Cholerka a może to chodzi o CHRUSTY lub CHWOSTYKalamitsi pisze: ↑ndz lut 01, 2026 10:39 pm Uwaga! Dieta generała działa również na skórę zamiast kosmetyków! nie będziecie mieć KRóST/KRUST (nie wiem jak to się pisze po furiacku). Dwa razy słuchałam - on nie ma KRUST. I pamiętajcie zapisując się do generała jesteście "początkującymi zwycięzcami"- serio
![]()
Dieta czarny furiat
Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherryRe: Dieta czarny furiat
Rozpoczęcie działalności 21? No kuźwa,od 11 huczy,ze diety sprzedaje
Ona już nie wie jak się bronić, użycie dziecka jako karty obrony stały jej schemat. Dość często o tym wspominała nie mając na to potwierdzenia, adwokat się za to wziął, adwokat zabronił się odnosić, do adwokata poszło pismo, adwokat to sramto.Magellan pisze: ↑pn lut 02, 2026 2:46 pm Pani Magdaleneo,
w związku z tym,że blokuje Pani wszystkich,którzy zadają niewygodne pytania, a także nie odpowiada Pani na wiadomości, zwracam się tutaj do Pani, o zwrot pieniędzy osobom,które się tego domagają. Żaden przepis tego nie blokuje (proszę nie kłamać,notabene kolejny raz).
Nie posiada Pani uprawnień do układania diet, a także do treningów. Pani obowiązkiem jest okazać dokument i proszę się nie tłumaczyć tak nieudolnie tym,że tam są dane. Takimi bajkami karmi Pani swoje owieczki.
Pomijam fakt,że nie swoją licencją szastała Pani na prawo i lewo, bez zgody właścicielki. Wtedy nie przeskadzały Pani zawarte w dokumencie dane. Takie podwójne standardy, prawda?No, cudownie, tak przyzwoicie, z klasą jak przystało na bizneswoman. Nie wie i nie umie Pani wybrnać z tego kanału kłamstw, więc może najwyższa pora wziąć odpowiedzialnośc za to, co Pani sama sobie zgotowała.
Proszę też nie wciskać ludziom kitu, że którakolwiek z osób piszących tutaj, atakowała Janka, w jakikolwiek sposób. Każdemu, z naciskiem na KAŻDEMU jest żal tego chłopca. Jedną osobą,która wyrządza mu krzywdę, jesteś Ty. Dbając tylko i wyłącznie o swoje potrzby. Nie chcę nawet mysleć, czym to w przyszłości zaprocentuje,ale jestem pewna,że niczym dobrym. Liczę na chwilę autorefleksji, wszak jest Pani kształcona i zapewne wie,co to takiego. Naprawdę już starczy kłamstw i prób manipulacji. Czas na uczciwość, o której Pani tak często wspomina. Czekam na jej premierę.
- dawidszulcc
- Currently:Top
Mówiłabyś o swoich przekrętach publicznie? Raczej nie, udają że nic się nie dzieje, a po wylonczeniu kamerki ,ojezu co ja narobilam, po co mi to było, tak jest i u niego i u niej, przecież on to cykor jak *uj ,ona to samo dopóki ma te moc
Gdyby sama myślała o dobru dziecka,to golizna już by się nie pojawiała w przestrzeni publicznej. Początkowe tłumaczenia,które sugerowały,że była zmuszana do godzenia się na zamieszanie tego typu zdjęć i filmów mają się nijak do obecnej sytuaucji. Nic się nie zmieniło, a ten wybieg z cofaniem zgody na publikację wizerunku, to pic pod publikę. Jedyną ofiarą tej calej sytuacji jest dziecko, na pewno nie ona.
- dawidszulcc
- Currently:Top
Zawsze cytowali ze Janka nauczycielka ich obserwuje i też jest podopiecznąMagellan pisze: ↑pn lut 02, 2026 3:47 pm Gdyby sama myślała o dobru dziecka,to golizna już by się nie pojawiała w przestrzeni publicznej. Początkowe tłumaczenia,które sugerowały,że była zmuszana do godzenia się na zamieszanie tego typu zdjęć i filmów mają się nijak do obecnej sytuaucji. Nic się nie zmieniło, a ten wybieg z cofaniem zgody na publikację wizerunku, to pic pod publikę. Jedyną ofiarą tej calej sytuacji jest dziecko, na pewno nie ona.
Oni może i nie, ale wysyłają wysłannika z Cypru który robi gownoburze w internecie. A ten sztuczny Czarny mop się cieszy że ma obrońcę. O pożal się Boże, mieć takiego obrońcę. Raczej idzie bardziej na jej nie korzyść niż broni
Czy macie screena który był udostępniony że zabroniła zgody na swój wizerunek? Bo Ja również posiadam, może sprawdzimy jakie daty podała?Magellan pisze: ↑pn lut 02, 2026 3:47 pm Gdyby sama myślała o dobru dziecka,to golizna już by się nie pojawiała w przestrzeni publicznej. Początkowe tłumaczenia,które sugerowały,że była zmuszana do godzenia się na zamieszanie tego typu zdjęć i filmów mają się nijak do obecnej sytuaucji. Nic się nie zmieniło, a ten wybieg z cofaniem zgody na publikację wizerunku, to pic pod publikę. Jedyną ofiarą tej calej sytuacji jest dziecko, na pewno nie ona.
Cytując klasyka - oni "słowa prawdy nigdy nie powiedzieli", no chyba że przez pomyłkę
Zauważyliście że ostatnio generał pomiędzy codziennym bełkotem o niczym, twierdzi że zmienia ludziom nawyki, styl życia, a nie, że chodzi o dietę. Wydaje mi się, że działają zgłoszenia do różnych instytucji, więc generał ucieka od słowa dieta jak od ognia
I pamiętajcie, "on nie jest sam, on jest ze sobą"
W internecie nic nie ginieKalamitsi pisze: ↑pn lut 02, 2026 5:29 pm Cytując klasyka - oni "słowa prawdy nigdy nie powiedzieli", no chyba że przez pomyłkę
Zauważyliście że ostatnio generał pomiędzy codziennym bełkotem o niczym, twierdzi że zmienia ludziom nawyki, styl życia, a nie, że chodzi o dietę. Wydaje mi się, że działają zgłoszenia do różnych instytucji, więc generał ucieka od słowa dieta jak od ognia
I pamiętajcie, "on nie jest sam, on jest ze sobą"![]()
- Załączniki
-
- fw_1770050263377.jpg (36.86 KiB) Przejrzano 492 razy
Ale dlaczego jak wpisuje jego nr konta, pojawia się taka informacja? Coś jest nie tak? Sory że tak pytam ale sama już szukam na niego cokolwiek, nie mogę patrzeć jak oszukuje ludzi
- Załączniki
-
- fw_1770053574862.jpg (42.11 KiB) Przejrzano 429 razy
Miłość kwitnie
Profesjonalizm w każdym szczegółu zrobił mi dzisiaj dzień
- Załączniki
-
- fw_1770053977849.jpg (25.59 KiB) Przejrzano 418 razy
Za samo to powinien iść siedzieć
Np. trening personalny, coaching, dietetyka niemedyczna, masaż relaksacyjny zwykle nie są uznawane za działalność w zakresie opieki zdrowotnej (chyba że wykonuje je osoba z uprawnieniami medycznymi i w ramach świadczeń zdrowotnych).