Dieta czarny furiat
Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry-
Wojtech2000
- BlondDoczep
Re: Dieta czarny furiat
Co się dzieje na czacie 1000 wiadomości na dobę
wszyscy się cieszą z powrotu Kasii, ludzie wracają po kilku latach, Cygan w ujebanej kurtce pamięta z nazwiska jedna wróciła po 6 latach, speedy lecą do góry jak rakiety, wszyscy chcą speeda i wejdzie in do petardy, bo już nie będzie petard 

, a biedronki to kosmos co się dzieje a i dyplomy przypniemy w poście do góry, a ja to się wogole dziećmi i chorymi nie zajmowałem 

a teraz wszystkie dzieci i trudne przypadki przekazuję Kasii

Hipokryzja pełną buzią u czarnego cygana

wszyscy chcą placka furiata takiego kleistego z daktylami kladzonymi brudnymi paluchami 

-
JusiaJusia
- Migocząca Świeczka
Została utworzona podgrupa gdzie będzie można wrzucać posty anonimowo
Zapraszamy serdecznie
Bierzecie i pijcie nektar Kleo
https://www.facebook.com/share/g/1CRn3PKve9/
-
JusiaJusia
- Migocząca Świeczka
Uspokajam, możecie bez obaw pisać, pytać, prowadzić dyskusję....opcja anonim umożliwia Wam swobodną wypowiedź...tam nie ma blokowania za niewygodne komentarze
-
Patkrz4584
- Mokra Włoszka
- dawidszulcc
- Currently:Top
-
Wojtech2000
- BlondDoczep
Czarny Cygan podniecony na maksa pewnie trysnal korniszonkiem na byłą zonke 

do tego placek z daktylami wyszedł taki kleisty słodki, solo y, solny a nie ważne, ważne, że kleisty I dobry na 2 śniadanie po 18 

- dawidszulcc
Chodzil na te spotkania, bo urabial ja ,ciekawe co jej gadał, że tak ochoczo weszła w to bagno. Będzie marionetka jak sztuczna Maskotka kleoWojtech2000 pisze: ↑pt lut 06, 2026 8:22 pm Czarny Cygan podniecony na maksa pewnie trysnal korniszonkiem na byłą zonkedo tego placek z daktylami wyszedł taki kleisty słodki, solo y, solny a nie ważne, ważne, że kleisty I dobry na 2 śniadanie po 18
![]()
- dawidszulcc
Ciekawe dlaczego nie robi bierze do tego wystąpienia tej otylej co jest po operacji bariatycznej a on twierdzi i ona również że to jego zasługa
Manipulacja zdjęciami już się zaczyna. Wstawił ten post z Kasią sprzed chyba dwóch lat, bo teraz niestety Kasia nie ma już tej figury, co widać na relacji z teleporady jakiej udziela
ale furiat ja odchudzi, wszak reklama to dźwignią handlu
na razie Kasia zaprzęgnięta do pracy, prezes ma już luz. Dobrą podjął decyzję (jak sam stwierdził) że pozwolił Kasi wrócić, tyle musiał jej wybaczyć, tyle przeżyć żeby znowu zatoczyć koło 
no ale teraz diety są bezpieczne jak sam przyznał
Boże kochany on sam się przyznał że ostatni rok bez Kasi nie był bezpieczny - to był dziki zachód, jazda bez trzymanki i robota co chceta w jednym. No ale teraz wróciły speedy które miały być gorsze od petard
mądrość etapu cygana
Wóz pancerny, tylko ryska i czujnik wduszony palcemWojtech2000 pisze: ↑pt lut 06, 2026 3:37 pm Dokładnie V8 biturbo, konkretny smok pali ok 15 litrów na 100km do tego strasznie twardy o czym ostatnio przekonała się pewna Skoda![]()
- Anty Cygan
- Skarpeta Rakieta
Pinokio i jego knurowata lyżka 

- Załączniki
-
- fw_1770414231637.jpg (30.23 KiB) Przejrzano 842 razy
Był slinotok, sa plamki
- Anty Cygan
- Skarpeta Rakieta
Jaki korniszonek,taka chochla
-
JusiaJusia
- Migocząca Świeczka
Miód na me serce....

- Załączniki
-
- fw_1770438064347.jpg (51.74 KiB) Przejrzano 736 razy
-
JusiaJusia
- Migocząca Świeczka
- Załączniki
-
- fw_1770456840305.jpg (76.41 KiB) Przejrzano 644 razy
Robił ten placek ktoś, jadł ? Tak zachwala jakby to bylo nie wiadomo jakie cudo było
- Anty Cygan
- Skarpeta Rakieta
Ja nie robił , ja z tych co się z tego placka tylko śmieją
- Załączniki
-
- fw_1770464775068.jpg (53.52 KiB) Przejrzano 591 razy
-
tomasz4999
- Szarlotta
O boze nieee, nie chcesz tego jesc uwierz mi
Ja mialem chyba z 7-8 bialek plus 1 zoltko, w rozpisce napisane jest ze mozna jesc dwa dziennie a sam Don Elegante na relacjach kiedys nawet wspominal o 3 plackach dziennie xD
Proponuje popytac innych PROFESJONALNYCH DIETETYKOW kto z nich uklada diete na 21 bialek dziennie w diecie.
Powtorze jeszcze raz: to, ze taka restrykcyjna dieta zadziala na kogos to fakt niezaprzeczalny, sam zrzucilem duzo (jakim kosztem to inna sprawa). Co innego kiedy przedstawisz caly kontekst sytuacji czyli np. ta sama diete zastosuje 100 osob, z czego 99 polegnie. Pozostala 1 wyląduje w Galerii Sław zeby podbijac zasiegi.
Widzisz juz o co chodzi mniej wiecej?
Pozdro!
A jesli chcesz nadal przepis to pisz priv - obetne czarne pazury i mozemy dzialac!
Proponuje popytac innych PROFESJONALNYCH DIETETYKOW kto z nich uklada diete na 21 bialek dziennie w diecie.
Powtorze jeszcze raz: to, ze taka restrykcyjna dieta zadziala na kogos to fakt niezaprzeczalny, sam zrzucilem duzo (jakim kosztem to inna sprawa). Co innego kiedy przedstawisz caly kontekst sytuacji czyli np. ta sama diete zastosuje 100 osob, z czego 99 polegnie. Pozostala 1 wyląduje w Galerii Sław zeby podbijac zasiegi.
Pozdro!
A jesli chcesz nadal przepis to pisz priv - obetne czarne pazury i mozemy dzialac!
Wiem, wiem.... ale tak go zachwala jakby to było niewiadomo jakie cudo więc zaczęłam się zastanawiać jak to możliwe, żeby takie zwykłe ,,cos'' aż tak promował. A, że jestem przykuta do łóżka i będę na najbliższe 2 m-ce więc mi się nudzi, to oglądam tą sageAnty Cygan pisze: ↑sob lut 07, 2026 12:46 pm Ja nie robił , ja z tych co się z tego placka tylko śmiejąjakoś ten przepis i higiena praktykanta który pokazuje wykonanie mnie odpycha i to wciskanie wszędzie palucha
![]()
Pozbawiłeś mnie złudzeń. No, niekoniecznie mi ,,to'' podchodzi tylko ta jego euforiatomasz4999 pisze: ↑sob lut 07, 2026 12:49 pm O boze nieee, nie chcesz tego jesc uwierz miJa mialem chyba z 7-8 bialek plus 1 zoltko, w rozpisce napisane jest ze mozna jesc dwa dziennie a sam Don Elegante na relacjach kiedys nawet wspominal o 3 plackach dziennie xD
Pozdro!
Dzięki specjalisto od placków kleistych
A co innego ma zachwalac?
Chcesz diety pisz na priv