Konturówka i szminka poszukiwane
Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherryKonturówka i szminka poszukiwane
Hej! Tak jak w temacie szukam sprawdzonego połączenia konturówki ze szminką. Do tej pory używałam tylko ochronnych pomadek, więc nie bardzo orientuje się w jakich firmach najlepiej szukać. Może macie swoje ulubione combo? Interesują mnie odcienie brązu, delikatne róże i nudziaki. Zależy mi też żeby konturówka była w miarę miękka, może być też o 1-2 tony ciemniejsza od szminki 
MAC jest świetny jeśli chodzi o konturówki, paleta odcieni jest bardzo szeroka więc każdy coś znajdzie, polecam odcień whirl bo pasuje do brązowych odcieni i różowych/brudno różowych. Starcza na długo i ma miękką formułę, a kredka podczas temperowania nigdy mi się nie złamała.
Dzięki
sarka255 pisze: ↑czw lut 05, 2026 9:55 pm MAC jest świetny jeśli chodzi o konturówki, paleta odcieni jest bardzo szeroka więc każdy coś znajdzie, polecam odcień whirl bo pasuje do brązowych odcieni i różowych/brudno różowych. Starcza na długo i ma miękką formułę, a kredka podczas temperowania nigdy mi się nie złamała.
A ja polecam konturowki z Catrice za trwalosc!
Te nowe, zelowe sa super i naprawde dlugo trzymaja, nie wyjadaja sie.
Ale te Plumping Lip Liner tez sa bardzo trwale.
Ja lubie polaczenie Catrice Plumping Lip Liner z Maybelline Teddy Tint odcieniem 15 skinny dip
Te nowe, zelowe sa super i naprawde dlugo trzymaja, nie wyjadaja sie.
Ale te Plumping Lip Liner tez sa bardzo trwale.
Ja lubie polaczenie Catrice Plumping Lip Liner z Maybelline Teddy Tint odcieniem 15 skinny dip