Start
Mój profil

Dieta czarny furiat

Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry
Awatar użytkownika
Magellan
Szarlotta

Re: Dieta czarny furiat

Post autor: Magellan »

Wojtech2000 pisze: ndz lut 08, 2026 7:10 pm Padłem cytat cygana z jego komentarza pod postem na koncie Robert Jabłonowski na pytanie o dyplomy i jak to było dotychczas cyt,, poprzednie diety były kupowane na faktury od doświadczonych, renomowanych dietetyków, teraz Kasia wzięła wszystko w swoje ręce i układa je samodzielnie,, 😂😂
Czy ci dietetycy wiedza, ze opoerdalali je dalej za 399zl? Może watro ich poinformować 😂😂😂
Awatar użytkownika
Magellan
Szarlotta

Post autor: Magellan »

Wojtech2000 pisze: ndz lut 08, 2026 7:10 pm Padłem cytat cygana z jego komentarza pod postem na koncie Robert Jabłonowski na pytanie o dyplomy i jak to było dotychczas cyt,, poprzednie diety były kupowane na faktury od doświadczonych, renomowanych dietetyków, teraz Kasia wzięła wszystko w swoje ręce i układa je samodzielnie,, 😂😂
Wojtek, zrób proszę screena. Ja nie mam dostępu 😁
Dolly
SkrzydełkaZhooters

Post autor: Dolly »

Kristina pisze: ndz lut 08, 2026 5:59 pm Modystka…
Takich okreslen przed wojna sie uzywalo
Buahahaha
Modystka to osoba która robi :') kapelusze :') :')
N jest jednak Dexilem :') :') :')
Kalamitsi
Gacie z oceanu

Post autor: Kalamitsi »

Tak było! Nie że sobie coś tak po prostu wymyślił! Dietetyk z wieloletnim doświadczeniem z kupionymi dietami od innych dietetyków... To się nie dzieje, kto to kupuje co on pierd...li? Córka też odziedziczyła zdolności kulinarne, nie żeby to sobie wymyślił😄😄😄 chyba po nim. Nic nie wspomina o wczorajszym "tet a tet"?😉
Awatar użytkownika
MarcelinaMarcela
Mokra Włoszka

Post autor: MarcelinaMarcela »

AL92 pisze: ndz lut 08, 2026 5:36 pm Ona serio na tik toku zachowuje się jak głupia sweet. Nastolatka. Jeszcze te obleśne komentarze ludzi "jak pięknie". Luuuudzie, ona z tik toka na tik toka się pogrąża. Widze, że odpaliła się jak czarny rozstał sie z magda.

Ona jest tak posrana, że h**. IWONA JAK TO CZYTASZ TO PROSZĘ CIĘ OGARNIJ SIĘ. NIE JESTEŚ NASTOLATKĄ, NIE JESTEŚ ANI ŚMIESZNA, ANI SEKSOWNA. JESTEŚ TAKA PRZAŚNA BABA W WIEŚNIACKICH CIUCHACH.
Marcello
tomasz4999
Szarlotta

Post autor: tomasz4999 »

Poprawione!
Załączniki
fw_1770591421928.jpg
fw_1770591421928.jpg (48.13 KiB) Przejrzano 696 razy
Apra
Mokra Włoszka

Post autor: Apra »

Kristina pisze: ndz lut 08, 2026 5:57 pm Nawet jakis dyplom z dwu godzinnego Kursu
A dla mnie podejrzane bo w legitymacji studenckiej Kasia ma zdjecie ,tam jest 2007 rok …czyli kawal czasu
A na zdjeciu aktualna twarz jakim cudem?😀🫣
Jeśli zgubiła oryginał i wystąpiła o duplikat to dołączyła pewnie aktualne zdjęcie a nie sprzed prawie 20 lat
Lazylemur
Ciastko

Post autor: Lazylemur »

Serio ?
Załączniki
fw_1770611924963.jpg
fw_1770611924963.jpg (53.25 KiB) Przejrzano 661 razy
Awatar użytkownika
BlackRage
RoyalBaby

Post autor: BlackRage »

Lazylemur pisze: pn lut 09, 2026 5:38 amSerio ?
I jak ma nie zarabiac w tym kraju? 😀 klienci nigdy mu sie nie skoncza, to eldorado. Gawiedzia wszechobecna juz latwiej sterowac sie nie da, pare frazeskow, populistyczne teksty, etos swojaka, chlopaka z blokow, ktoremu snieg w kiblu na leb padal, nie zdziwie sie jak jeszcze prezydentem za 10 lat zostanie 😀 z farcikiem emaaaaaa

Chcesz eldorado, pisz priv ❤️
Chcesz diety pisz na priv
JusiaJusia
Migocząca Świeczka

Post autor: JusiaJusia »

BlackRage pisze: pn lut 09, 2026 11:03 am I jak ma nie zarabiac w tym kraju? 😀 klienci nigdy mu sie nie skoncza, to eldorado. Gawiedzia wszechobecna juz latwiej sterowac sie nie da, pare frazeskow, populistyczne teksty, etos swojaka, chlopaka z blokow, ktoremu snieg w kiblu na leb padal, nie zdziwie sie jak jeszcze prezydentem za 10 lat zostanie 😀 z farcikiem emaaaaaa

Prezydentem jeszcze nie ale.... narazie szykuje się knur na galę jako ku*wa trener personalny 🤦
Załączniki
fw_1770631948435.jpg
fw_1770631948435.jpg (35.17 KiB) Przejrzano 568 razy
Awatar użytkownika
BlackRage
RoyalBaby

JusiaJusia pisze: pn lut 09, 2026 11:12 am Prezydentem jeszcze nie ale.... narazie szykuje się knur na galę jako ku*wa trener personalny 🤦
I pyk... 😀 na wakacyjki pod palma bedzie, plus paru nowych chetnych do golenia, zlote zycie. El-do-ra-do :) jak dobrze pojdzie to i moze w szkolenia pojdzie... to tez dobrze dziala na gawiedz, na instagramach co drugi pseudo koucz sprzedaje kursy, szkolenia, patenty na lepsze zycie... dzis promocja tylko 999 zl z 5999, bierz nie czekaj 😀
Wojtech2000
BlondDoczep

Post autor: Wojtech2000 »

Ja prdl trener personalny od siedmiu boleści, współczuję wszystkim korzystającym z usług tego cygana 🤦🤦🤦
Awatar użytkownika
dawidszulcc
Currently:Top

Post autor: dawidszulcc »

BlackRage pisze: pn lut 09, 2026 11:03 am I jak ma nie zarabiac w tym kraju? 😀 klienci nigdy mu sie nie skoncza, to eldorado. Gawiedzia wszechobecna juz latwiej sterowac sie nie da, pare frazeskow, populistyczne teksty, etos swojaka, chlopaka z blokow, ktoremu snieg w kiblu na leb padal, nie zdziwie sie jak jeszcze prezydentem za 10 lat zostanie 😀 z farcikiem emaaaaaa

Widzę że władasz językiem Małolata K2🤣🤣🤣 dobry jest chłopaczyna.
tomasz4999
Szarlotta

Post autor: tomasz4999 »

Informacja prawna na chwilę obecną jest taka, że robimy zrzutkę na te 4999zeta (jest tylko 6 miejsc) i wysyłamy AntyCygan żeby poszedł i posiedzial tam w 1szym rzędzie, warunek jeden jedyny jest taki, ze musi wszystko udokumentować, tak cenna wiedza przekazana w 25min wykładu przez Don ELEGANTE nie może pójsc na zmarnowanie.

P.S. Jeśli nie masz odpowiednich ciuchów na tak zacną galę to ja dodatkowo od siebie dorzucam na moj koszt zimową kurtke, elegancka czarną jesionke i czerwone trepy siłowniane. Na zakupy mozemy pojsc wspólnie bezpośrednio przed galą to sobie poprzymierzasz.

Kto jest za?
Załączniki
fw_1770639716037.jpg
fw_1770639716037.jpg (29.19 KiB) Przejrzano 519 razy
Awatar użytkownika
BlackRage
RoyalBaby

dawidszulcc pisze: pn lut 09, 2026 1:05 pm Widzę że władasz językiem Małolata K2🤣🤣🤣 dobry jest chłopaczyna.
Malolat wariacik zawsze na propsie, szczegolnie w tajlandii ;) pocieszna mordeczka. Pozdrawiam
Kalamitsi
Gacie z oceanu

tomasz4999 pisze: pn lut 09, 2026 1:26 pm Informacja prawna na chwilę obecną jest taka, że robimy zrzutkę na te 4999zeta (jest tylko 6 miejsc) i wysyłamy AntyCygan żeby poszedł i posiedzial tam w 1szym rzędzie, warunek jeden jedyny jest taki, ze musi wszystko udokumentować, tak cenna wiedza przekazana w 25min wykładu przez Don ELEGANTE nie może pójsc na zmarnowanie.

P.S. Jeśli nie masz odpowiednich ciuchów na tak zacną galę to ja dodatkowo od siebie dorzucam na moj koszt zimową kurtke, elegancka czarną jesionke i czerwone trepy siłowniane. Na zakupy mozemy pojsc wspólnie bezpośrednio przed galą to sobie poprzymierzasz.

Kto jest za?
Bosze! Jeżeli reszta z tych prelegentów to tak wielkie mózgi jak czarny cygan to nie mam pytań. Przecież ten nasz mówca powie to co w tych filmikach o sobie czyli poddaszu i śniegu w toalecie, grzybobraniu z ojczymem na simsonku, handlu kradzionymi owocami😄 do tego będzie nerwowo przestępował z nogi na nogę, machał rękami, o jego minach nie wspomnę. Przecież on umie mówić tylko do telefonu a nie przed żywym audytorium 😄😄 za to płacić tyle kasy😄 nie zdziwię się jak ludzie zażądają zwrotu. Liczę że AntyCygan go wygwiżdże jako nasz przedstawiciel😄
ML111
ZdalnaFanka

Post autor: ML111 »

Ciekawe, czy znowu założy nieśmiertelny strój pseudo elegancika... szare spodenki i granatową koszulę 🤣
Jeżeli zapowiadają go jako trenera personalnego, to proponuję, żeby przed występem pokazali kilka filmów z jego treningów, tak żeby wszyscy się pośmiali i zobaczyli jak nie należy wykonywać ćwiczeń, żeby sobie nie zrobić krzywdy 👌
Patkrz4584
Mokra Włoszka

Post autor: Patkrz4584 »

JusiaJusia pisze: pn lut 09, 2026 11:12 am Prezydentem jeszcze nie ale.... narazie szykuje się knur na galę jako ku*wa trener personalny 🤦
Uparte blokady? A może utarte? $$$
Pełen profesjonalizm, jak na spotkaniu gdzie sprzedaje się garnki emerytom.
A ta konferencja, to dosłownie rzut beretem ode mnie :D
Megalania
RóżowePolo

Post autor: Megalania »

Tam już ładu nie dojdziesz,,,przecie Madzia vel Cleo oświadczyła że Petardy są jej dziełem osobistym, to jak to na faktury od dietetyków? Ja nie nadążam za tym co się tam dzieje, Petardy były wspaniałe teraz nie soo. Teraz soo Spidy wspaniałe które przez kilka lat były wycofane, ale dlaczego wycofane były Spidy i Biedronko- Lidle skoro są takie wspaniałe a Petardy które były cudowne są wycofane, no ludzie na mój mózg za dużo tych zagadek, nie do rozwiązania dla zwykłego człeka to je!!!!!! A i jeszcze Serce Placka wróciło, którego kilka lat nie było bo wtedy były Petardy, ale już jest cacy więc wróciło, noooo ludzie trzymajcie mnie , za uja nie dam rady wybrać diety, pomooocy!!!!
Obserwatorka40
Channelka

Post autor: Obserwatorka40 »

Kółko wzajemnej adoracji.... Robią wystąpienia 🤣🤣🤣 jak z zera zrobić milionera... Niech patrzą inni jak można się dorobić 🤣🤣🤣 wszędzie tylko o hajs chodzi! O więcej hajsu 🤣 pamiętam swego czasu afirmacje takiej Leilani 🤣🤣🤣 czy ktoś wie co u niej? 🤣 Też byla zaproszona na jakieś "sympozjum" 🤣🤣🤣 nam pozostalo cieszyć się że jesteśmy ponad te ich zabiegi marketingowe ❤️ my nie stracimy 💪🔥 pozdro dla wszystkich myślących 💪❤️
JusiaJusia
Migocząca Świeczka

Post autor: JusiaJusia »

Patkrz4584 pisze: pn lut 09, 2026 4:16 pm Uparte blokady? A może utarte? $$$
Pełen profesjonalizm, jak na spotkaniu gdzie sprzedaje się garnki emerytom.
A ta konferencja, to dosłownie rzut beretem ode mnie :D
To już wiemy kto będzie naszym wysłannikiem 😂😂😁
Kalamitsi
Gacie z oceanu

Poczytałam program tej największej gali byznesu. Co tam się będzie działo, za najtańszy bilet - 499 zł (cena tylko do dzisiaj🤣 potem rośnie do 999zl 🙃) masz dostęp do 10-ciu światowej klasy mentorów!!! Czy wy krytycy i zawistniki to ogarniacie. Nasz niedoceniony generał jest światowej klasy mentorem i codziennie nam niewdzięcznikom, za darmo na relacjach robi kouczing i metamorfozę tożsamości! A w ogóle to ma milionowy biznes i jak chcecie to ściągnie wam blokadę błędnej tożsamości, w której tkwicie nienawistnicy🤣Tego typu bełkot można przeczytać u organizatorki tej gali, to jakby połączenie sekty i piramidy finansowej, gdzie strzyżone będą networkerki najniższego szczebla od tych wszystkich mopów, aloesów i cudownych kosmetyków😄
Megalania
RóżowePolo

Post autor: Megalania »

Po weekendzie usta się szefowi zapadły jakoś dziwnie, też Wam się tak wydaje? Na tych ostatnich relacjach jest jakiś taki przerażający, dzikość w oczach, coś się zmieniło ewidentnie, ochrypły, rysy twarzy "wyostrzone" hmmm,
Gnom
Koczkodan

Post autor: Gnom »

Kalamitsi pisze: pn lut 09, 2026 6:37 pm Poczytałam program tej największej gali byznesu. Co tam się będzie działo, za najtańszy bilet - 499 zł (cena tylko do dzisiaj🤣 potem rośnie do 999zl 🙃) masz dostęp do 10-ciu światowej klasy mentorów!!! Czy wy krytycy i zawistniki to ogarniacie. Nasz niedoceniony generał jest światowej klasy mentorem i codziennie nam niewdzięcznikom, za darmo na relacjach robi kouczing i metamorfozę tożsamości! A w ogóle to ma milionowy biznes i jak chcecie to ściągnie wam blokadę błędnej tożsamości, w której tkwicie nienawistnicy🤣Tego typu bełkot można przeczytać u organizatorki tej gali, to jakby połączenie sekty i piramidy finansowej, gdzie strzyżone będą networkerki najniższego szczebla od tych wszystkich mopów, aloesów i cudownych kosmetyków😄
Na innym filmiku jest informacja że mentorzy przyjadą aż za oceanu 😅😅😅. Wyobrażam to sobie: Pinokio wsiada na tratwę na Wiśle, przepływa ocean wiedzy, wraca do Warszawy i mówi: zapłać 499 zł, a zdradzę ci sekret rekina biznesu.
Pinokio mieszka w Warszawie, ale marketingowo za oceanem. Nos długi, zasięg jeszcze dłuższy.😅😅😅😅😅
Patkrz4584
Mokra Włoszka

Post autor: Patkrz4584 »

JusiaJusia pisze: pn lut 09, 2026 5:38 pm To już wiemy kto będzie naszym wysłannikiem 😂😂😁
Chętnie bym zobaczyła te twarz na żywo XD :puke: