Start
Mój profil

Dieta czarny furiat

Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry
Patkrz4584
Mokra Włoszka

Re: Dieta czarny furiat

Post autor: Patkrz4584 »

Jak Boga kocham nie rozumiem kto płaci mu choćby 1 zł.
Porównajcie go do takiego centrum respo i Michała Wrzoska.
To jak porównać kolację w knajpie z gwiazdką Michelin do zjedzenia spleśniałej zapiekanki z piwnicy.
Awatar użytkownika
miiaaa30
Gacie z oceanu

Post autor: miiaaa30 »

JusiaJusia pisze: sob lut 07, 2026 5:21 am Miód na me serce....😂😂😂
Już usunięte?
Awatar użytkownika
Anty Cygan
Skarpeta Rakieta

Post autor: Anty Cygan »

Apra pisze: sob lut 07, 2026 5:51 pm Wiem, wiem.... ale tak go zachwala jakby to było niewiadomo jakie cudo więc zaczęłam się zastanawiać jak to możliwe, żeby takie zwykłe ,,cos'' aż tak promował. A, że jestem przykuta do łóżka i będę na najbliższe 2 m-ce więc mi się nudzi, to oglądam tą sage😂
Jak nie chcesz pływać w oceanie biegunki to lepiej odpuść tego placka 🤣🤣
Awatar użytkownika
MarcelinaMarcela
Mokra Włoszka

Post autor: MarcelinaMarcela »

Ta już podpatrzyła u byłego kochasia macanko i robi to samo🤣🤣
Załączniki
fw_1770495166577.jpg
fw_1770495166577.jpg (45.38 KiB) Przejrzano 868 razy
Marcello
Wojtech2000
BlondDoczep

Post autor: Wojtech2000 »

Ja pierdziu jaka ta pani Kasia dietetyk z papierami jest napuchnieta, strasznie wygląda a nasz cyganek chlebek sobie zakupił miał być duży na tosty a podano mu mały razowiec i jeszcze wdepnal do gromulskich po gryczany i 06 łosia 😂bo dzisiaj po robocie przy sobocie sobie podje swoich rarytasow 🤦🤦🤦
Apra
Mokra Włoszka

Post autor: Apra »

Anty Cygan pisze: sob lut 07, 2026 7:47 pm Jak nie chcesz pływać w oceanie biegunki to lepiej odpuść tego placka 🤣🤣
Zdecydowanie do uziemienia ortopedycznego w łóżku nie potrzebuje biegunki 😂Mąż już by się całkiem załamał 😁
JusiaJusia
Migocząca Świeczka

Post autor: JusiaJusia »

Pytanie.....
Hm...
Czy cellulit znika po low carb???
Oczywiście!!!!!
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Jaki to -
Załączniki
fw_1770496514340.jpg
fw_1770496514340.jpg (33.58 KiB) Przejrzano 852 razy
Awatar użytkownika
Magellan
Szarlotta

Post autor: Magellan »

Cbyba przyjdzie mi poprosić knura o odblokowanie konta😂😂😂nie mam żadnego,fejs zablokowal tworzenie nowych, jestem w czarnej dup.e😁. Może jakbym tak grzecznie przeprosiła i napisała, że teraz będę tylko oglądać jego brudne pazury,to by się zlitował.
Awatar użytkownika
miiaaa30
Gacie z oceanu

Magellan pisze: sob lut 07, 2026 9:46 pm Cbyba przyjdzie mi poprosić knura o odblokowanie konta😂😂😂nie mam żadnego,fejs zablokowal tworzenie nowych, jestem w czarnej dup.e😁. Może jakbym tak grzecznie przeprosiła i napisała, że teraz będę tylko oglądać jego brudne pazury,to by się zlitował.
Ja oglądam na Instagram, tam wrzuca te same relacje ale jeszcze nie doszedł do tego że go tam podglądam 😅 na petardzie też jestem, siedzę cicho 😅😅😅
JusiaJusia
Migocząca Świeczka

Post autor: JusiaJusia »

Magellan pisze: sob lut 07, 2026 9:46 pm Cbyba przyjdzie mi poprosić knura o odblokowanie konta😂😂😂nie mam żadnego,fejs zablokowal tworzenie nowych, jestem w czarnej dup.e😁. Może jakbym tak grzecznie przeprosiła i napisała, że teraz będę tylko oglądać jego brudne pazury,to by się zlitował.
Jak mu napiszesz jak Polka do Polaka to na pewno.....tylko mu z Cyganem nie wyjeżdżaj
Awatar użytkownika
dawidszulcc
Currently:Top

Post autor: dawidszulcc »

MarcelinaMarcela pisze: sob lut 07, 2026 9:12 pm Ta już podpatrzyła u byłego kochasia macanko i robi to samo🤣🤣
Twierdzi że nie ma kontaktu ,I że go poblokowala, więc nie wie co on robi. No chyba że ktoś jej relacjonuje albo ma założone konto i go obserwuje, ma synów mogli jej założyć konto.
Awatar użytkownika
MarcelinaMarcela
Mokra Włoszka

Post autor: MarcelinaMarcela »

dawidszulcc pisze: sob lut 07, 2026 9:55 pm Twierdzi że nie ma kontaktu ,I że go poblokowala, więc nie wie co on robi. No chyba że ktoś jej relacjonuje albo ma założone konto i go obserwuje, ma synów mogli jej założyć konto.
Dobra, dobra. Ma poblokowane😆 jasne. Codziennie pewnie śledzi jego profil i ma nadzieję, że on również zagląda na jej. Dlatego udaje taką szczęśliwą i ciesząca się życiem. Nie wiem dlaczego ale tak mnie drażni ta baba że to obłęd. I te jej końskie wielkie zęby.🐴🐎
Marcello
Awatar użytkownika
dawidszulcc

MarcelinaMarcela pisze: sob lut 07, 2026 11:34 pm Dobra, dobra. Ma poblokowane😆 jasne. Codziennie pewnie śledzi jego profil i ma nadzieję, że on również zagląda na jej. Dlatego udaje taką szczęśliwą i ciesząca się życiem. Nie wiem dlaczego ale tak mnie drażni ta baba że to obłęd. I te jej końskie wielkie zęby.🐴🐎
Jakiś czas temu ,ja broniłem ale widzę że przesadza trochę. Niby szczęśliwa a frana pali jak nikt nie widzi ,to płacze depresja nie minęła wciąż jest, tylko ona dobrze gra.
Awatar użytkownika
miiaaa30
Gacie z oceanu

Czyżby mitoman też podglądał Magdalenę? 😄 I uważajcie, bo jak widzicie - czuwa! 😄

Nie wytrzymałam, założyłam sobie konto nowe 😅😅😅
Załączniki
fw_1770513492023.jpg
fw_1770513492023.jpg (41.76 KiB) Przejrzano 731 razy
Sylwkap25
MoetGlass

Post autor: Sylwkap25 »

Ale Kaśkę ocenił:
"To nie jest konkurs piękności, tu nie jest ważne czy Kasia jest piękna, to nie jest konkurs miss świata, nie jest ważne czy bedzie nam sie prezentować jak modystka"
🤣🤣🤣
Awatar użytkownika
AL92
Skarpeta Rakieta

Post autor: AL92 »

dawidszulcc pisze: sob lut 07, 2026 11:38 pm Jakiś czas temu ,ja broniłem ale widzę że przesadza trochę. Niby szczęśliwa a frana pali jak nikt nie widzi ,to płacze depresja nie minęła wciąż jest, tylko ona dobrze gra.
Ona serio na tik toku zachowuje się jak głupia sweet. Nastolatka. Jeszcze te obleśne komentarze ludzi "jak pięknie". Luuuudzie, ona z tik toka na tik toka się pogrąża. Widze, że odpaliła się jak czarny rozstał sie z magda.
Awatar użytkownika
BlackRage
RoyalBaby

Post autor: BlackRage »

Hehe, przypadkiem wpadlem na post o dyplomach na 10 min po dodaniu i przez chwile byly nawet komentarze z watpliwosciami ;) ... dobry byl taki w stylu: "skoro teraz jest ekspert z dyplomami, to kto ukladal diety podczas jej nieobecnosci?" :') :') :') odwiezalem post z ciekawosc co pare sekund i zdziwiony widzialem, ze w pare minut (chyba ze 2 czy 3 mial nagle kolo 30 polubien)... pojawily sie nawet ze 3 komentarze do niego, ze nie ma co raczej liczyc na odpowiedz i ze zaraz pewnie komentarz zniknie... nie bede oryginalny, ze zniknal minute pozniej :') :') :') ktos zadal pytanie, ze fajnie, ze jest podyplomowka z psychodietetyki, ale brak powaznych studiów dietetycznych. Na dietetyke chyba jest jakis kurs na pol roku z konca 2023 do polowy 2024... takze dosyc pozno biorac pod uwage od kiedy hula ten byznes. Pozniej juz kazdy nieprzychylny post znikal szybciej niz sie pojawil. Wygladalo to komicznie, odswiezonko strony, nowy post z watpliwosciami, od razu odswiezenie i magia, nic nie ma :') ... takze mial chwile przestoju na poczatku z kasowaniem, pozniej juz czujnie jak ważka 😀 tutaj doktorat z kasowania powinien byc przyznany przez zasiedzenie :') :')

Chcesz dyplom pisz priv
Chcesz diety pisz na priv
Awatar użytkownika
dawidszulcc

BlackRage pisze: ndz lut 08, 2026 5:41 pm Hehe, przypadkiem wpadlem na post o dyplomach na 10 min po dodaniu i przez chwile byly nawet komentarze z watpliwosciami ;) ... dobry byl taki w stylu: "skoro teraz jest ekspert z dyplomami, to kto ukladal diety podczas jej nieobecnosci?" :') :') :') odwiezalem post z ciekawosc co pare sekund i zdziwiony widzialem, ze w pare minut (chyba ze 2 czy 3 mial nagle kolo 30 polubien)... pojawily sie nawet ze 3 komentarze do niego, ze nie ma co raczej liczyc na odpowiedz i ze zaraz pewnie komentarz zniknie... nie bede oryginalny, ze zniknal minute pozniej :') :') :') ktos zadal pytanie, ze fajnie, ze jest podyplomowka z psychodietetyki, ale brak powaznych studiów dietetycznych. Na dietetyke chyba jest jakis kurs na pol roku z konca 2023 do polowy 2024... takze dosyc pozno biorac pod uwage od kiedy hula ten byznes. Pozniej juz kazdy nieprzychylny post znikal szybciej niz sie pojawil. Wygladalo to komicznie, odswiezonko strony, nowy post z watpliwosciami, od razu odswiezenie i magia, nic nie ma :') ... takze mial chwile przestoju na poczatku z kasowaniem, pozniej juz czujnie jak ważka 😀 tutaj doktorat z kasowania powinien byc przyznany przez zasiedzenie :') :')

Chcesz dyplom pisz priv
Bazarowe dyplomy z fałszywymi stoplami i podpisami
Awatar użytkownika
dawidszulcc

Sylwkap25 pisze: ndz lut 08, 2026 12:57 pm Ale Kaśkę ocenił:
"To nie jest konkurs piękności, tu nie jest ważne czy Kasia jest piękna, to nie jest konkurs miss świata, nie jest ważne czy bedzie nam sie prezentować jak modystka"
🤣🤣🤣
No urodziwa nie jest ,umówmy się.
Wojtech2000
BlondDoczep

Czarny Cygan miał spokojna niedzielę już jej nie ma, kasuje nieprzychylne komentarze pod postem oz dyplomami spod katowickiego dworca (podobno można tam wszystko kupić 🤔) Petarda zmieniła nazwę, teraz można się tam wymienić swoim doświadczeniem itd😂A wie ktoś co to za przemiana została wyrzucona tej seksownej pani w bikini, Cygan pewnie oglądając foty bawił się korniszonkiem 😂
Kristina
Dieta 600 kcal

Post autor: Kristina »

Nawet jakis dyplom z dwu godzinnego Kursu
A dla mnie podejrzane bo w legitymacji studenckiej Kasia ma zdjecie ,tam jest 2007 rok …czyli kawal czasu
A na zdjeciu aktualna twarz jakim cudem?😀🫣
Kristina
Dieta 600 kcal

Post autor: Kristina »

Sylwkap25 pisze: ndz lut 08, 2026 12:57 pm Ale Kaśkę ocenił:
🤣🤣🤣
Modystka…
Takich okreslen przed wojna sie uzywalo
Buahahaha
tomasz4999
Szarlotta

Post autor: tomasz4999 »

Tak zimno dzisiaj jest w Warszawie że trzeba aż podwójne kurtki nosić (plus szalik)?
Wojtech2000
BlondDoczep

Padłem cytat cygana z jego komentarza pod postem na koncie Robert Jabłonowski na pytanie o dyplomy i jak to było dotychczas cyt,, poprzednie diety były kupowane na faktury od doświadczonych, renomowanych dietetyków, teraz Kasia wzięła wszystko w swoje ręce i układa je samodzielnie,, 😂😂
Awatar użytkownika
Magellan
Szarlotta

Post autor: Magellan »

miiaaa30 pisze: ndz lut 08, 2026 2:20 am Czyżby mitoman też podglądał Magdalenę? 😄 I uważajcie, bo jak widzicie - czuwa! 😄

Nie wytrzymałam, założyłam sobie konto nowe 😅😅😅

Szpachla lubi ten sport😂😂😂tak z niej ofiara, jak ze mnie Magellan😂😂😂