P.s. chyba kur...dla twojego portfela
Dieta czarny furiat
Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherryRe: Dieta czarny furiat
No powiem wam ze robi sie coraz bardziej ciekawie jak w telnoweli....gora z gora sie nie zejdzie ale czlowiek z człowiekiem takkkkk...to wszystko dla nas
pamiętajcie!
- dawidszulcc
- Currently:Top
No i se** będzie taki jaki opisywał, żeby sobie robiła jak będzie patrzeć na zdjecie, Oj jeszcze będzie płacz Katarzyny, Oj będzie . Tylko żeby nie latała jak tamten oszołom plastikowy w gaciach
O wlasniedawidszulcc pisze: ↑śr lut 04, 2026 8:50 pm No i se** będzie taki jaki opisywał, żeby sobie robiła jak będzie patrzeć na zdjecie, Oj jeszcze będzie płacz Katarzyny, Oj będzie . Tylko żeby nie latała jak tamten oszołom plastikowy w gaciach![]()
Ciekawe czy sie bedzie wyginac prawie naga na stories jak M
- dawidszulcc
To teraz w jakim świetle postawiła ta Michalik Ele, jak pogodziła się z pajacem tamta też twierdziła że Kasia ja odchudzila nie czarny
- dawidszulcc
Pali mu się koło tyłka, dlatego znowu wciągnął Kasię do swojej wątpliwej działalności, bo ona ma tytuł dietetyka.
Ciekawe, kiedy będzie pierwsza akcja jak z Magdą. Nie bez powodu rozstali się x lat temu i w życiu i zawodowo.
Szkoda, że teoretycznie dyplomowana psycholog daje sobą aż tak manipulować.
Ciekawe, kiedy będzie pierwsza akcja jak z Magdą. Nie bez powodu rozstali się x lat temu i w życiu i zawodowo.
Cypryjska gwiazda się już nie podniesie. To był jej najgorszy koszmar i obawa. Jak ona się bała ich powrotu. No ale moje filmy nie tylko dały znać o sobie mediach, a i furiat wstawi licencję i dyplomy dla potwierdzenia oczywiście nadal nie swoje. zdjęcia plastikowej małpy też już usunięte, poszliśmy ostro
-
Patkrz4584
- Mokra Włoszka
To co on robi, to już nikogo nie zdziwi. Ale Ona? Pani psycholog. Myślałam, że ma olej w głowie, a tu chyba syndrom sztokholmski.ML111 pisze: ↑śr lut 04, 2026 9:15 pm Pali mu się koło tyłka, dlatego znowu wciągnął Kasię do swojej wątpliwej działalności, bo ona ma tytuł dietetyka.
- dawidszulcc
Ma nadal na profilu jej foty i Iwy też nie usunął,przywiązany jest jak rower do latarniGnom pisze: ↑śr lut 04, 2026 9:25 pm Cypryjska gwiazda się już nie podniesie. To był jej najgorszy koszmar i obawa. Jak ona się bała ich powrotu. No ale moje filmy nie tylko dały znać o sobie mediach, a i furiat wstawi licencję i dyplomy dla potwierdzenia oczywiście nadal nie swoje. zdjęcia plastikowej małpy też już usunięte, poszliśmy ostro
-
Uleczkaaaa
- Channelka
Bez szoku .. wiadome było 

- Załączniki
-
- fw_1770237548994.jpg (78.95 KiB) Przejrzano 595 razy
Jest i on...korniszonek wielki
- dawidszulcc
Ale jak to możliwe jak ciągle byli razem, no chyba że jak sztuczna jechała do siebie na wieś, to mógł ją zdradzać
I znowu robi z siebie ofiarę
O matko i córko

zwrotu akcji jak w Modzie na sukces odcinek 9635.... Co tam się wydarzyło? Jednak generał ma krótką ławkę, w rezerwie zawsze ex
jakimi argumentami ja przekonał? 1) korniszon, 2) wspólna córka i jej przyszłość, 3) Lexus?
Pamiętajcie byłe żony chudną na naszych dietach 25 kg w dwa i pół tygodnia
Pamiętajcie byłe żony chudną na naszych dietach 25 kg w dwa i pół tygodnia
- dawidszulcc
-
JusiaJusia
- Migocząca Świeczka
To się nazywa burdel....burdel na kółkach, z korniszonem w tle
Też pamiętam, to był ktoś o nicku czarcikakysz, podawał konkrety z życiorysu generała, o tych studiach na polibudzie, ile i gdzie pracował, jak teściowa go utrzymywała itp. dlatego jestem w szoku że Kasia zawsze wraca do tego mitomana
-
rhodeodrive
- Mokra Włoszka
Myślę że Kasia sama, pomimo swojej wiedzy i wykształcenia - nie ma siły przebicia, nie ma tego medialnego pazura - dlatego musi niestety pracować nie u siebie tylko u kogoś. Zarabiać jakoś trzeba.
quote=Kalamitsi post_id=2901000 time=1770241204 user_id=385949]
Też pamiętam, to był ktoś o nicku czarcikakysz, podawał konkrety z życiorysu generała, o tych studiach na polibudzie, ile i gdzie pracował, jak teściowa go utrzymywała itp. dlatego jestem w szoku że Kasia zawsze wraca do tego mitomana
[/quote]
quote=Kalamitsi post_id=2901000 time=1770241204 user_id=385949]
[/quote]
-
Patkrz4584
- Mokra Włoszka
Dokładnie. To była Kaśka. Oj tanio skórę sprzedała…