Macie ?polecacie?jakie Sa minusy?czym trzeba sie kierowac przy wyborze salonu?jakie szampony i odzywki uzywacie ?:)
Ile wam sie utrzymuje efekt ?
Keratynowe prostowanie
Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherryProstuje keratynowo włosy już wiele lat myślę ,że będzie już z 7 lat. Dwa razy do roku . Początkowo prostowałam w salonie, później sama, a teraz prostuje mi chłopak . Włosy nie są zniszczone ,nie kruszą się nawet jak ta keratyna się wypłucze. Używałam szampon i odżywkę z alfaparf po keratynie próbowałam innych też ale już nie pamiętam . Teraz używam so flow vis plantis po keratynowym prostowaniu zarówno odżywka ,maska i szampon . Olejuje włosy olejem arganowym ,używam ampułek nawilżających raz w tyg i maski . I dzięki keratynie zapuściłam włosy . Mam cienkie włosy zawsze mi się mega wykruszały i nigdy nie mogłam zapuścić a przy keratynie nie wykruszają się .
Obecnie prostuje sobie keratyna gold liss
.
Natomiast początkowo chodziłam do salonu i oni dobierali mi keratynę i temperaturę do włosów i trochę podpatrzyłam .
Minusy to oklapnięte włosy od nasady ale z czasem jak trochę się wypłucze jest lepiej.
Obecnie prostuje sobie keratyna gold liss
Natomiast początkowo chodziłam do salonu i oni dobierali mi keratynę i temperaturę do włosów i trochę podpatrzyłam .
Minusy to oklapnięte włosy od nasady ale z czasem jak trochę się wypłucze jest lepiej.
-
Kurza twarz 1872
- ŚpioszkiKenzo
Ja również polecam regetorium w Warszawie. Żadna keratyna nie trzymala mi się tak dobrze jak od nich. Nie korzystam z nich regularnie tylko dlatego że się wyprowadzilam z waw. Ogólnie polecam zabieg