Ratunku!
Jestem fanką ładnych zapachów "domowych", uwielbiam zapach świeżego prania, umytej podłogi..
Od jakiegoś czasu mam problem. Kupiłam już któryś z rzędu Ajax (różne zapachy) i każdy mi śmierdzi..twarożkiem z ziołami na kanapki. Serio, wiem że to dziwne, ale po prostu nie mogę wytrzymać. Jakbym kanapkę wąchała.
Macie jakieś polecajki? Coś co naprawdę ładnie pachnie?
Sidolux i mydło marsylskie już mi uszami wychodzi.
Szukam czegoś delikatnego, z jakimś fajnym, świeżym zapachem
Płyn do mycia podłóg
Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry-
Rzeka.chaosu
- Amigo
Może podejdzie ci Yope - taki z ludkami na opakowaniu. Nie jest to luksusowy zapach, ale jest mocny. Zerknęłam teraz w opinie allego i widzę, że nie tylko mnie ten zapach się podoba. 
Nie reklamuję, ktoś napisał tak i ja się z tym zgadzam:
"najpiękniejszy zapach płynu do podłóg jaki w życiu używałam:) nie wali tandetą i sztucznością, nie szczyptę w oczy;) nie jest to moim zdaniem lawenda a przyjemny otulający zapach wywołujący uśmiech na twarzy:) zapach mi przypomina jakby delikatny płyn do płukania tkanin:) serdecznie polecam"
Nie reklamuję, ktoś napisał tak i ja się z tym zgadzam:
"najpiękniejszy zapach płynu do podłóg jaki w życiu używałam:) nie wali tandetą i sztucznością, nie szczyptę w oczy;) nie jest to moim zdaniem lawenda a przyjemny otulający zapach wywołujący uśmiech na twarzy:) zapach mi przypomina jakby delikatny płyn do płukania tkanin:) serdecznie polecam"