Czy ci dietetycy wiedza, ze opoerdalali je dalej za 399zl? Może watro ich poinformowaćWojtech2000 pisze: ↑ndz lut 08, 2026 7:10 pm Padłem cytat cygana z jego komentarza pod postem na koncie Robert Jabłonowski na pytanie o dyplomy i jak to było dotychczas cyt,, poprzednie diety były kupowane na faktury od doświadczonych, renomowanych dietetyków, teraz Kasia wzięła wszystko w swoje ręce i układa je samodzielnie,,![]()
Dieta czarny furiat
Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherryRe: Dieta czarny furiat
Wojtek, zrób proszę screena. Ja nie mam dostępuWojtech2000 pisze: ↑ndz lut 08, 2026 7:10 pm Padłem cytat cygana z jego komentarza pod postem na koncie Robert Jabłonowski na pytanie o dyplomy i jak to było dotychczas cyt,, poprzednie diety były kupowane na faktury od doświadczonych, renomowanych dietetyków, teraz Kasia wzięła wszystko w swoje ręce i układa je samodzielnie,,![]()
Tak było! Nie że sobie coś tak po prostu wymyślił! Dietetyk z wieloletnim doświadczeniem z kupionymi dietami od innych dietetyków... To się nie dzieje, kto to kupuje co on pierd...li? Córka też odziedziczyła zdolności kulinarne, nie żeby to sobie wymyśliłWojtech2000 pisze: ↑ndz lut 08, 2026 7:10 pm Padłem cytat cygana z jego komentarza pod postem na koncie Robert Jabłonowski na pytanie o dyplomy i jak to było dotychczas cyt,, poprzednie diety były kupowane na faktury od doświadczonych, renomowanych dietetyków, teraz Kasia wzięła wszystko w swoje ręce i układa je samodzielnie,,![]()
- MarcelinaMarcela
- Mokra Włoszka
Ona jest tak posrana, że h**. IWONA JAK TO CZYTASZ TO PROSZĘ CIĘ OGARNIJ SIĘ. NIE JESTEŚ NASTOLATKĄ, NIE JESTEŚ ANI ŚMIESZNA, ANI SEKSOWNA. JESTEŚ TAKA PRZAŚNA BABA W WIEŚNIACKICH CIUCHACH.
Marcello
-
tomasz4999
- Szarlotta
Poprawione!
- Załączniki
-
- fw_1770591421928.jpg (48.13 KiB) Przejrzano 696 razy
Jeśli zgubiła oryginał i wystąpiła o duplikat to dołączyła pewnie aktualne zdjęcie a nie sprzed prawie 20 lat
I jak ma nie zarabiac w tym kraju?
Chcesz eldorado, pisz priv
Chcesz diety pisz na priv
-
JusiaJusia
- Migocząca Świeczka
Prezydentem jeszcze nie ale.... narazie szykuje się knur na galę jako ku*wa trener personalnyBlackRage pisze: ↑pn lut 09, 2026 11:03 am I jak ma nie zarabiac w tym kraju?klienci nigdy mu sie nie skoncza, to eldorado. Gawiedzia wszechobecna juz latwiej sterowac sie nie da, pare frazeskow, populistyczne teksty, etos swojaka, chlopaka z blokow, ktoremu snieg w kiblu na leb padal, nie zdziwie sie jak jeszcze prezydentem za 10 lat zostanie
z farcikiem emaaaaaa
Chcesz eldorado, pisz priv![]()
- Załączniki
-
- fw_1770631948435.jpg (35.17 KiB) Przejrzano 568 razy
I pyk...JusiaJusia pisze: ↑pn lut 09, 2026 11:12 am Prezydentem jeszcze nie ale.... narazie szykuje się knur na galę jako ku*wa trener personalny![]()
-
Wojtech2000
- BlondDoczep
Ja prdl trener personalny od siedmiu boleści, współczuję wszystkim korzystającym z usług tego cygana 

- dawidszulcc
- Currently:Top
Widzę że władasz językiem Małolata K2BlackRage pisze: ↑pn lut 09, 2026 11:03 am I jak ma nie zarabiac w tym kraju?klienci nigdy mu sie nie skoncza, to eldorado. Gawiedzia wszechobecna juz latwiej sterowac sie nie da, pare frazeskow, populistyczne teksty, etos swojaka, chlopaka z blokow, ktoremu snieg w kiblu na leb padal, nie zdziwie sie jak jeszcze prezydentem za 10 lat zostanie
z farcikiem emaaaaaa
Chcesz eldorado, pisz priv![]()
-
tomasz4999
- Szarlotta
Informacja prawna na chwilę obecną jest taka, że robimy zrzutkę na te 4999zeta (jest tylko 6 miejsc) i wysyłamy AntyCygan żeby poszedł i posiedzial tam w 1szym rzędzie, warunek jeden jedyny jest taki, ze musi wszystko udokumentować, tak cenna wiedza przekazana w 25min wykładu przez Don ELEGANTE nie może pójsc na zmarnowanie.
P.S. Jeśli nie masz odpowiednich ciuchów na tak zacną galę to ja dodatkowo od siebie dorzucam na moj koszt zimową kurtke, elegancka czarną jesionke i czerwone trepy siłowniane. Na zakupy mozemy pojsc wspólnie bezpośrednio przed galą to sobie poprzymierzasz.
Kto jest za?
P.S. Jeśli nie masz odpowiednich ciuchów na tak zacną galę to ja dodatkowo od siebie dorzucam na moj koszt zimową kurtke, elegancka czarną jesionke i czerwone trepy siłowniane. Na zakupy mozemy pojsc wspólnie bezpośrednio przed galą to sobie poprzymierzasz.
Kto jest za?
- Załączniki
-
- fw_1770639716037.jpg (29.19 KiB) Przejrzano 519 razy
Malolat wariacik zawsze na propsie, szczegolnie w tajlandii ;) pocieszna mordeczka. Pozdrawiamdawidszulcc pisze: ↑pn lut 09, 2026 1:05 pm Widzę że władasz językiem Małolata K2dobry jest chłopaczyna.
Bosze! Jeżeli reszta z tych prelegentów to tak wielkie mózgi jak czarny cygan to nie mam pytań. Przecież ten nasz mówca powie to co w tych filmikach o sobie czyli poddaszu i śniegu w toalecie, grzybobraniu z ojczymem na simsonku, handlu kradzionymi owocamitomasz4999 pisze: ↑pn lut 09, 2026 1:26 pm Informacja prawna na chwilę obecną jest taka, że robimy zrzutkę na te 4999zeta (jest tylko 6 miejsc) i wysyłamy AntyCygan żeby poszedł i posiedzial tam w 1szym rzędzie, warunek jeden jedyny jest taki, ze musi wszystko udokumentować, tak cenna wiedza przekazana w 25min wykładu przez Don ELEGANTE nie może pójsc na zmarnowanie.
Kto jest za?
Ciekawe, czy znowu założy nieśmiertelny strój pseudo elegancika... szare spodenki i granatową koszulę 
Jeżeli zapowiadają go jako trenera personalnego, to proponuję, żeby przed występem pokazali kilka filmów z jego treningów, tak żeby wszyscy się pośmiali i zobaczyli jak nie należy wykonywać ćwiczeń, żeby sobie nie zrobić krzywdy
Jeżeli zapowiadają go jako trenera personalnego, to proponuję, żeby przed występem pokazali kilka filmów z jego treningów, tak żeby wszyscy się pośmiali i zobaczyli jak nie należy wykonywać ćwiczeń, żeby sobie nie zrobić krzywdy
-
Patkrz4584
- Mokra Włoszka
Uparte blokady? A może utarte?JusiaJusia pisze: ↑pn lut 09, 2026 11:12 am Prezydentem jeszcze nie ale.... narazie szykuje się knur na galę jako ku*wa trener personalny![]()
Pełen profesjonalizm, jak na spotkaniu gdzie sprzedaje się garnki emerytom.
A ta konferencja, to dosłownie rzut beretem ode mnie :D
Tam już ładu nie dojdziesz,,,przecie Madzia vel Cleo oświadczyła że Petardy są jej dziełem osobistym, to jak to na faktury od dietetyków? Ja nie nadążam za tym co się tam dzieje, Petardy były wspaniałe teraz nie soo. Teraz soo Spidy wspaniałe które przez kilka lat były wycofane, ale dlaczego wycofane były Spidy i Biedronko- Lidle skoro są takie wspaniałe a Petardy które były cudowne są wycofane, no ludzie na mój mózg za dużo tych zagadek, nie do rozwiązania dla zwykłego człeka to je!!!!!! A i jeszcze Serce Placka wróciło, którego kilka lat nie było bo wtedy były Petardy, ale już jest cacy więc wróciło, noooo ludzie trzymajcie mnie , za uja nie dam rady wybrać diety, pomooocy!!!!Wojtech2000 pisze: ↑ndz lut 08, 2026 7:10 pm Padłem cytat cygana z jego komentarza pod postem na koncie Robert Jabłonowski na pytanie o dyplomy i jak to było dotychczas cyt,, poprzednie diety były kupowane na faktury od doświadczonych, renomowanych dietetyków, teraz Kasia wzięła wszystko w swoje ręce i układa je samodzielnie,,![]()
-
Obserwatorka40
- Channelka
Kółko wzajemnej adoracji.... Robią wystąpienia 

jak z zera zrobić milionera... Niech patrzą inni jak można się dorobić 

wszędzie tylko o hajs chodzi! O więcej hajsu
pamiętam swego czasu afirmacje takiej Leilani 

czy ktoś wie co u niej?
Też byla zaproszona na jakieś "sympozjum" 

nam pozostalo cieszyć się że jesteśmy ponad te ich zabiegi marketingowe
my nie stracimy 
pozdro dla wszystkich myślących 

-
JusiaJusia
- Migocząca Świeczka
To już wiemy kto będzie naszym wysłannikiemPatkrz4584 pisze: ↑pn lut 09, 2026 4:16 pm Uparte blokady? A może utarte?![]()
Pełen profesjonalizm, jak na spotkaniu gdzie sprzedaje się garnki emerytom.
A ta konferencja, to dosłownie rzut beretem ode mnie :D
Poczytałam program tej największej gali byznesu. Co tam się będzie działo, za najtańszy bilet - 499 zł (cena tylko do dzisiaj
potem rośnie do 999zl
) masz dostęp do 10-ciu światowej klasy mentorów!!! Czy wy krytycy i zawistniki to ogarniacie. Nasz niedoceniony generał jest światowej klasy mentorem i codziennie nam niewdzięcznikom, za darmo na relacjach robi kouczing i metamorfozę tożsamości! A w ogóle to ma milionowy biznes i jak chcecie to ściągnie wam blokadę błędnej tożsamości, w której tkwicie nienawistnicy
Tego typu bełkot można przeczytać u organizatorki tej gali, to jakby połączenie sekty i piramidy finansowej, gdzie strzyżone będą networkerki najniższego szczebla od tych wszystkich mopów, aloesów i cudownych kosmetyków
Na innym filmiku jest informacja że mentorzy przyjadą aż za oceanuKalamitsi pisze: ↑pn lut 09, 2026 6:37 pm Poczytałam program tej największej gali byznesu. Co tam się będzie działo, za najtańszy bilet - 499 zł (cena tylko do dzisiajpotem rośnie do 999zl
) masz dostęp do 10-ciu światowej klasy mentorów!!! Czy wy krytycy i zawistniki to ogarniacie. Nasz niedoceniony generał jest światowej klasy mentorem i codziennie nam niewdzięcznikom, za darmo na relacjach robi kouczing i metamorfozę tożsamości! A w ogóle to ma milionowy biznes i jak chcecie to ściągnie wam blokadę błędnej tożsamości, w której tkwicie nienawistnicy
Tego typu bełkot można przeczytać u organizatorki tej gali, to jakby połączenie sekty i piramidy finansowej, gdzie strzyżone będą networkerki najniższego szczebla od tych wszystkich mopów, aloesów i cudownych kosmetyków
![]()
Pinokio mieszka w Warszawie, ale marketingowo za oceanem. Nos długi, zasięg jeszcze dłuższy.
-
Patkrz4584
- Mokra Włoszka
Chętnie bym zobaczyła te twarz na żywo