Usunie komentarz i zablokuje. Nie ma odwagi na prawdę , nie ma odwagi tutaj się odnieść. Jak pisałam wcześniej , materiał mam porządny poparty każdym szczegółem z jej podpisem i głodówkadawidszulcc pisze: ↑sob sty 31, 2026 8:32 pm Ja to bym opublikował to na jej profilu I ja oznaczyl, żeby wszyscy zobaczyli jaka jest naprawdę
Dieta czarny furiat
Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherryRe: Dieta czarny furiat
- dawidszulcc
- Currently:Top
Albo do jej podopiecznych wysłać chociaż kilku, wtedy po nitce do kłębka i się może przyzna do tego co robi, oszustka i naciągaczka
- dawidszulcc
To już było nie smaczne, wcale się nie szanuje, a pamiętam jak krytykowali zawsze z tego jej balkonu, innych ludzi z tik toka, albo z ig fb ,razem zawsze z nim szydzili z innych ,a sami nic nie potrafią mądrego pokazać. TfU
-
rhodeodrive
- Mokra Włoszka
Informacja prawna jest taka że wydawało mi się że po tym całym szumnym rozstaniu medialnym Magdalena pójdzie z kopyta w swój biznesik. Wzięła co swoje z czasów latania dla Pinokia a teraz w końcu będzie robiła dla siebie i na siebie. Ale jednak widzę że nie ma pomysłu na siebie.. jakies powtarzane co chwila te same wstawki, relacje, te same zdjęcia nic nowego… pomysłu także żadnego lepszego niż to co proponowali razem z Pinokio. Myślałam że stanie się ona realnym zagrożeniem dla niego ale jednak chyba nic z tego nie będzie. Nuda nuda i jeszcze raz nuda u obojga. Natomiast wątek pani Plawińskiej jest bardzo ciekawy i będę się temu przyglądać bo tu już wchodzą w grę tematy czysto kryminalne. Straszenie ? Wysyłanie SMS ów o treści zagrażającej zdrowiu…? Ułaaaa.. się dzieje. Mam nadzieję że szybko się to wszystko wyjaśni
- Anty Cygan
- Skarpeta Rakieta
Elegante 

przypasował płaszczyk do czerwonych trepów z siłowni 

jak on tak pojedzie do tych Włoch po ten urojony garnitur to go na starcie zawrócą spowrotem 
- Załączniki
-
- fw_1769894564876.jpg (35.86 KiB) Przejrzano 903 razy
-
DzikaZajebista
- RóżowePolo
Czekajcie, czyli palec grzebalec nagrywał te ćwiczenia bez zgody i oni później wykorzystywali te techniki ćwiczeń?
Mam nadzieję że nie, a czemu nagrywał nie mam zielonego pojęcia. Natomiast na relacji na drugi dzień wspomniał, że ma nadzieję że udostępni przemianę jego dawnej podopiecznej, która dokonała takiej przemiany że zbierał szczękę z podłogi.DzikaZajebista pisze: ↑sob sty 31, 2026 10:48 pm Czekajcie, czyli palec grzebalec nagrywał te ćwiczenia bez zgody i oni później wykorzystywali te techniki ćwiczeń?
-
Obserwatorka40
- Channelka
Wiedzialam że to śliskie towarzystwo.... To przełom. Madzia Pławińska trzymaj się
pewnie będzie ciężko emocjonalnie... Ale prawda zawsze się obroni, prędzej czy później. Oj będzie głośno o bandzie oszustów i naciągaczy.... Tylko łatwa mamona....
- dawidszulcc
Nie ukrywam, że byłam w szoku, tym bardziej że miałam wystawioną dupe centralnie w jego mordę. Robiłam jej taki końcowy trening wypalania. Generalnie to była dziwna sytuacja. Ona przed siłownią się zaczęła trząść, na pytanie co ją ta zdenerwowało powiedziała że tak reaguje jak idzie na siłownię. Niespełna dosłownie 35 minu zjawił się on, ona dziwnie się zachowywała spięta ale jednocześnie podekscytowana. Byłam pewna że ktoś dał mu cynka , że ona jest na siłowni i przyleciał, ale coś mi tu nie pasowało. Tym bardziej że następny trening odbył się w siłowni którą wybraliśmy, a ona pokazując mi coś w teflonie wpadła zapisana wiadomość z 05.01 od furiata „czarna gdzie jesteś” odp była u księgowejKalamitsi pisze: ↑sob sty 31, 2026 8:32 pm Niewiarygodne do czego posuwają się ludzie, dla łatwych pieniędzy. Oczywiście myślę o madzialenie... To że ściągała przepisy na te wszystkie tortille i inne wynalazki od innych dietetyków to jedno. Ale próbować ukraść plany treningowe bezpośrednio od znajomej... I te manipulacje i kłamstwa. Jak zareagowalas na to nagrywanie przez czarnego generała? Oni byli razem na tej siłce? Myślisz że on dla niej was wtedy kręcił żeby uwiecznić trening? Zareagowalas jakoś na to i co ewentualnie odpowiedzieli ona i on?
- Anty Cygan
- Skarpeta Rakieta
Co to za aplikacja ? Tak z ciekawościGnom pisze: ↑sob sty 31, 2026 11:33 pm Nie ukrywam, że byłam w szoku, tym bardziej że miałam wystawioną dupe centralnie w jego mordę. Robiłam jej taki końcowy trening wypalania. Generalnie to była dziwna sytuacja. Ona przed siłownią się zaczęła trząść, na pytanie co ją ta zdenerwowało powiedziała że tak reaguje jak idzie na siłownię. Niespełna dosłownie 35 minu zjawił się on, ona dziwnie się zachowywała spięta ale jednocześnie podekscytowana. Byłam pewna że ktoś dał mu cynka , że ona jest na siłowni i przyleciał, ale coś mi tu nie pasowało. Tym bardziej że następny trening odbył się w siłowni którą wybraliśmy, a ona pokazując mi coś w teflonie wpadła zapisana wiadomość z 05.01 od furiata „czarna gdzie jesteś” odp była u księgowej. No i tu dama wpadła po raz pierwszy. Naopowiadała ludziom głupoty, że aplikacje która jej zainstalowaliśmy kupiła za 50 tys, dotarły do nas takie wiadomości a prawda jest taka że założyliśmy ją jej za 69 zł
![]()
Fitebo. Może ją mieć każdy. Natomiast nam trenerom pomaga w pracy z podopiecznymi. Posiadanie to jedno ale obsługa tego bez naprawdę wiedzy jest ciężkie. Ale utworzone plany można skopiować na czym zależało Magdalenie. Zrobić 4 wysłać podstawione celowo osoby i *uj można zarabiać
- dawidszulcc
To na to wychodzi że oni nic nie robią, żadnej pani dietetyk nie mieli, wszystko ta aplikacja robi?Gnom pisze: ↑sob sty 31, 2026 11:40 pm Fitebo. Może ją mieć każdy. Natomiast nam trenerom pomaga w pracy z podopiecznymi. Posiadanie to jedno ale obsługa tego bez naprawdę wiedzy jest ciężkie. Ale utworzone plany można skopiować na czym zależało Magdalenie. Zrobić 4 wysłać podstawione celowo osoby i *uj można zarabiać
- Anty Cygan
- Skarpeta Rakieta
Ciekawe rzeczy, Dzięki za odpowiedź.Gnom pisze: ↑sob sty 31, 2026 11:40 pm Fitebo. Może ją mieć każdy. Natomiast nam trenerom pomaga w pracy z podopiecznymi. Posiadanie to jedno ale obsługa tego bez naprawdę wiedzy jest ciężkie. Ale utworzone plany można skopiować na czym zależało Magdalenie. Zrobić 4 wysłać podstawione celowo osoby i *uj można zarabiać
Na pytanie o jej licencję odpowiedziała” Ja nie mam, nie złożyłam o wydanie”, aplikacja Fitebo jest aplikacja tylko do treningów , diety ona tworzy w innym programie również dostępnym dla każdegodawidszulcc pisze: ↑sob sty 31, 2026 11:44 pm To na to wychodzi że oni nic nie robią, żadnej pani dietetyk nie mieli, wszystko ta aplikacja robi?
- dawidszulcc
Groźby i posługiwanie się dokumentem pani Pławińskiej bez jej wiedzy i zgody, w celu uzyskania korzyści majątkowych. To jest kryminał. Polecam jej wakajki w kraju, z którym Pl nie ma podpisanej ekstradycji. Cypr to za małorhodeodrive pisze: ↑sob sty 31, 2026 10:12 pm Informacja prawna jest taka że wydawało mi się że po tym całym szumnym rozstaniu medialnym Magdalena pójdzie z kopyta w swój biznesik. Wzięła co swoje z czasów latania dla Pinokia a teraz w końcu będzie robiła dla siebie i na siebie. Ale jednak widzę że nie ma pomysłu na siebie.. jakies powtarzane co chwila te same wstawki, relacje, te same zdjęcia nic nowego… pomysłu także żadnego lepszego niż to co proponowali razem z Pinokio. Myślałam że stanie się ona realnym zagrożeniem dla niego ale jednak chyba nic z tego nie będzie. Nuda nuda i jeszcze raz nuda u obojga. Natomiast wątek pani Plawińskiej jest bardzo ciekawy i będę się temu przyglądać bo tu już wchodzą w grę tematy czysto kryminalne. Straszenie ? Wysyłanie SMS ów o treści zagrażającej zdrowiu…? Ułaaaa.. się dzieje. Mam nadzieję że szybko się to wszystko wyjaśni
Na filmie nie wspomniałam o bardzo istotnej rzeczy. Ale wspomnę ją tutaj.
Aby rozpocząć współpracę z każdym podopiecznym, niezbędna jest ankieta która zawiera ok 30 pytań szczegółowych, dot zdrowia, urazów, operacji lub przecięcia mięśni powłóczonych brzucha, zgodą że wszystkie dane są zgodne z prawdą, oświadczenia. Po wypełnieniu takiej ankiety następuje decyzja. Ankieta nie jest zobowiązująca do zakupu ponieważ naprawdę są takie przypadki , że dana osoba powinna iść np do fizjoterapeuty. Taka ankieta jak i również nasza własność jest stworzona w Google, daliśmy do niej dostęp Magdalenie, hasło było dla nas i niej takie samo. Jakież było nasze zdziwienie , kiedy nie mogliśmy się zalogować inf „niepoprawne hasło”, na szczęście mieliśmy ją zabezpieczoną innym @, i udało się odzyskać ankietę ustawiając na niej nowe hasło. Jakież było nasze jeszcze większe zdziwienie , kiedy otrzymaliśmy wiadomość od Magdaleny że przy zmianie telefonu utraciła dane do logowania i nie może się zalogować..ojojojoj tak tak Magdaleno , tu już wiedzieliśmy że ukradłaś po raz pierwszy naszą własność zmieniając nam hasło dostępu. Nie wiem ile planów sprzedała i komu. Gdybyśmy utworzyli jej plany pod te 4 wystawione osoby, mogłaby skopiować i wysłać osobie która ma urazy, czy poważne uszkodzenia. Posiadamy ubezpieczenie tzw OC trenerskie, nawet nie chcę myśleć jakie byśmy musieli płacić odszkodowania kiedy by sprzedała skopiowany plan.
Aby rozpocząć współpracę z każdym podopiecznym, niezbędna jest ankieta która zawiera ok 30 pytań szczegółowych, dot zdrowia, urazów, operacji lub przecięcia mięśni powłóczonych brzucha, zgodą że wszystkie dane są zgodne z prawdą, oświadczenia. Po wypełnieniu takiej ankiety następuje decyzja. Ankieta nie jest zobowiązująca do zakupu ponieważ naprawdę są takie przypadki , że dana osoba powinna iść np do fizjoterapeuty. Taka ankieta jak i również nasza własność jest stworzona w Google, daliśmy do niej dostęp Magdalenie, hasło było dla nas i niej takie samo. Jakież było nasze zdziwienie , kiedy nie mogliśmy się zalogować inf „niepoprawne hasło”, na szczęście mieliśmy ją zabezpieczoną innym @, i udało się odzyskać ankietę ustawiając na niej nowe hasło. Jakież było nasze jeszcze większe zdziwienie , kiedy otrzymaliśmy wiadomość od Magdaleny że przy zmianie telefonu utraciła dane do logowania i nie może się zalogować..ojojojoj tak tak Magdaleno , tu już wiedzieliśmy że ukradłaś po raz pierwszy naszą własność zmieniając nam hasło dostępu. Nie wiem ile planów sprzedała i komu. Gdybyśmy utworzyli jej plany pod te 4 wystawione osoby, mogłaby skopiować i wysłać osobie która ma urazy, czy poważne uszkodzenia. Posiadamy ubezpieczenie tzw OC trenerskie, nawet nie chcę myśleć jakie byśmy musieli płacić odszkodowania kiedy by sprzedała skopiowany plan.
-
Wojtech2000
- BlondDoczep
Ja pierdziu sztuczna Madzia, szła hardcorowo, kto by pomyślał, że taka wydawałoby się delikatna kobieta jest w stanie dokonywać takich rzeczy i do tego być tak bezszczelna 
-
JusiaJusia
- Migocząca Świeczka
Delikatna??? To kupa plastiku nic więcej. Wyrachowana, brak kręgosłupa moralnego, manipulantką ....Wojtech2000 pisze: ↑ndz lut 01, 2026 6:46 am Ja pierdziu sztuczna Madzia, szła hardcorowo, kto by pomyślał, że taka wydawałoby się delikatna kobieta jest w stanie dokonywać takich rzeczy i do tego być tak bezszczelna![]()
Kryminał czeka.... jesień średniowiecza jej zrobią z dupy
-
Obserwatorka40
- Channelka
Ale jazda! Łatwy hajs... Się dobrali jak w korcu maku 

no ma tupet sztuczna.....
Jeszcze kilka miesięcy temu miałam o niej lepsze zdanie niż o nim, naprawdę... Nawet przewidziałam, że będzie rozłam między nimi (posty z początku wątku), do którego jak widac wcale nie doszło. Obecnie jestem w totalnym szoku, jakie tu rzeczy wychodzą.
Czyli nie dość, że próbowali zabrać Pani pracę (plany treningowe i diety), to z tego, co rozumiem, oszukali wszystkich z informacją o rozstaniu i dalej działają razem?
Czyli nie dość, że próbowali zabrać Pani pracę (plany treningowe i diety), to z tego, co rozumiem, oszukali wszystkich z informacją o rozstaniu i dalej działają razem?