Jakie są najbardziej trwale perfumy ktore mieliście?
Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry-
medalion223
- Ciastko
Jakie są najbardziej trwale perfumy ktore mieliście?
U mnie to pewnie ysl black opium
-
lavinia123
- ZdalnaFanka
Valaya od Parfums de Marly
-
JoannaMarianna
- RóżowePolo
Coco chanel mademoiselle
Creed -Carmina, drogie , ale zapach przepiękny nie do podrobienia i długo się utrzymują , ostatnio kupiłam perfumy Ghost oud of night -zloty , piękny zapach i trwałe . YSL mają też dość trwały zapach Libre -chyba mój ulubiony ostatnio .
-
magdalenaaaa43
- RoyalBaby
Portrait of a Lady Frederic Malle - zdecydowanie najtrwalszy i najbardziej projektujący zapach w mojej kolekcji o niesamowitej jakości składników. 3 psiki utrzymują się cały dzień na skórze i mocno projektują. Na ubraniach zostają aż do prania. Bluza, którą założyłam po miesiącu wciąż mocno nimi pachniała. Z tańszych zapachów trwałe są Soir de Lune Sisley, Narciso Rodrigez For Her, Ange Ou Demon Givenchy.
-
Whaledolphin
- MoetGlass
Cokolwiek od Amouage, 12h spokojnie a jestem osoba na ktorej nic sie nie trzyma
-
SparklingHappiness
- Bagietka z szarlott
Ysl Libre i Jimmy Choo . No i moje ukochane, ale wycofane Balmain Ambre Gris
-
Klementyna111
- RoyalBaby
Zara golden decade
-
Genowefapigwa
- RóżowePolo
Lancome La nuit tresor, ale mam wrażenie, że po 2019 roku większość wód perfumowanych zupełnie się mnie nie trzyma. W 2016 mogłam psiknąć się raz i było dobrze, a teraz już nie. Kupiłam w Sephorze Kayali Rock Sugar, bo w sieci naczytałam się, że to taki killer, a sytuacja ta sama jak z Tresorem, masakra.
-
Baska_2424
- Skarpeta Rakieta
Z moich najbardziej trwałe są YSL Libre Intense. Bardzo długo się utrzymują i zapach rzeczywiście jest "intense".
Dziewczyny pomocy, szukam najbardziej pociągających perfum (ldamskih(lub feromonów, o ile ktoś próbował). Perfumy mają być takie, że człowiekowi robi się gorąco i myśli o czymś, o czym nie powinien. Cena nie gra roli, ale nie muszą być z najwyższej półki. Po prostu mają trafiać w męskie serca (i nie tylko).
Poddawajcie wasze typy albo waszych chłopaków, którzy nie mogą się od was oderwac gdy macie je na sobie!
Poddawajcie wasze typy albo waszych chłopaków, którzy nie mogą się od was oderwac gdy macie je na sobie!
- Basia_Jarek
- Mokra Włoszka
o matko :D
To uważaj.... ja najwięcej komplementów dostaję kiedy pachnę perfumami z ...zary :O
Zara Cocoa Sunset - koszt ok 100 zł
Serio czy miałam na sobie perfumy za 300 czy za 600 to nigdy tyle osób nie zaczepiło mnie o perfumy z Zary :D
To uważaj.... ja najwięcej komplementów dostaję kiedy pachnę perfumami z ...zary :O
Zara Cocoa Sunset - koszt ok 100 zł
Serio czy miałam na sobie perfumy za 300 czy za 600 to nigdy tyle osób nie zaczepiło mnie o perfumy z Zary :D
-
lavinia123
- ZdalnaFanka
Najwiecej komplementow od obcych mężczyzn zgarnial za kazdym razem Wish od Chopard i Forever and Ever od Dior (ten różowy)Duzaplaga pisze: ↑czw lut 19, 2026 5:00 pm Dziewczyny pomocy, szukam najbardziej pociągających perfum (ldamskih(lub feromonów, o ile ktoś próbował). Perfumy mają być takie, że człowiekowi robi się gorąco i myśli o czymś, o czym nie powinien. Cena nie gra roli, ale nie muszą być z najwyższej półki. Po prostu mają trafiać w męskie serca (i nie tylko).
-
SparklingHappiness
- Bagietka z szarlott
La Perla J'aime la nuit - to był dosłownie magnes i wyzwalacz komplementów. Nie wiem czy jeszcze można go dostać.Duzaplaga pisze: ↑czw lut 19, 2026 5:00 pm Dziewczyny pomocy, szukam najbardziej pociągających perfum (ldamskih(lub feromonów, o ile ktoś próbował). Perfumy mają być takie, że człowiekowi robi się gorąco i myśli o czymś, o czym nie powinien. Cena nie gra roli, ale nie muszą być z najwyższej półki. Po prostu mają trafiać w męskie serca (i nie tylko).
Drugi, który sprawdził się na tym polu to Versace Crystal Noir