Dieta czarny furiat
Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry-
Obserwatorka40
- Channelka
Re: Dieta czarny furiat
Pewnie było yyyyyy...eeeee ....yyyyyyy 
-
tomasz4999
- Szarlotta
Nie tylko oni kolego. Z kazdym dniem do Armii dolacza coraz wiecej rekrutow i to nie tylko z Belgii czy Argentyny.
Oprocz wspomnianych juz busiarzy i stolarzy sa tez hotelarze, wioślarze (w tym wioślarze olimpijscy), panowie zbierający i drutujący garnki, mamy coraz więcej przedstawicieli kościoła zielonoświątkowcow, grzybiarzy oraz zbieraczy runa leśnego, są panie lekkich ale i cięzkich obyczajów, szachiści, golfìści, pingpongiści, Sumlińskie, Rachonie oraz Kanie.
Świat i ludzie słuchajcie!!!
Pozdrawiam
Wasz Eleganto w czerwonych trepach i ujebanej jesionce
Oprocz wspomnianych juz busiarzy i stolarzy sa tez hotelarze, wioślarze (w tym wioślarze olimpijscy), panowie zbierający i drutujący garnki, mamy coraz więcej przedstawicieli kościoła zielonoświątkowcow, grzybiarzy oraz zbieraczy runa leśnego, są panie lekkich ale i cięzkich obyczajów, szachiści, golfìści, pingpongiści, Sumlińskie, Rachonie oraz Kanie.
Świat i ludzie słuchajcie!!!
Pozdrawiam
Wasz Eleganto w czerwonych trepach i ujebanej jesionce
BlackRage pisze: ↑czw lut 05, 2026 1:25 pm Mam wszystkie diety nawet te z 2011 jeszcze kopiowane stara metoda manualna na xero. Kiedys taki zestaw kolekcjonerski moze byc warty majatek![]()
![]()
![]()
Swoja droga w tych "spotach" ogloszeniowych Wariatos jakos dziwnie wypada, moze jakas trema przed takimi oswiadczeniami.
Ciekawe jak z zamiennikami diety biedronkowej w innych krajach, choc racja, zapomnialem zna kazdy zamiennik w Anglii, Francji, USA, Argentynie, Zimbabwe, Australii, przeca tam tez sa gornicy, hutnicy, stewardesy, prawnicy, lekarze, szklarze, pilkarze, busiarze i brukarze, ktorzy sa na tych dietkach od lat.
Ukrecilbym takiego placka po argentynsku z lokalna maczka razowa typ 2000 z grubego przemialu. Narobilem sobie smaka do kawusi usiasiusi
Chcesa reklamowke z biedry, pisz priv![]()
-
Uleczkaaaa
- Channelka
Zapomniałeś dodać :
,, są panie wysokie , niskie , blondynki i szatynki różne , zamężne i wolne , panny i rozwódki ,,
No -

.
Są też owłosione i łyse
,, są panie wysokie , niskie , blondynki i szatynki różne , zamężne i wolne , panny i rozwódki ,,
No -
Są też owłosione i łyse
- Załączniki
-
- fw_1770325929478.jpg (39.02 KiB) Przejrzano 901 razy
-
tomasz4999
- Szarlotta
Na poprawe humoru furiatosy moje furiatki kochane, jest Was cała masa!!!!!!!! Na messengerze jest taki łogiń że aż wyszedłem w ujebanej kurtce miedzy blokami pochodzić!
W tym tyg. 5 x 50min!
W tym tyg. 5 x 50min!
- Załączniki
-
- fw_1770326666887.jpg (46.86 KiB) Przejrzano 889 razy
Hej dziewczyno ooooo, spójrz na cygana aaaaa, on sprzeda on wciśnie dietę Citomasz4999 pisze: ↑czw lut 05, 2026 10:28 pm Na poprawe humoru furiatosy moje furiatki kochane, jest Was cała masa!!!!!!!! Na messengerze jest taki łogiń że aż wyszedłem w ujebanej kurtce miedzy blokami pochodzić!
W tym tyg. 5 x 50min!
Tu akurat nie wiem z czego szydzisz. Olej rzepakowy to jeden z najzdrowszych olei. Ma prawie idealny stosunek Omega-6 do Omega-3 (ok. 2:1).
Ma dużo wit E i K. Rafinowany ma wysoki punkt dymienia około 240 C.
W wersji tłoczonej na zimno rzepakowy jest zaliczany do tzw "superfood"
Zgadza się, pod warunkiem że masz prasę i sama sobie go wyciśniesz z ziaren bio nie zlanych glifosatem bo rzepak zlewa się na potęgę chemią przeróżnąLena26 pisze: ↑pt lut 06, 2026 12:52 am Tu akurat nie wiem z czego szydzisz. Olej rzepakowy to jeden z najzdrowszych olei. Ma prawie idealny stosunek Omega-6 do Omega-3 (ok. 2:1).
Ma dużo wit E i K. Rafinowany ma wysoki punkt dymienia około 240 C.
W wersji tłoczonej na zimno rzepakowy jest zaliczany do tzw "superfood"
-
JusiaJusia
- Migocząca Świeczka
Szkoda że nie można tu głosówek wrzucać....ale potwierdzam Tomasz4999 ma cudowny głostomasz4999 pisze: ↑czw lut 05, 2026 10:28 pm Na poprawe humoru furiatosy moje furiatki kochane, jest Was cała masa!!!!!!!! Na messengerze jest taki łogiń że aż wyszedłem w ujebanej kurtce miedzy blokami pochodzić!
W tym tyg. 5 x 50min!
-
JusiaJusia
- Migocząca Świeczka
Zapraszam serdecznie na grupę na FB anty Madzialena
I dzielenia się swoimi przemyśleniami
https://www.facebook.com/share/p/1Gmt1uP6gH/
- Załączniki
-
- fw_1770351686751.jpg (55.36 KiB) Przejrzano 787 razy
Niezależny dziennikarz brzmi jak Magdalena z ChatGPTJusiaJusia pisze: ↑pt lut 06, 2026 5:22 am Zapraszam serdecznie na grupę na FB anty Madzialena
-
JusiaJusia
- Migocząca Świeczka
Ach ta rolka z karaibskiej plazy... az poczulem ten snieg na udach siedzac na kiblu... przekaz sam w sobie moze i dobry, ale w jego ustach raczej jak marna komedia, on nic nie ma i nic nie chce, a jak 5k nie wpadnie na dzien to podobno mocny wkurw... takie historyjki gawiedz lapie w lot. Nasz chlopok, bidok, swojak, prawilniak. W gierkach na emocjach prima sort, gdyby to jeszcze mowil ktos kierujacy sie tymi wszystkimi zasadami ;)
Chcesz plazy na karaibach pisz priv
Chcesz plazy na karaibach pisz priv
Chcesz diety pisz na priv
Ja juz sie dodałamJusiaJusia pisze: ↑pt lut 06, 2026 5:22 am Zapraszam serdecznie na grupę na FB anty Madzialena
-
JusiaJusia
- Migocząca Świeczka
Nasi prawnicy, informatycy, furiaci, spawacze, introligatorzy, górale, hydraulicy i masarniacy już nad tym pracują
Reszta na priv
-
JusiaJusia
- Migocząca Świeczka
Nasi prawnicy i dietetycy i detektywi pracują w pocie czoła....
Pytanie do Was :
Czy ktoś wie jakim dokładnie modelem jeździ Pinokio???
Pytanie do Was :
-
JusiaJusia
- Migocząca Świeczka
Merolem E klasa w AMG to chyba W213 (piata generacja), chyba V8 biturbo. Jak V8 to pewnie E 63 AMGJusiaJusia pisze: ↑pt lut 06, 2026 2:12 pm Nasi prawnicy i dietetycy i detektywi pracują w pocie czoła....
Pytanie do Was :
-
JusiaJusia
- Migocząca Świeczka
Przymierzasz sie do zakupu? Niezla furka swoja droga
-
JusiaJusia
- Migocząca Świeczka
-
Wojtech2000
- BlondDoczep