widzę co wkładają do koszyka w sklepie.” Jakoś tak się wstydzę gdy mam podejrzenie, że ktoś w sklepie skanuje zawartość mojego koszyka zakupowego.
dziwnerzeczy
Srebrna Kropeczka

Post autor: dziwnerzeczy »

Hunde pisze: ndz lut 22, 2026 9:34 am Ja nie jestem przy kości, ale też wstydzę się kupować słodyczy, gotowej pizzy i innych przekąsek. Wielokrotnie czytałam komentarze internautów, że „ludzie są chorzy i otyli, bo kupują syf. Widzę co wkładają do koszyka w sklepie.” Jakoś tak się wstydzę gdy mam podejrzenie, że ktoś w sklepie skanuje zawartość mojego koszyka zakupowego.
Do mnie kiedyś przyszła z "plotami" koleżanka z pracy i powiedziała, że widziała inną koleżankę w sklepie i tamta miała zupki chińskie i gotowe danie w koszyku i, że to bardzo niezdrowe.
Sama też się spotkałam z tym, że spotkana w sklepie znajoma osoba skomentowała zawartość mojego koszyka.
ELLI3
WążNaTshircie

Post autor: ELLI3 »

dziwnerzeczy pisze: ndz lut 22, 2026 12:54 pm Do mnie kiedyś przyszła z "plotami" koleżanka z pracy i powiedziała, że widziała inną koleżankę w sklepie i tamta miała zupki chińskie i gotowe danie w koszyku i, że to bardzo niezdrowe.
Sama też się spotkałam z tym, że spotkana w sklepie znajoma osoba skomentowała zawartość mojego koszyka.
Też niestety muszę się do tego dołożyć, wprawdzie nie w sklepie ale często chodzę do apteki dla takiej starszej sąsiadki która jest mocno schorowana. Nie raz słyszałam za plecami "o Boże taka młoda i tyle leków wykupuje" I to wcale nie współczującym tonem tylko pogardliwym, bo jak to tak można. Także to uzasadniony strach, ludzie się serio wpierdalają innym w koszyk
Aleksandra_18
Mokra Włoszka

Post autor: Aleksandra_18 »

ELLI3 pisze: ndz lut 22, 2026 6:14 pm Też niestety muszę się do tego dołożyć, wprawdzie nie w sklepie ale często chodzę do apteki dla takiej starszej sąsiadki która jest mocno schorowana. Nie raz słyszałam za plecami "o Boże taka młoda i tyle leków wykupuje" I to wcale nie współczującym tonem tylko pogardliwym, bo jak to tak można. Także to uzasadniony strach, ludzie się serio wpierdalają innym w koszyk
W marketach typu Lidl, Biedronka itd czy osiedlowych sklepikach w mniejszych miejscowościach/na małych osiedlach w dużym mieście pewnie komentują (jak nie na głos, to w myślach), ale nie w Żabce xd. Tam większość ludzi chodzi po alkohol, papierosy, słodycze albo gotowce, koszyk pełen przekąsek raczej na nikim tam wrażenia nie zrobi. W zasadzie to odwrotnie, pewnie byłoby lekkie poruszenie gdyby ktoś w Żabce podszedł do kasy z koszem pełnym warzyw i owoców xD