Dieta czarny furiat
Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherryRe: Dieta czarny furiat
No dobra, Cygan ma swojego placka a Madzialena ma maslan sodu ocet jabłkowy 
- Załączniki
-
- fw_1769723140504.jpg (122.28 KiB) Przejrzano 880 razy
Jusiu, napisz do mnie na privJusiaJusia pisze: ↑czw sty 29, 2026 10:08 pm Szczerze wk*rwia mnie strasznie cwaniactwo takich tępych plastikowych laleczek. Z jednej strony wielu osobom popsuli zdrowie,a z drugiej strony nadal są bezczelnymi, nastawionymi tylko i wyłącznie na zysk, pazernymi gnojami. Dlatego nie mogę się doczekać aż skończą oboje w rynsztoku....
Wiele umiem zrozumieć, ale oszukiwanie na taką skalę, czyniąc zdrowotne kuku tyłu ludziom woła o pomstę do nieba. Oni za parę stówby sobie dali ogolić. Serio moja cierpliwość się kończy i już mnie przestaje nawet śmieszyć ten - do potęgi n.
Tak wiem...placek jest dobry na wszystko
A jak nie Priv....
To całe Forever to piramida finansowa, MLM... Musisz kupić pakiet wart ponad 2 tysiące, nad sobą masz liderkę, potem nagabujesz kolejne osoby, żeby dołączyły do teamu.
Wiem, bo dwie moje znajome nagle po latach odzywały się do mnie, żeby " luźno pogadać"
Zobaczyłam na relacjach, że zajmują się tym i już wiedziałam w jakiej sprawie chcą nagle ze mną rozmawiać.
To scam i ściema jakich mało. Poczytajcie sobie komentarze o Forever.
Oczywiście obiecują wysokie zarobki, co jest bzdurą, ale jest wiele naiwnych ludzi, którzy w to wierzą, że przez wciskanie ludziom kitu zarobią góry złota.
Na Wandzie jest o nich wątek Aloesowe petardy
a propo petardy, hahahaha.
Wiem, bo dwie moje znajome nagle po latach odzywały się do mnie, żeby " luźno pogadać"
Oczywiście obiecują wysokie zarobki, co jest bzdurą, ale jest wiele naiwnych ludzi, którzy w to wierzą, że przez wciskanie ludziom kitu zarobią góry złota.
Na Wandzie jest o nich wątek Aloesowe petardy
- dawidszulcc
- Currently:Top
A słyszałaś lub słyszałeś o Klaudii Jaworskiej, co założyła nowego mlm i już ma 500 osób robiła zumy dziś ostatni o 21 , na temat kosmetyków i chyba termomixa też będą mieć, ale zarobki jakie podawała to do 20000 tysi ,ogólnie ona jest dziwna i powiedziała że wszyscy do nich przechodzą i są na pierwszym miejscu w Europie jako nowa firmaML111 pisze: ↑czw sty 29, 2026 11:20 pm To całe Forever to piramida finansowa, MLM... Musisz kupić pakiet wart ponad 2 tysiące, nad sobą masz liderkę, potem nagabujesz kolejne osoby, żeby dołączyły do teamu.
Wiem, bo dwie moje znajome nagle po latach odzywały się do mnie, żeby " luźno pogadać"Zobaczyłam na relacjach, że zajmują się tym i już wiedziałam w jakiej sprawie chcą nagle ze mną rozmawiać.
Na Wandzie jest o nich wątek Aloesowe petardya propo petardy, hahahaha.
Nie wiem o kim mówisz, ale szkoda mi naiwnych kobiet, które będą kupowały ten aloes
Widzę, że poziom manipulacji jest coraz szerszy. Przerażające jest to, że część z tych mało świadomych kobiet pewnie weźmie kredyty na te pakiety startowe, kiedy będą chciały dołączyć do teamu obiecującego gruszki na wierzbie... Słabe to.
Widzę, że poziom manipulacji jest coraz szerszy. Przerażające jest to, że część z tych mało świadomych kobiet pewnie weźmie kredyty na te pakiety startowe, kiedy będą chciały dołączyć do teamu obiecującego gruszki na wierzbie... Słabe to.
- dawidszulcc
Nie wiem czy chodzi o aloes ,jeszcze dokładnie nie mówi wszystkiego na relacjach, może później wyjdzie w praniuML111 pisze: ↑czw sty 29, 2026 11:30 pm Nie wiem o kim mówisz, ale szkoda mi naiwnych kobiet, które będą kupowały ten aloes![]()
- dawidszulcc
To jest Klaudia ona była liderkąML111 pisze: ↑czw sty 29, 2026 11:30 pm Nie wiem o kim mówisz, ale szkoda mi naiwnych kobiet, które będą kupowały ten aloes![]()
- Załączniki
-
- fw_1769726061192.jpg (33.86 KiB) Przejrzano 846 razy
Przecież już wrzuciła linki do tego aloesu - zobacz na fb.dawidszulcc pisze: ↑czw sty 29, 2026 11:33 pm Nie wiem czy chodzi o aloes ,jeszcze dokładnie nie mówi wszystkiego na relacjach, może później wyjdzie w praniu
- dawidszulcc
Ten Aloes 1l za prawie 250 zl to ciekawa oferta : ] ktos kiedys tlumaczyl dlaczego te cuda tyle kosztuja w tych MLM, bo zarobic musi cala brygada w piramidzie. Pewnie to to samo co te duolify i inne cuda obiecujace miliony. Linki i polecajki beda caly czas bo na tym bedzie dopiero golenie owieczek, te dietki to bedzie marny dodatek na waciki.
Inna ciekawostka, dlaczego ten caly projekt "kobieta kobiecie" powstaly w 2026, czyli juz po medialnym rozstaniu, ma adres na warszawskich bielanach, na wrzecionie, czyli starej dobrej lokalizacji wariatosa furiatosa. Przez lata ten sam kod pocztowy byl u mistrza sztuki plackarskiej. Dziwna sprawa...
Chcesz placka z aloeskiem pisz priv
Inna ciekawostka, dlaczego ten caly projekt "kobieta kobiecie" powstaly w 2026, czyli juz po medialnym rozstaniu, ma adres na warszawskich bielanach, na wrzecionie, czyli starej dobrej lokalizacji wariatosa furiatosa. Przez lata ten sam kod pocztowy byl u mistrza sztuki plackarskiej. Dziwna sprawa...
- Załączniki
-
- fw_1769727425785.jpg (44.28 KiB) Przejrzano 821 razy
Chcesz diety pisz na priv
-
JusiaJusia
- Migocząca Świeczka
Dokładnie, ale w pierwszej kolejności zarabiają te najwyżej "liderki", czy jak im tam. Żeby taka zwykła owieczka cokolwiek zarobiła, to nie wiem ile musiałaby tego sprzedać. A za pakiet startowy, który musisz kupić, żeby w ogóle do tego wejść, przecież nikt kasy nie zwracaBlackRage pisze: ↑pt sty 30, 2026 12:00 am Ten Aloes 1l za prawie 250 zl to ciekawa oferta : ] ktos kiedys tlumaczyl dlaczego te cuda tyle kosztuja w tych MLM, bo zarobic musi cala brygada w piramidzie. Pewnie to to samo co te duolify i inne cuda obiecujace miliony. Linki i polecajki beda caly czas bo na tym bedzie dopiero golenie owieczek, te dietki to bedzie marny dodatek na waciki.
Życzę powodzenia i współczuję tym naiwnym.
- dawidszulcc
- dawidszulcc
Trzeba mieć gadane i zachęcić do kupna ,widzę jak to klaudia robi żeby wcisnąć towar. Cwana jest ma taktykęML111 pisze: ↑pt sty 30, 2026 7:26 am Dokładnie, ale w pierwszej kolejności zarabiają te najwyżej "liderki", czy jak im tam. Żeby taka zwykła owieczka cokolwiek zarobiła, to nie wiem ile musiałaby tego sprzedać. A za pakiet startowy, który musisz kupić, żeby w ogóle do tego wejść, przecież nikt kasy nie zwracaa swoje to kosztuje. W międzyczasie będą zapraszać na wielkie gale, na których liderki odbierają różne nagrody, będzie w tym wszystkim taka otoczka bogactwa, wiecie "od zera do milionera, kobieto, masz siłę moc, tylko weź sprawy w swoje ręce", itp. techniki manipulacji. Tam może kilka osób na krzyż z góry piramidy cokolwiek z tego ma, najbardziej cwanych i wciągajacych w to najwięcej naiwnych. Moja znajoma ze szkoły kilka lat temu dołączyła do tych aloesowych petard, bardzo to promowała, że to najlepsza decyzja podjęta w życiu
ale zobaczyła, że nic z tego wielkiego nie wynika i trochę się uspokoiła z promowaniem tej marki. Czasem coś wrzuci na relację, ale nie jest to już takie nachalne. Po prostu poszła po rozum do głowy. Druga znajoma ze szkoły wycofała się kompletnie, bo od jakiegoś czasu nic już nie wrzuca w tym temacie.
Jee...Plastikowa lala komentarze jaknpjsze to tak merytorycznie i wgl i jak odpowiada a na żywo widac ze pusto w slownictwie eeeeeeeeee....eeee....eeee...
nie da sie tego słuchać 

widac ze all za nią odpowiada tylko szkoda ze.sie nie da zeby mowil 
Gdzie mogę go zgłosić jeśli wykupiłam u niego ta pseudodiete, po paru tyg on mnie zablokował i jak się domyślacie ani diety ani kasy. Jakie kroki mam zrobić? Mieszkam za granicą, nie wiem kompletnie gdzie uderzyć w Polsce. I muszę to robić tylko droga telefoniczna albo mail. Uda mi się coś zdziałać w tym kierunku? Ja nie chce tej diety, ja chce by ten typ w końcu skończył w rynsztokudawidszulcc pisze: ↑pt sty 30, 2026 8:11 am Ona stare zdjęcia wstawiła że jest na Cyprze, miała pewnie w galerii, I je wykorzystała. Ja już nie ufam tej osobie i jemu również w jedną trąbę srają.
Śmiem twierdzić, że o tej gali biznesu mówi mitomanML111 pisze: ↑pt sty 30, 2026 7:26 am Dokładnie, ale w pierwszej kolejności zarabiają te najwyżej "liderki", czy jak im tam. Żeby taka zwykła owieczka cokolwiek zarobiła, to nie wiem ile musiałaby tego sprzedać. A za pakiet startowy, który musisz kupić, żeby w ogóle do tego wejść, przecież nikt kasy nie zwracaa swoje to kosztuje. W międzyczasie będą zapraszać na wielkie gale, na których liderki odbierają różne nagrody, będzie w tym wszystkim taka otoczka bogactwa, wiecie "od zera do milionera, kobieto, masz siłę moc, tylko weź sprawy w swoje ręce", itp. techniki manipulacji. Tam może kilka osób na krzyż z góry piramidy cokolwiek z tego ma, najbardziej cwanych i wciągajacych w to najwięcej naiwnych. Moja znajoma ze szkoły kilka lat temu dołączyła do tych aloesowych petard, bardzo to promowała, że to najlepsza decyzja podjęta w życiu
ale zobaczyła, że nic z tego wielkiego nie wynika i trochę się uspokoiła z promowaniem tej marki. Czasem coś wrzuci na relację, ale nie jest to już takie nachalne. Po prostu poszła po rozum do głowy. Druga znajoma ze szkoły wycofała się kompletnie, bo od jakiegoś czasu nic już nie wrzuca w tym temacie.
-
Wojtech2000
- BlondDoczep
To będzie gala biznesu oszustów, jak oszukać potencjalnego klienta i nasz mistrz w 11 letnim doświadczeniu w branży 

Rzecznik Praw Konsumentów, Urząd Ochrony Konkurencji i Konsumentów - w pierwszej kolejności. Wejdź na stronę, na pewno są adresy e-mail.miiaaa30 pisze: ↑pt sty 30, 2026 8:37 am Gdzie mogę go zgłosić jeśli wykupiłam u niego ta pseudodiete, po paru tyg on mnie zablokował i jak się domyślacie ani diety ani kasy. Jakie kroki mam zrobić? Mieszkam za granicą, nie wiem kompletnie gdzie uderzyć w Polsce. I muszę to robić tylko droga telefoniczna albo mail. Uda mi się coś zdziałać w tym kierunku? Ja nie chce tej diety, ja chce by ten typ w końcu skończył w rynsztoku
https://uokik.gov.pl/pomoc-dla-konsumentow
Krajowa Administracja Skarbowa/Urząd Skarbowy - w zakresie ewentualnego odprowadzenia podatku.
- dawidszulcc
A kiedy pani wykupiła, teraz jak jest sam ,czy jak był że sztuczną kleo?miiaaa30 pisze: ↑pt sty 30, 2026 8:37 am Gdzie mogę go zgłosić jeśli wykupiłam u niego ta pseudodiete, po paru tyg on mnie zablokował i jak się domyślacie ani diety ani kasy. Jakie kroki mam zrobić? Mieszkam za granicą, nie wiem kompletnie gdzie uderzyć w Polsce. I muszę to robić tylko droga telefoniczna albo mail. Uda mi się coś zdziałać w tym kierunku? Ja nie chce tej diety, ja chce by ten typ w końcu skończył w rynsztoku
- Anty Cygan
- Skarpeta Rakieta
Co ten kasztan dodaje
niedojebanie mózgowe jak nic.
- Załączniki
-
- fw_1769785344725.jpg (31.85 KiB) Przejrzano 547 razy