100% buractwa
Co myślicie o tych audytach co mu Facebook robi, że niby miał za dużo wyświetleń, a teraz przez kilka dni będą obniżone przez FB, że będzie przebudowa kanału i znowu zapowiada że będzie go mniej
100% buractwa
Nie chyba, bo tak są sprzed kilkunastu lat, ale wciąż na topieKalamitsi pisze: ↑czw sty 29, 2026 6:16 pm 100% buractwate bransolety, tandetne tatuaże, o fryzurze i ubiorze nie wspomnę - wieś tańczy wieś śpiewa, nie ujmując mieszkańcom wsi. Chyba wszystkie jego "chwaliposty" są sprzed dobrych kilku lat, teraz to tylko zapadnięta klata i rozstępy na barkach
ale styl pozostał...
Co myślicie o tych audytach co mu Facebook robi, że niby miał za dużo wyświetleń, a teraz przez kilka dni będą obniżone przez FB, że będzie przebudowa kanału i znowu zapowiada że będzie go mniejgadka coś mu się znowu nie klei, miesza, a na relacje znowu wstawił zbiórkę na chore dziecko.
Gdzie Ci mężczyźni...... wspaniali tacy......
Koszulke tez poprawia jak natręt.Balbinalina pisze: ↑czw sty 29, 2026 6:38 pm Czy tylko ja zauważyłam jego tik nerwowy (chyba) prawego barku? Teraz jak stał na balkonie i wywód o świątyni duszy prowadził, to patrząc na tę rękę w której nie trzyma telefonu ciągle tak majta barkiem, jakby chciał coś z niego zrzucić … jak się tak przyglądam przez całe nagranie to i ja zaczynam mieć tiki![]()
JusiaJusia pisze: ↑czw sty 29, 2026 6:42 pm Gdzie Ci mężczyźni...... wspaniali tacy......
Gdzie te chłopy....gdzieeeeee
Nie mogę tego oglądać też nie wchodzę ostatnio na jego profil, bo nie wytrzymam nie cisnąc mu jakim jest zakłamanym - z brudem za paznokciem....
Teraz jak konto stracę to już dupa blada.... zero dostępu do FB..
Ale w sumie na Instagramie bym mogła.....tylko tam dużo mniej ludzi niestety pisze....
Oszczędzaj konto, poki się nie wyzerują liczniki, a jakby co to pisz priv i ustalimy plan rozdeptania knura
Czarny uważaj bo już ma cierpliwość się kończy![]()
Napisze tak ,zdrowe żarcie dieta ćwiczenia, siłownia, zero urzywek, a człowiek i tak do piachu idzie, przed wcześnie, ciekawe dlaczego. To taki furiacik może już jutro się nie obudzić i jego Maskotka Magdalena współzależna, od kiełbasy i czekolady.
Jeśli macie insta to jest do obejrzenia. Komentarze typu zapraszamy na wandę albo pytania o magiczny aloes który kosztuje w granicach do 500 zł już usunięte.
Kolejny biznes...aloes...i niestety znajdą się naiwne -
I dokładnie to miało iść w tą stronę. Przecież tam jest dużo kobiet z małych wiosek, bez perspektyw na lepsze życie, polegające na wizji internetu i nagle zjawia się kleo, która obieca im wszystko, ładną figurę, zadbaną skórę a nawet biznes , i one to łykają . Będą w stanie wziąć kredyt na ten aloes aby tylko wyrwać się z tego świata wsiJusiaJusia pisze: ↑czw sty 29, 2026 9:37 pm Kolejny biznes...aloes...i niestety znajdą się naiwne -
No nic ...muszę tą naszą Wandzie u plastikowej barbie zareklamować....
Gnom pisze: ↑czw sty 29, 2026 9:48 pm I dokładnie to miało iść w tą stronę. Przecież tam jest dużo kobiet z małych wiosek, bez perspektyw na lepsze życie, polegające na wizji internetu i nagle zjawia się kleo, która obieca im wszystko, ładną figurę, zadbaną skórę a nawet biznes , i one to łykają . Będą w stanie wziąć kredyt na ten aloes aby tylko wyrwać się z tego świata wsi
Może lepiej grupę na Messengerze zrobić, jakoś szybciej pójdzie myślętomasz4999 pisze: ↑czw sty 29, 2026 10:09 pm Sprobowalem odsluchac. Po dwudziestym dziewiatym razie kiedy uslyszalem "EeeeeeeeeEEEEEAEEEEEE...." nie dalem rady i wylaczylem. Biore sie za UOKiK tak jak obiecalemMacie pytania to zapraszam na PRIV i mozemy dzialac
Mam sporo inf i własnych doświadczeń co potrzebujesz to wrzucę mocne swoje 3 groszetomasz4999 pisze: ↑czw sty 29, 2026 10:09 pm Sprobowalem odsluchac. Po dwudziestym dziewiatym razie kiedy uslyszalem "EeeeeeeeeEEEEEAEEEEEE...." nie dalem rady i wylaczylem. Biore sie za UOKiK tak jak obiecalemMacie pytania to zapraszam na PRIV i mozemy dzialac