Jakie żele intymne polecacie?
Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherryJakie żele intymne polecacie?
Dziewczyny jakie żele intymne polecicie? Co się Wam najlepiej sprawdziło do tej pory?
Kup sobie libi gel Na początku używałam głównie jak uprawiałam keks z mężem, potem jednak kupiłam sobie sama. Najlepszy żel intymny z jakim miałam do czynienia i moim zdaniem durex intense się tutaj chowa. Poprawia ukrwienie stref intymnych i dzięki temu będziesz mogła czuć o wiele wiecej. Nakładam kropelkę wielkości grochu i to wystarczy
Brzmi w sumie bajkowo ale sama do żeli stymulujących nie byłam przekonana. Miałam bodajże jeden, mianowicie durex play o (nie wiem czy obecnie jest w sklepach). No i miałam spore oczekiwania, kosztował też niemało a działanie... No takie średnie z uwagi na to, ze mnie po nim piekło i to znacznie.
To nie to samo
Mialam kiedyś ten durex i mnie akurat nie piekło ale rownież jak sobie go kupowałam to nastawiałam się na coś zupełnie innego. Lepszego (szczególnie, że cena nie taka niska w sumie). Libi gel jest przyjemniejszy. W przeciwieństwie do durexa nie daje coraz to uczucia zimna czy ciepła ale po prostu sprawia, ze dotyk jest odczuwany o wiele mocniej.