Dieta czarny furiat
Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry- Anty Cygan
- Skarpeta Rakieta
Re: Dieta czarny furiat
Skóra gładka delikatna 
Pinokio Pinokio jesteś już dziad u Ciebie nie ma nic jędrnego ani gładkiego
mordę masz jak durszlak, skóra na szyi wygląda jak na jajach , wyglądasz jak chodzący indor 
- Załączniki
-
- fw_1769994135118.jpg (33.44 KiB) Przejrzano 621 razy
- dawidszulcc
- Currently:Top
Ona to samo opadająca piwiekiAnty Cygan pisze: ↑pn lut 02, 2026 2:04 am Skóra gładka delikatnaPinokio Pinokio jesteś już dziad u Ciebie nie ma nic jędrnego ani gładkiego
mordę masz jak durszlak, skóra na szyi wygląda jak na jajach , wyglądasz jak chodzący indor
![]()
- Załączniki
-
- fw_1769995509684.jpg (30.13 KiB) Przejrzano 619 razy
- dawidszulcc
Bo to prowadzenia aplikacji potrzeba wiedzy, a nie informatykaMagellan pisze: ↑ndz lut 01, 2026 11:52 pm Czekałam dziś z czipsami na premierę aplikacji. Czipsy zjedzone, premiery brak. Oj, słaby ten informatyk, od miesiąca już naprawia. Dziwne tylko,że u pani Magdaleny P aplikacja działa,a u Szpachli nie chce
Kolejna opcja-krasnoludki ukradły ankiety! Trzeba będzie jeszcze z miesiąc poczekać.
Dawid jaki jest nick tego oszołoma na tik toku?
- dawidszulcc
Nie wiem ja nie mam tik toka, ale to co na relacji dodaje to jest z tik toka, ale to czyjeś filmiki nie jego. Kiedyś gadał ze to patologia dziadostwo na tym tik toku, a sami go mieli i wiecznie krytykowali tam osoby.
- dawidszulcc
dawidszulcc pisze: ↑pn lut 02, 2026 10:23 am Nie wiem ja nie mam tik toka, ale to co na relacji dodaje to jest z tik toka, ale to czyjeś filmiki nie jego. Kiedyś gadał ze to patologia dziadostwo na tym tik toku, a sami go mieli i wiecznie krytykowali tam osoby.
- Załączniki
-
- fw_1770024883448.jpg (36.96 KiB) Przejrzano 506 razy
- dawidszulcc
Tego chrisa Cypryjczyka od aloesu
- Anty Cygan
- Skarpeta Rakieta
To są już mumie wyschnięte tyle że jeszcze dychają
- dawidszulcc
Ok, bo napisał nam ten swój monolog na tik toku ale mój narzeczony usunął te komentarze i nie zdążyłam zobaczyć jego nickudawidszulcc pisze: ↑pn lut 02, 2026 11:04 am Spytałem córki bo ona ma tik toka ale wpisała i nie ma takiej osoby na tik toku, no chyba że pod inna nazwa jest.
-
JusiaJusia
- Migocząca Świeczka
Pani Magdaleneo,
w związku z tym,że blokuje Pani wszystkich,którzy zadają niewygodne pytania, a także nie odpowiada Pani na wiadomości, zwracam się tutaj do Pani, o zwrot pieniędzy osobom,które się tego domagają. Żaden przepis tego nie blokuje (proszę nie kłamać,notabene kolejny raz).
Nie posiada Pani uprawnień do układania diet, a także do treningów. Pani obowiązkiem jest okazać dokument i proszę się nie tłumaczyć tak nieudolnie tym,że tam są dane. Takimi bajkami karmi Pani swoje owieczki.
Pomijam fakt,że nie swoją licencją szastała Pani na prawo i lewo, bez zgody właścicielki. Wtedy nie przeskadzały Pani zawarte w dokumencie dane. Takie podwójne standardy, prawda?No, cudownie, tak przyzwoicie, z klasą jak przystało na bizneswoman. Nie wie i nie umie Pani wybrnać z tego kanału kłamstw, więc może najwyższa pora wziąć odpowiedzialnośc za to, co Pani sama sobie zgotowała.
Proszę też nie wciskać ludziom kitu, że którakolwiek z osób piszących tutaj, atakowała Janka, w jakikolwiek sposób. Każdemu, z naciskiem na KAŻDEMU jest żal tego chłopca. Jedną osobą,która wyrządza mu krzywdę, jesteś Ty. Dbając tylko i wyłącznie o swoje potrzby. Nie chcę nawet mysleć, czym to w przyszłości zaprocentuje,ale jestem pewna,że niczym dobrym. Liczę na chwilę autorefleksji, wszak jest Pani kształcona i zapewne wie,co to takiego. Naprawdę już starczy kłamstw i prób manipulacji. Czas na uczciwość, o której Pani tak często wspomina. Czekam na jej premierę.
w związku z tym,że blokuje Pani wszystkich,którzy zadają niewygodne pytania, a także nie odpowiada Pani na wiadomości, zwracam się tutaj do Pani, o zwrot pieniędzy osobom,które się tego domagają. Żaden przepis tego nie blokuje (proszę nie kłamać,notabene kolejny raz).
Nie posiada Pani uprawnień do układania diet, a także do treningów. Pani obowiązkiem jest okazać dokument i proszę się nie tłumaczyć tak nieudolnie tym,że tam są dane. Takimi bajkami karmi Pani swoje owieczki.
Pomijam fakt,że nie swoją licencją szastała Pani na prawo i lewo, bez zgody właścicielki. Wtedy nie przeskadzały Pani zawarte w dokumencie dane. Takie podwójne standardy, prawda?No, cudownie, tak przyzwoicie, z klasą jak przystało na bizneswoman. Nie wie i nie umie Pani wybrnać z tego kanału kłamstw, więc może najwyższa pora wziąć odpowiedzialnośc za to, co Pani sama sobie zgotowała.
Proszę też nie wciskać ludziom kitu, że którakolwiek z osób piszących tutaj, atakowała Janka, w jakikolwiek sposób. Każdemu, z naciskiem na KAŻDEMU jest żal tego chłopca. Jedną osobą,która wyrządza mu krzywdę, jesteś Ty. Dbając tylko i wyłącznie o swoje potrzby. Nie chcę nawet mysleć, czym to w przyszłości zaprocentuje,ale jestem pewna,że niczym dobrym. Liczę na chwilę autorefleksji, wszak jest Pani kształcona i zapewne wie,co to takiego. Naprawdę już starczy kłamstw i prób manipulacji. Czas na uczciwość, o której Pani tak często wspomina. Czekam na jej premierę.
To są dane oficjalne i ogólnodostępne z CEIDG.
Ciekawe, czy były wynajmujący na Kaliny ma świadomość, że jego adres wisi pod jego działalnością w CEIDG.
Biedny, musi wpisywać cudze adresy, bo swojego własnego nie ma żadnego
- Załączniki
-
- fw_1770039999212.jpg (38.89 KiB) Przejrzano 349 razy
- dawidszulcc
- dawidszulcc
- dawidszulcc