Ich diety to low carb, są zarówno sprzedawane osobom chorym i zdrowym. Zdrowe bez informacji że ta dieta jest dedykowana dla… i czy wyrażają zgodę na zakup takiej diety. Osoby zdrowe przy tych dietach zazwyczaj czują brak energii. Cieszę się, że udało się pani nie kontynuować tej diety.Apra pisze: ↑wt lut 03, 2026 9:49 am Dziękuję bardzo za podzielenie się Pani historią.
Ja też byłam z 3 lata temu na diecie SPEED u nich. Wytrwałam 4 tygodnie, schudłam 4 kg, ale bardzo źle się czułam zawroty głowy, ciapki przed oczami, bóle głowy. Dieta moja (osoby chorej) i koleżanki bez dolegliwości była taka sama jak i cardio proponowane przez nich niczym się nie różniło. Pisałam do niego, ale odpisał, że jego dieta uwzględnia już moje dolegliwości i jest uniwersalna. Była bardzo restrykcyjna prawie same jogurty z owocami z tego co pamiętam. Gdy zaczęłam pisać raporty robiła się cisza i nie było odpowiedzi lub po kilku prośbach o odpowiedź otrzymywałam zdawkowe: np. rób to samo dalej, nic nie zmieniaj. Co mnie bardzo zniechęciło wszystko razem i dałam sobie spokój. Koleżanka nawet nie zaczęła jak zobaczyła przesłaną dietę. Dokumentacji rozmów niestety nie posiadam już. Dieta pewnie gdzieś jest wydrukowana lub zapisana na kompie.
Dieta czarny furiat
Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherryRe: Dieta czarny furiat
Mam na piśmie, że uklada diety dla cukrzyków. Nie potrafił odpowiedzieć na pytanie,czy uwzglednia insulinę w diecie. To znaczy,ze ten cukrzyk dostałby diete jak wszyscy inni. No nie wyprze się tego,jebaniec.miiaaa30 pisze: ↑wt lut 03, 2026 9:39 am Słyszeliście co on pierdoli? On nie jest nagle lekarzem, on nigdy by w buty lekarza nie wszedł bo on się na tym nie zna? On nie analizuje wyników lekarskich? Odsyła do dietetyków klinicznych? On tylko wprowadza procesy nowego stylu życia.
Oj masz na sumieniu, boisz się co? Ktoś z was już tu pisał, że odwraca kota ogonem, przestaje używać słowa Dieta
Magdaleno klepopatro, wiem że czytasz tu wszystko, dzięki Tobie tu jestem bo wspomniałaś mi o istnieniu tej grupy. Dochodzą mnie słuchy moją droga, że się mszczę i próbuje Cię hejtować i upokorzyć. Dobry miesiąc temu, tu pisałam że mam dobry materiał który tu wrzucę, dobry miesiąc sumiennie zbierałam wszystko i obserwowałam każdy Twój Ruch w sprawie naszej współpracy. Pisałam tu również, że potrzebuje czasu aby nikogo słusznie nie oskarżyć. Współczuję Ci szoku jakiego doznałaś .
-
Wojtech2000
- BlondDoczep
Mam nadzieję, zew końcu się dobiora do skóry tego oszusta i naciagacza, który nagle zmienił zdanie na temat swojej tożsamości, nie jest już dietetykiem tylko pomaga zmienić sylwetkę i styl życia
-
rhodeodrive
- Mokra Włoszka
Nie. Po prostu po przeczytaniu tych wiadomości po polsku na messenger tak mi się skojarzyło z jego forma wypowiedzi i układania zdań. Ma ktoś jeszcze takie skojarzenie?
To gościu z Cypru . Ala bandyta z naciskiem na słowo a’la
- dawidszulcc
- Currently:Top
- dawidszulcc
A w relacjach Pinokio zmienił sposób wypowiedzi z wpadajcie po diety na priv na doradce w sposobie odżywiania.... może doradzić bo sam przeszedł tą drogę.... 

Cleo leci znów na Cypr chyba i relacje z tekstami ludzie nie są w stanie podważyć Twojego charakteru próbują podważyć Twoją reputacje....
Cleo leci znów na Cypr chyba i relacje z tekstami ludzie nie są w stanie podważyć Twojego charakteru próbują podważyć Twoją reputacje....
Trzeba go zapytać: Jak to czarny to diet już nie będziesz układałMegi007 pisze: ↑wt lut 03, 2026 12:09 pm A w relacjach Pinokio zmienił sposób wypowiedzi z wpadajcie po diety na priv na doradce w sposobie odżywiania.... może doradzić bo sam przeszedł tą drogę....
Cleo leci znów na Cypr chyba i relacje z tekstami ludzie nie są w stanie podważyć Twojego charakteru próbują podważyć Twoją reputacje....![]()
- dawidszulcc
Bob budowniczy, robi w budownictwie. Wiecie, tynk, cement, szpachelka. Madzialena ma idealnie wyszpachlowaną twarz, moze to nie filtry
- dawidszulcc
Przestańcie z tą Madzialena, Madzią , Magdą, to jest PLASTIK w całej okazałości, ona jak umrze to tylko te sylikony zostaną, sztuczne rzęsy pazy usta kłaki z doczepami i końskie kopyto z haluksami.
- dawidszulcc
"pamiętajcie że to nie jest, tak jak mówię, żadna dieta, to jest nowy styl życia"

generał ewidentnie zmienia profil działalności
pod koszulką nasz mentor już wyczuwa szczebelki
ale jeden pączek może to zniweczyć, więc tłusty czwartek odpada. Ale! jest wesoło i smacznie, spokojnie
placek furiata, bez popicia nie do zjedzenia, wymiata i prawie uniemożliwił generałowi bełkot zwany coachingiem
- Anty Cygan
- Skarpeta Rakieta
- Załączniki
-
- fw_1770141709295.jpg (35.57 KiB) Przejrzano 484 razy
Ja raz sie nabrałam jak dawal kurczaka z ryżem 3x dziennie ,2 raz układała diety 1 żona i wtedy pamiętam raz wzięłam księżycowa a następnym razem biedronka ? Było coś takiego ? Tak cos kojarzę i pamiętam ze wysłał mi 2x identyczna dietę dopiero po napisaniu ze juz ta mam wysłał inny jadłospis. Nie wiem jakim cudem zniknął mi z poczty bo to było parę lat temu a w tamtym miesiącu jesz ze widziałam te maile.w każdym razie napewno te jego zamienniki co pisze na kolanie od 10 lat sie nie zmieniały w tych rozpiskach co wysyłał. Naszczescie moje kwoty nie były takie jak teraz pewnie ten jadłospis tez sie rozni odkąd była dziewczyna nr 2 czarna . Pamiętam jeszcze to byl 2018 rok chyba jak pierwszy raz skorzystałam jak pisał zacząć od 30 min Cardin 4xw tyg pozniej zwiększać.Generalnie nigdy nie doprowadziłam tych diet do końca. Jedzenie kurczaka z ryżem 3x dziennie ? Chyba nie muszę tłumaczyć a i te od 1 żony jakoś mi nie podeszły.
Teraz mam troche więcej wiedzy ,dietę od dietetyka jestem po treningach personalnych silowych z których dużo wyniosłam. I tak jak ktos jiz wspominal to jego reklamowanie aerobów po siłowym to jest masakra ! Zrob jednego dnia porządny siłowy drugiego aeroby ! A nie tak sie zakatowac na bieżni po siłowym treningu to sie mija z celem ...
Ciekawe co z Panią Elunią Michalak się stało, był czas że często była używana publicznie jej kultowa przemiana, była nr 1 Armii, a Pani Elunia była zadowolona, raptem........ koniec, cisza od kilku miesięcy i brak Pani Eluni, hmmmm kolejna znikająca bez słowa kobieta?
- dawidszulcc
Jest u Kaśki jego żony bo to ona ja odchudzila nie on, wydała oświadczenie w tej sprawie. Co dziwne lekka kobieta zniknęła.Megalania pisze: ↑wt lut 03, 2026 8:49 pm Ciekawe co z Panią Elunią Michalak się stało, był czas że często była używana publicznie jej kultowa przemiana, była nr 1 Armii, a Pani Elunia była zadowolona, raptem........ koniec, cisza od kilku miesięcy i brak Pani Eluni, hmmmm kolejna znikająca bez słowa kobieta?