Brida pisze: ↑czw lut 05, 2026 12:55 pm
Brajanek? :D
Jak o dzieciach mowa, to dodam jeszcze, że zastanawia mnie jak celebryci w stylu Kardashianek znoszą to, że ich dzieci wyglądają tak jak one przed tymi wszystkimi operacjami. Bo skoro poprawiały swoją urodę to znaczy, że coś im nie pasowało. Czyli co, najchętniej by te dzieci też poprawiły? Bolą je oczy jak na nie patrzą? :D
Pewnie podchodzą do tego różnie. Sama znam mamę, która jest po operacji uszu i deklaruje, że dzieciom sprezentuje taką operację na 18-stkę. Fakt, odstają im te uszka, widać, że są próby zasłaniania włosami, ale to nie jest raczej odbierane jako defekt. Bardziej bym się martwiła, że narobi im kompleksów. U Kardashianek to samo. Matka cud malina, a dziecko zwykłe.
Też mam takie spostrzeżenie o dzieciach Rubików. Nie wiem jak teraz wyglądają. Kiedyś często były na jakichś portalach, a ja zobaczyłam je na żywo. Na tych portalach były wybrane fotki z insta, a na żywo to były bardzo przeciętne dziewczynki właśnie z odstającymi uszami, cienkimi włosami. Wiem, że wyglądu dzieci się nie komentuje, ale po prostu różnica była bardzo duża. Pytanie jak te dzieci będą się potem widziały. Teraz już są chyba dużo starsze, moze zbliżyły się urodą do insta. Moze nadal jest ta różnica.