Start
Mój profil

Jeansy petite

Moderator: verysweetcherry
vexx
RóżowePolo

Jeansy petite

Post autor: vexx »

Dziewczyny, kryzys spodniowy.

Noszę spodnie petite, ulubione są ze stradivariusa.

Miałam rozmiar 40, schudłam i wiszą na mnie (w talii jest tragedia), a rozmiar 38 jest za mały w talii (nie mogę siedzieć 🙈).

Czy jakieś sieciówki mają szerokie spodnie petite ale bardziej rozciągliwe? Żeby w talii nie odstawały albo żebym chociaż mogła siedzieć w rozmiarze 38.

Mam teraz białe 40 ze stradi i wygląda to koszmarnie, nad pupą mam tyle miejsca, że ściśnięte paskiem wyglądają komicznie!
Awatar użytkownika
unfaithfully
PrinTu

Post autor: unfaithfully »

Mialam ten sam problem, tylko nie z petite a regular. W C&A (gdzie zawsze kupuje spodnie) 40 za duze, a 38 w miare dobre, ale jednak czulam lekki scisk w okolicach brzucha, czego bardzo nie lubie.
Wybralam sie wczoraj do Next i upolowalam dwie pary rozmiar 38, ktore leza idealnie.
Nie wiem jaki rodzaj preferujesz, ale ja jestem team rurki i to musza byc naprawde bardzo obcisle rurki, tak zeby wlasnie nigdzie nic nie wisialo ani nie odstawalo i te z Next wlasnie takie sa, co nie jest takie oczywiste w innych sklepach.
vexx
RóżowePolo

Post autor: vexx »

unfaithfully pisze: pn lut 09, 2026 9:34 am Mialam ten sam problem, tylko nie z petite a regular. W C&A (gdzie zawsze kupuje spodnie) 40 za duze, a 38 w miare dobre, ale jednak czulam lekki scisk w okolicach brzucha, czego bardzo nie lubie.
Wybralam sie wczoraj do Next i upolowalam dwie pary rozmiar 38, ktore leza idealnie.
Nie wiem jaki rodzaj preferujesz, ale ja jestem team rurki i to musza byc naprawde bardzo obcisle rurki, tak zeby wlasnie nigdzie nic nie wisialo ani nie odstawalo i te z Next wlasnie takie sa, co nie jest takie oczywiste w innych sklepach.
Ja preferuje wide leg/dzwony.
Zamówiłam z gym glamour, podobno bardzo elastyczne - zobaczymy.