Dziwisz się, że sobie nic nie robią z grupy kilku zgorzkniałych, niedowartościowanych ludzi, którzy nawołują do nienawiści? Czytam sobie to forum od jakiegoś czasu, ale pierwszy raz postanowiłem coś napisać. Na początku myślałem, że tutaj zbierze się grupa osób poszkodowanych, z udokumentowanym uszczerbkiem na zdrowiu i dzięki temu będzie można postawić jakieś zarzuty. Nic takiego się nie wydarzyło. Natomiast stało się co innego. Zrobiło się tutaj ludzkie szambo, które aktualnie przeniosło się na grupę zamkniętą na Facebooku. Tak jakby grupa zamknięta miała być gwarantem nietykalności w sieci. I tak na tej grupie dorośli ludzie z upośledzonym poczuciem własnej wartości, z większymi lub mniejszymi deficytami, niedojrzali emocjonalnie znaleźli wentyl dla własnego napięcia licząc, że jak sobie znajdą kozła ofiarnego, jak sobie naubliżają w internecie, jak poszydzą to cudownie staną się kimś lepszym, kimś lepszym od tego Cygana oszusta. Nie wiem czy jesteście lepsi. Mam wrażenie, że przeciwnie. Zarówno tutaj ostatnimi czasy, jak i na grupie zamkniętej jest jawne nawoływanie do przemocy. Ludzie, wstyd, serio.dawidszulcc pisze: ↑wt lut 17, 2026 1:24 pm Tylko jest problem, bo oni nic sobie z tego nie robią, zachowują się tak jakby nic się nie stało, i działają dalej bez karnie. Szkoda nerw na takie coś![]()
Dieta czarny furiat
Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry-
Baba_na_polu
- Siatkarka
Re: Dieta czarny furiat
-
Wojtech2000
- BlondDoczep
Ale jaja Cygan robi teraz zakupy z byłą żoną, jeszcze nie tak dawno jak był z naturalną wyrzucił ja z interesu a teraz znowu razem kręcą lody do tego stopnia, że razem robią zakupy, ciekawe kto za nie zapłaci
świat się wali

- dawidszulcc
- Currently:Top
I na dodatek zawsze kupował fileta kukurydzianego, a teraz, bierze jak leci ,co za obrzydliwy pasorzytWojtech2000 pisze: ↑wt lut 17, 2026 9:32 pm Ale jaja Cygan robi teraz zakupy z byłą żoną, jeszcze nie tak dawno jak był z naturalną wyrzucił ja z interesu a teraz znowu razem kręcą lody do tego stopnia, że razem robią zakupy, ciekawe kto za nie zapłaci![]()
![]()
świat się wali
![]()
![]()
![]()
- dawidszulcc
- Currently:Top
A tak wogole to ta Elkę odchudzila Kaśka i teraz w jakim świetle ja przedstawili, obsmarowała to elka u Magdy że brak kompetencji ma ,że to zasługa Kaśki że ja odchudzila, a tu czarny Furiat ja wystawia jak trofeum i opis że też ja odchudził, z Kaśka
-
Wojtech2000
- BlondDoczep
Mes płonie, serce furiata idzie jak złoto
Zauważyliście, że Cyganowi tak prawa ręka ucieka jak nagrywa te swoje bzdury, ma takie dziwne nerwowe triki prawej ręki 
-
Wojtech2000
- BlondDoczep
Siema,
ciężko przeczytać całe forum dotyczące czarnego furiata, ale przeczytałem tutaj tyle ile mogłem, mniej lub bardziej dokładnie.
Widzę, że może to być akcja grubymi nićmi szyta, że są tu osoby zaangażowane w to na całego, a ja chciałem tylko dodać od siebie, że korzystałem kiedyś z jego "usług". Może te informacje będą komuś przydatne.
Odnośnie prowadzenia przez niego działalności od 2020 któregoś roku, od siebie dodam, że ja korzystałem z DIETY już w roku 2016.
Co ciekawe, moja żona szukała też motywacji w zeszłym roku (ja mówiłem jej, że ja to znam, że to nie jest tak jak opisują w kwestii tej "opieki i prowadzenia", ale kobiety nie przegadasz, bo wpadły jej posty furiata na których to Magdalena Więckowska zachwalała, pokazywała wszystko jakie to proste itp. Przemiany ludzi (Notabene w kółko pokazywana ta sama "pula metamorfoz" co rotacją co kilka miesięcy.
I wiadomo, żona się skusiła. Kupiła. Nie za 150 jak ja, a za 400 zł prawie. Dieta + prowadzenie...
Żona opisała tam bodajże, że jest po ciąży, ale NIE karmi piersią itp.
Dostała zwrotkę od czapy, choćby z jakiegoś automatu (tyle, że po 5 dniach), że dla matek KARMIĄCYCH odsyłamy Cię do tego i tego planu - ale musisz dopłacić więcej bo to inny plan.
Dopiero po zwróceniu uwagi, że ktoś nie przeczytał w ogóle tego "wywiadu" o który prosili dostała coś innego.
Co ciekawe - po prawie 10 latach, zobaczyłem w jej planie, że on dalej wgląda podobnie do tego mojego sprzed prawie 10ciu lat...
Posiadam jeszcze rozpisaną dietę z 2016 roku, ale nie ma jak tu wrzucić podglądu do screenów, a załącznik da się tylko 1...
ciężko przeczytać całe forum dotyczące czarnego furiata, ale przeczytałem tutaj tyle ile mogłem, mniej lub bardziej dokładnie.
Widzę, że może to być akcja grubymi nićmi szyta, że są tu osoby zaangażowane w to na całego, a ja chciałem tylko dodać od siebie, że korzystałem kiedyś z jego "usług". Może te informacje będą komuś przydatne.
Odnośnie prowadzenia przez niego działalności od 2020 któregoś roku, od siebie dodam, że ja korzystałem z DIETY już w roku 2016.
Co ciekawe, moja żona szukała też motywacji w zeszłym roku (ja mówiłem jej, że ja to znam, że to nie jest tak jak opisują w kwestii tej "opieki i prowadzenia", ale kobiety nie przegadasz, bo wpadły jej posty furiata na których to Magdalena Więckowska zachwalała, pokazywała wszystko jakie to proste itp. Przemiany ludzi (Notabene w kółko pokazywana ta sama "pula metamorfoz" co rotacją co kilka miesięcy.
I wiadomo, żona się skusiła. Kupiła. Nie za 150 jak ja, a za 400 zł prawie. Dieta + prowadzenie...
Dostała zwrotkę od czapy, choćby z jakiegoś automatu (tyle, że po 5 dniach), że dla matek KARMIĄCYCH odsyłamy Cię do tego i tego planu - ale musisz dopłacić więcej bo to inny plan.
Dopiero po zwróceniu uwagi, że ktoś nie przeczytał w ogóle tego "wywiadu" o który prosili dostała coś innego.
Co ciekawe - po prawie 10 latach, zobaczyłem w jej planie, że on dalej wgląda podobnie do tego mojego sprzed prawie 10ciu lat...
Posiadam jeszcze rozpisaną dietę z 2016 roku, ale nie ma jak tu wrzucić podglądu do screenów, a załącznik da się tylko 1...
- Załączniki
-
- fw_1771570236121.jpg (59.15 KiB) Przejrzano 1493 razy
-
JusiaJusia
- Migocząca Świeczka
-
JusiaJusia
- Migocząca Świeczka
STATESMAN pisze: ↑pt lut 20, 2026 7:46 am Siema,
Zapraszamy na naszą grupę na FB może tam lepszy będzie kontakt i wymiana doświadczeń ..Bo informacje na pewno będą dla nas przydatne
- Załączniki
-
- fw_1771624276094.jpg (89.47 KiB) Przejrzano 1346 razy
- MarcelinaMarcela
- Mokra Włoszka
A kuku

- Załączniki
-
- fw_1771666450011.jpg (28.47 KiB) Przejrzano 1293 razy
Marcello
-
Wojtech2000
- BlondDoczep
Co powiecie na dzisiejszą relacje z Anita, będzie coś z tego od marca?
-
Wojtech2000
- BlondDoczep
Ryjka ma niesamowicie zniszczonego, dziura na całym ryjku, wygląda oblesnie I staro jak na 49 lat, taki dietetyk jak on powinien dbać o siebie o dostarczanie odpowiedniej ilości witamin itd
-
Grabka1258
- Siatkarka
A co się stało z tą Magda ? Juz ją pogonił ?
-
Grabka1258
- Siatkarka
Skąd wiadomo że damski bokser ? Ja nie w temacie
-
Wojtech2000
- BlondDoczep
Nie ona poginila jego