Hiszpańska mucha czy próbowałyście?
Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry-
Ariskalena
- Siatkarka
Hiszpańska mucha czy próbowałyście?
Pytanie do kobiet.Czy kiedykolwiek próbowalyście hiszpańskiej muchy? Czy podziałało na Was?Pytam się bo zastanawiam się czy nie kupić tego swojej żonie.... Niestety ale straciła ochotę na keks. Ja ją kocham, podnieca mnie ale ona jest totalnie mną niezainteresowana. Jestesmy ze soba już 7 lat....
Tak, se** elixir ;) Z tego co wiem to jest to jedyna oryginalna hiszpańska mucha. Nie wierzyłam w jej działanie dopóki nie wypróbowałam a namówił mnie mąż. Lubimy ogólnie takie nowości tak wiec postanowiliśmy zobaczyć jak to jest i czy na nas zadziała. Co ciekawe to działa nie tylko na mnie ale również na niego. Aczkolwiek wydaje mi się, ze to mnie bardziej nakręca.Swoją droga to może być jakieś powód spadku libido u żony.... Hormony? Antykoncepcja? Może rutyna?
-
Ariskalena
- Siatkarka
Gdzie kupię ten środek aby mieć pewność, że jest oryginalny?
Żona bada sie regulanie tak wiec na pewno nie jest to problem z hormonami bo by wyszło jej na badaniach.
Nie jest przepracowana bo nie mamy dzieci, z tego co wiem to pracy równeiz nie ma stresującej/......
Rutyna? Mam wrażenie,że to właśnie ona leży ciągle jak kłoda podczas gdy ja ją posuwam. Kupiłem gadżety erotyczne a ona nic, spróbowaliśmy, ale kiepsko na nią podziałało.
Żona bada sie regulanie tak wiec na pewno nie jest to problem z hormonami bo by wyszło jej na badaniach.
Nie jest przepracowana bo nie mamy dzieci, z tego co wiem to pracy równeiz nie ma stresującej/......
Rutyna? Mam wrażenie,że to właśnie ona leży ciągle jak kłoda podczas gdy ja ją posuwam. Kupiłem gadżety erotyczne a ona nic, spróbowaliśmy, ale kiepsko na nią podziałało.
No to już nie wiem, myślę,że warto będzie spróbować. Kupowałam ostatnio tutaj: https://www.ceneo.pl/51774778 - jest to firmowa strona tak więc tutaj masz pewność,ze to na pewno oryginalne miejsce do zakupu. Jednak tak naprawdę warto byłoby porozmawiać z żonka . I powiedzieć jej szczerze, że brakuje Ci czułości i seksu Może ma jakieś problemy o których sam nie wiesz.
- MarlenaZuziaTola
- Tritonotti