Adres pod którym wiele lat temu wynajmował mieszkanie
Dieta czarny furiat
Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry-
Wojtech2000
- BlondDoczep
Kurt's ujrbsns Ms boku ciągle jest jak to 11 lat doświadczenia a dxislslmodc zarejestrowana od 4 lat?
Miał też wcześniej zarejestrowana od 2015 do 2021Wojtech2000 pisze: ↑pn lut 02, 2026 7:42 pm Kurt's ujrbsns Ms boku ciągle jest jak to 11 lat doświadczenia a dxislslmodc zarejestrowana od 4 lat?
-
Patkrz4584
- Mokra Włoszka
Czy Was też ten typ brzydzi i macie wrażenie jakby ciągle był brudny i nieświeży - choćby się kąpał 5 godzin?
-
JusiaJusia
- Migocząca Świeczka
Oni zarobili tak grubą kasę,że nam się w głowie nie mieści....
Dietetycy od siedmiu boleści. Dlatego trzeba ostrzegać innych zanim kolejne osoby zostaną oszukane
Tak pisałam wczoraj do paru osob i ostrzeglam wiec triche kasy mu nie wpłynęło....ale dziś nie miałam czasuJusiaJusia pisze: ↑pn lut 02, 2026 9:02 pm Oni zarobili tak grubą kasę,że nam się w głowie nie mieści....
Dietetycy od siedmiu boleści. Dlatego trzeba ostrzegać innych zanim kolejne osoby zostaną oszukane
...
A myślałam ze powiadomienie wszystkich ale większą polowe nie dalam juz rade...
-
JusiaJusia
- Migocząca Świeczka
Ja też i parę innych osób pisało,więc spokojnie przyjdzie czas i na niego,że do dupy mi się dobiorą
-
rhodeodrive
- Mokra Włoszka
Bez szans na takie wyniki finansowe. 200 osób dziennie - pomyślcie i weźcie kalkulator do ręki. Jest to technicznie niemożliwe dla jednej czy dwóch osób robiącej takie tematy „chałupniczo”
Dobrze prosperująca firma z kilkoma osobami na pokładzie i z profesjonalnymi programami do sprzedaży też by miała problem z ogaranieciem 200 zamówień dziennie a co dopiero taki pastuch Pinokio co śpi do południa i Madzialwna z obwisłym okiem co moim zdaniem w ogóle kasy nie będzie umiała na dłuższą metę zarobić
Dobrze prosperująca firma z kilkoma osobami na pokładzie i z profesjonalnymi programami do sprzedaży też by miała problem z ogaranieciem 200 zamówień dziennie a co dopiero taki pastuch Pinokio co śpi do południa i Madzialwna z obwisłym okiem co moim zdaniem w ogóle kasy nie będzie umiała na dłuższą metę zarobić
Madzialena mówiła, że jest w stanie poprowadzić 200 osób w miesiąc, ale robiąc kopiuj wklej jest to możliwe.rhodeodrive pisze: ↑pn lut 02, 2026 9:48 pm Bez szans na takie wyniki finansowe. 200 osób dziennie - pomyślcie i weźcie kalkulator do ręki. Jest to technicznie niemożliwe dla jednej czy dwóch osób robiącej takie tematy „chałupniczo”
-
JusiaJusia
- Migocząca Świeczka
-
Uleczkaaaa
- Channelka
Nie tylko powieka obwisła .
Gira też
obrzydliwa
Gira też
- Załączniki
-
- fw_1770066351140.jpg (64.52 KiB) Przejrzano 628 razy
- dawidszulcc
- Currently:Top
Straszne te stopy ma obleśne, I te haluksy
- dawidszulcc
Gdyby nie ten pedicure to myślałbym że to męskie kopyto
Ale że filtrów na giry nie nałożyła? Niedopatrzenie jakies
-
JusiaJusia
- Migocząca Świeczka
Trzeba iść pod postem o promce u Pinokia zrobić misję specjalną. Poinformować na priv o jego osiągnięciach i zaprosić na Wandzie. Im więcej osób w tym weźmie udział tym większe prawdopodobieństwo,że ten ciul przestanie robić krzywdę innym
- dawidszulcc
Obserwuje ludzi i żeby się dorobić, po prostu trzeba być zwykłym cwaniakiem. Uczciwy człowiek do niczego nie dojdzie bo go zdeptają w proch ludzie, przepisy, podatki itp Oszust, cwaniak i kombinator ma tylko możliwość przez manipulacje się przebić. Świecić do kamery oczami, przebierać się za kogoś kim się nie jest, kłamać i nazywać wymyślone/ukradzione/skopiowane swoim produktem, wytworem. Wystarczy omamić ludzi w necie. Może tak trzeba
Jak widać tj droga łatwa, skrótowa, dającą dojście do kasy bez spadku. Myślę, że oni nie pokazują tego co mają, a wszystko co mają jest na rodzinę, najbliższych w razie poślizgu.
Pani ,,przemiana'' była pokazywana u czarnego jako spektakularna i wręcz niemożliwa. Czy rzeczywiście była Pani jego podopieczną? Czy to dzięki jego dietom i tym polecanym spacerkom ? Jak zmieniła Pani tak swoje ciało? Czy tam była operacja bariatryczna ? Chciałabym usłyszeć Pani prawdziwą historię o ile to możliwe
-
JusiaJusia
- Migocząca Świeczka
Wejdź na stronę 169 tam wszystko jest wytłumaczone jak zniszczył jej zdrowie. Od czego to się zaczęło.Ta sylwetka, którą teraz ma to tylko i wyłącznie Jej ciężka praca i dyscyplina. ...Apra pisze: ↑wt lut 03, 2026 5:53 am Pani ,,przemiana'' była pokazywana u czarnego jako spektakularna i wręcz niemożliwa. Czy rzeczywiście była Pani jego podopieczną? Czy to dzięki jego dietom i tym polecanym spacerkom ? Jak zmieniła Pani tak swoje ciało? Czy tam była operacja bariatryczna ? Chciałabym usłyszeć Pani prawdziwą historię o ile to możliwe( być może już gdzieś była, ale jakoś nie mogę znaleźć).
Tak, moja przemiana była spektakularna ale dziś wiem, że nie była zdrowa.Apra pisze: ↑wt lut 03, 2026 5:53 am Pani ,,przemiana'' była pokazywana u czarnego jako spektakularna i wręcz niemożliwa. Czy rzeczywiście była Pani jego podopieczną? Czy to dzięki jego dietom i tym polecanym spacerkom ? Jak zmieniła Pani tak swoje ciało? Czy tam była operacja bariatryczna ? Chciałabym usłyszeć Pani prawdziwą historię o ile to możliwe( być może już gdzieś była, ale jakoś nie mogę znaleźć).
Nie przeszłam żadnego zabiegu bariatrycznego, nie miałam usuwanej ani zmniejszanej części żołądka. Spadek masy ciała był wynikiem skrajnie restrykcyjnej diety oraz bardzo dużej ilości kardio, a nie ingerencji chirurgicznej.
Dieta, na której wtedy byłam, polegała na drastycznym ograniczaniu kalorii i makroskładników. Z miesiąca na miesiąc zabierano mi kolejne węglowodany, przy bardzo niskiej podaży tłuszczu i białka. W końcowej fazie jadłam głównie mięso i warzywa, a węglowodany pojawiały się sporadycznie.
Do tego dochodziło kardio wykonywane niemal codziennie, nawet 70 minut przez 30 dni w miesiącu.
Waga spadała szybko i to był jedyny parametr, który był wtedy brany pod uwagę.
Po kilku miesiącach zaczęłam jednak zauważać wiotką, wiszącą skórę, utratę siły i masy mięśniowej. Zgłaszałam to w raportach. W odpowiedzi usłyszałam m.in. zalecenie, aby wykonywać peeling z kawy, cynamonu i oliwy oraz masować skórę w celu jej „ujędrnienia”.
W pewnym momencie trafiłam na konsultację do chirurga plastycznego, który wprost zapytał mnie, kto doprowadził mój organizm do takiego stanu. Zostałam uświadomiona, że problemem nie była skóra, lecz wyniszczenie i spalone mięśnie w całym ciele.
Kiedy zaczęłam publicznie pisać na forach i w grupach, że ten model prowadzenia diety i treningów jest szkodliwy, byłam wyśmiewana i podważana, mimo że opisywałam własne doświadczenia zdrowotne.
Równolegle rozpoczęłam naukę od podstaw poszłam do szkoły trenerskiej, gdzie uzyskałam potwierdzenie, że stosowane wobec mnie metody nie miały uzasadnienia w wiedzy treningowej ani żywieniowej.
W lutym zeszłego roku całkowicie się odcięłam i zaczęłam odbudowę organizmu na własnych zasadach: stopniowy powrót do prawidłowego żywienia, trening siłowy, regeneracja i czas.
Dzisiejsza sylwetka jest efektem wielu miesięcy odbudowy mięśni i zdrowia, a nie kontynuacją tamtej diety.
Dodatkowo:
Moje zdjęcia zostały wykorzystane jako „przemiana” bez mojej zgody. Wystosowałam oficjalne wiadomości z żądaniem usunięcia mojego wizerunku. Mimo tego mój wizerunek do dziś pojawia się i wisi na stronie Furiata, co uważam za naruszenie moich praw. Całą dokumentację tej sprawy posiadam.
Mówię o tym otwarcie, ponieważ nie jestem jedyną osobą, której w ten sposób zniszczono zdrowie.
Jeśli ktoś pyta mnie o prawdę lub rozważa współpracę jestem gotowa pokazać dowody i całą dokumentację. Nie po to, by prowadzić wojnę, ale po to, by nie budować cudzych sukcesów na cudzym cierpieniu.
Moje zdjęcie jednego z filmików tak wyglądałam kiedy już byłam wykonczona
- Załączniki
-
- fw_1770105639219.jpg (79.8 KiB) Przejrzano 374 razy
Słyszeliście co on pierdoli? On nie jest nagle lekarzem, on nigdy by w buty lekarza nie wszedł bo on się na tym nie zna? On nie analizuje wyników lekarskich? Odsyła do dietetyków klinicznych? On tylko wprowadza procesy nowego stylu życia.
Oj masz na sumieniu, boisz się co? Ktoś z was już tu pisał, że odwraca kota ogonem, przestaje używać słowa Dieta
Oj masz na sumieniu, boisz się co? Ktoś z was już tu pisał, że odwraca kota ogonem, przestaje używać słowa Dieta
- Załączniki
-
- fw_1770107728436.jpg (45.8 KiB) Przejrzano 359 razy
Dziękuję bardzo za podzielenie się Pani historią.Gnom pisze: ↑wt lut 03, 2026 9:01 am Tak, moja przemiana była spektakularna ale dziś wiem, że nie była zdrowa.
Nie przeszłam żadnego zabiegu bariatrycznego, nie miałam usuwanej ani zmniejszanej części żołądka. Spadek masy ciała był wynikiem skrajnie restrykcyjnej diety oraz bardzo dużej ilości kardio, a nie ingerencji chirurgicznej.
Dieta, na której wtedy byłam, polegała na drastycznym ograniczaniu kalorii i makroskładników. Z miesiąca na miesiąc zabierano mi kolejne węglowodany, przy bardzo niskiej podaży tłuszczu i białka. W końcowej fazie jadłam głównie mięso i warzywa, a węglowodany pojawiały się sporadycznie.
Do tego dochodziło kardio wykonywane niemal codziennie, nawet 70 minut przez 30 dni w miesiącu.
Waga spadała szybko i to był jedyny parametr, który był wtedy brany pod uwagę.
Po kilku miesiącach zaczęłam jednak zauważać wiotką, wiszącą skórę, utratę siły i masy mięśniowej. Zgłaszałam to w raportach. W odpowiedzi usłyszałam m.in. zalecenie, aby wykonywać peeling z kawy, cynamonu i oliwy oraz masować skórę w celu jej „ujędrnienia”.
W pewnym momencie trafiłam na konsultację do chirurga plastycznego, który wprost zapytał mnie, kto doprowadził mój organizm do takiego stanu. Zostałam uświadomiona, że problemem nie była skóra, lecz wyniszczenie i spalone mięśnie w całym ciele.
Kiedy zaczęłam publicznie pisać na forach i w grupach, że ten model prowadzenia diety i treningów jest szkodliwy, byłam wyśmiewana i podważana, mimo że opisywałam własne doświadczenia zdrowotne.
Równolegle rozpoczęłam naukę od podstaw poszłam do szkoły trenerskiej, gdzie uzyskałam potwierdzenie, że stosowane wobec mnie metody nie miały uzasadnienia w wiedzy treningowej ani żywieniowej.
W lutym zeszłego roku całkowicie się odcięłam i zaczęłam odbudowę organizmu na własnych zasadach: stopniowy powrót do prawidłowego żywienia, trening siłowy, regeneracja i czas.
Dzisiejsza sylwetka jest efektem wielu miesięcy odbudowy mięśni i zdrowia, a nie kontynuacją tamtej diety.
Dodatkowo:
Moje zdjęcia zostały wykorzystane jako „przemiana” bez mojej zgody. Wystosowałam oficjalne wiadomości z żądaniem usunięcia mojego wizerunku. Mimo tego mój wizerunek do dziś pojawia się i wisi na stronie Furiata, co uważam za naruszenie moich praw. Całą dokumentację tej sprawy posiadam.
Mówię o tym otwarcie, ponieważ nie jestem jedyną osobą, której w ten sposób zniszczono zdrowie.
Jeśli ktoś pyta mnie o prawdę lub rozważa współpracę jestem gotowa pokazać dowody i całą dokumentację. Nie po to, by prowadzić wojnę, ale po to, by nie budować cudzych sukcesów na cudzym cierpieniu.
Moje zdjęcie jednego z filmików tak wyglądałam kiedy już byłam wykonczona
Ja też byłam z 3 lata temu na diecie SPEED u nich. Wytrwałam 4 tygodnie, schudłam 4 kg, ale bardzo źle się czułam zawroty głowy, ciapki przed oczami, bóle głowy. Dieta moja (osoby chorej) i koleżanki bez dolegliwości była taka sama jak i cardio proponowane przez nich niczym się nie różniło. Pisałam do niego, ale odpisał, że jego dieta uwzględnia już moje dolegliwości i jest uniwersalna. Była bardzo restrykcyjna prawie same jogurty z owocami z tego co pamiętam. Gdy zaczęłam pisać raporty robiła się cisza i nie było odpowiedzi lub po kilku prośbach o odpowiedź otrzymywałam zdawkowe: np. rób to samo dalej, nic nie zmieniaj. Co mnie bardzo zniechęciło wszystko razem i dałam sobie spokój. Koleżanka nawet nie zaczęła jak zobaczyła przesłaną dietę. Dokumentacji rozmów niestety nie posiadam już. Dieta pewnie gdzieś jest wydrukowana lub zapisana na kompie.