Dieta czarny furiat
Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry-
tomasz4999
- Szarlotta
Urlopik mam
-
rhodeodrive
- Mokra Włoszka
Konto tego kolesia to jais fejke. Przecież gołym okiem widać że te zdjęcia są generowane przez SI. Może Magda chciała być fajną że ktoś ją podrywa i założyła lewe konto i pisała sama ze soba? Tak jak Czarny Pinokio z konta Rap Sport Pasja 

quote=Lazylemur post_id=2857935 time=1769631067 user_id=394593]
Niestety nie mam zrzutów ekranu.Post został wykasowany.Wczoraj pod zdjęciem M z jej synem dość ciekawa konwersacja między nią i panem ze zdjęcia.Chyba wiadomo u kogo była na Cyprze
[/quote]
quote=Lazylemur post_id=2857935 time=1769631067 user_id=394593]
Niestety nie mam zrzutów ekranu.Post został wykasowany.Wczoraj pod zdjęciem M z jej synem dość ciekawa konwersacja między nią i panem ze zdjęcia.Chyba wiadomo u kogo była na Cyprze
[/quote]
-
tomasz4999
- Szarlotta
-
tomasz4999
- Szarlotta
Właśnie czegoś mi brakowło w poprzedniej wiadomościtomasz4999 pisze: ↑śr sty 28, 2026 10:51 pm Placek dobry wtedy! Urlopowy taki, gęste to ciasto aż takie.
-
tomasz4999
- Szarlotta
Troszeczkę słodu nie zaszkodzi. Wszystko jest lepsze niż te "fenomenalne" połaczenia jaja z ananasemtomasz4999 pisze: ↑śr sty 28, 2026 11:06 pm Daktyli moze? Mozna dorzucic 3-4. Lub rodzynki Dżambo tez mozna.
Sluchajcie i tak to jest kochani!
-
tomasz4999
- Szarlotta
Wiem, wodór lepszy jako antyoxydant. Albo gaziu gaziu zeby w gardelko drapalo <delikatny gest paluszkow po gardle>.....
- Załączniki
-
- fw_1769638588131.jpg (37.8 KiB) Przejrzano 888 razy
-
tomasz4999
- Szarlotta
Dobrej nocy kochani!
- Załączniki
-
- fw_1769640317063.jpg (31.35 KiB) Przejrzano 877 razy
-
tomasz4999
- Szarlotta
Kochani złota zasada nr #3065 (dla wszystkich ktorzy cwicza na silowni od 11 lat i wiecej)
Jezeli caly dzien chodzicie w polówce to wieczorem na silownie nie ma obowiazku zakladania koszulki sportowej, przewiewnej. Nalezy DOBRUDZIĆ to co macie juz na sobie.
Narka, do spisania sie na czacie!
Jezeli caly dzien chodzicie w polówce to wieczorem na silownie nie ma obowiazku zakladania koszulki sportowej, przewiewnej. Nalezy DOBRUDZIĆ to co macie juz na sobie.
Narka, do spisania sie na czacie!
- Anty Cygan
- Skarpeta Rakieta
- Załączniki
-
- fw_1769656611222.jpg (30.44 KiB) Przejrzano 839 razy
-
Wojtech2000
- BlondDoczep
Uwielbiam relacje z silki 

rozpietki na butterfly nieprawidłowo wykonane za nisko ustawione siedzisko nie pracowała klatka tylko przód barków, dippy na poreczach w niepełnym zakresie ruchu z wyjątkiem ostatnich 2 bezsensu wykonanie szkoda energii i po treningu spalenie mięśni na 60 minutowym cardio to największy bezsens panie pseudo trenerze i dietetyku w jednej osobie żyjący 11 lat w zaklamaniu 

Wojtek ja nie wiem ,co Ty robisz na WandziWojtech2000 pisze: ↑czw sty 29, 2026 10:25 am Uwielbiam relacje z silkirozpietki na butterfly nieprawidłowo wykonane za nisko ustawione siedzisko nie pracowała klatka tylko przód barków, dippy na poreczach w niepełnym zakresie ruchu z wyjątkiem ostatnich 2 bezsensu wykonanie szkoda energii i po treningu spalenie mięśni na 60 minutowym cardio to największy bezsens panie pseudo trenerze i dietetyku w jednej osobie żyjący 11 lat w zaklamaniu
![]()
-
tomasz4999
- Szarlotta
To jesli tyle razy bralas juz od niego rozpiske to zapraszam do mnie na PRIV po nowe wytyczne i mozemy dzialac!
Oszukana pisze: ↑śr sty 28, 2026 9:05 pm Czesc wszystkim jestem tu juz od jakiegoś czasu tak sobie czytam tylkobrałam od niego dietę w 2018 ,pozniej znowu sie dałam nabrać dwa razy za czasów dieta pierwszej żony. Wyslal mi to samo mało tego ta rozpiska jak na kartce a4 tez była taka sama 2x .a teraz oglądam dla beki go i sie uzależniłam od tego forum
![]()
-
tomasz4999
- Szarlotta
Zauwazcie 1 rzecz, mianowicie byl okres nie tak dawno ze:
1. W petardzie praktycznie nie przybywalo zadnych ludzi i to tygodniami
2. Generalowi nawet przez gardlo nie przechodzilo slowo Petarda
3. Dr Madzialena odciela sie od grupy i od niego tworzac SWOJ AUTORSKI PROJEKT
4. nagle jakby nigdy nic grupa znowu ruszyla i sporo dolacza tam kobiet (o ile nie sa to falszywe konta lub jakies stare konta dostaja dostep)
5. Dr Madzialena na swoichrelacjach udostepnia raporty z grupy a na komentarze pod swoim postami ochoczo wypowiada sie ze to jej projekt, ze ona bierze odpowiedzialnosc, ogolnie kreci wchuj, wiadomo.
Pytanie moje brzmi: jaki wałek tutaj powstaje? Przeciez to sie kupy nie trzyma. Jade do dentysty, potem UOKiK.
Nara, do spisania sie na czacie!
1. W petardzie praktycznie nie przybywalo zadnych ludzi i to tygodniami
2. Generalowi nawet przez gardlo nie przechodzilo slowo Petarda
3. Dr Madzialena odciela sie od grupy i od niego tworzac SWOJ AUTORSKI PROJEKT
4. nagle jakby nigdy nic grupa znowu ruszyla i sporo dolacza tam kobiet (o ile nie sa to falszywe konta lub jakies stare konta dostaja dostep)
5. Dr Madzialena na swoichrelacjach udostepnia raporty z grupy a na komentarze pod swoim postami ochoczo wypowiada sie ze to jej projekt, ze ona bierze odpowiedzialnosc, ogolnie kreci wchuj, wiadomo.
Pytanie moje brzmi: jaki wałek tutaj powstaje? Przeciez to sie kupy nie trzyma. Jade do dentysty, potem UOKiK.
Nara, do spisania sie na czacie!
To sie kupy nie trzyma od lat. Juz lata temu sie zastanawialem jak w dobie internetu, a od jakis 2 lat, (moze bardziej roku dla wiekszosci) w dobie czata GPT i pochodnych innych sztucznych inteligencji, znajac swoje dane i ogolny stan zdrowia oraZ aktywnosci, nie poszukac w necie/czacie GPT gotowych przepisow, diet, porad i sugestii jak sie odzywiac, cwiczyc, ew. suplementowac, tylko pisac do goscia bez zadnego wyksztalcenia nawet weekendowego kursu :D, to tak jakby pytac Pana Mietka na ulicy o dietke i poradnik cwiczen, efekt ten sam, chociaz Pan Mieciu chociaz moze bedzie umial gotowac. Zawsze mnie to zastanawialo jak to mozliwe, ze ludzie majacy dostep do internetu bo przeciez nie pisza do niego listow poleconych i nie spotykaja sie na salach gimanstycznych na "sympozjach dietetycznych", tylko korzystaja z neta!!!!! Nie moga w tym samym necie ogarnac sobie diety za darmo albo poszukac profesjonalisty xD. Wylaczam jakies trudne przypadki kliniczne i problemy zdrowotne bo wtedy faktycznie fachowa porada od dietetyka klinicznego jest potrzebna... ale tu jest gosc z ulicy ktory radzi co i jak jesc, czesto nie majac pojecia co mowi, dziwi sie na oczywiste oczywistosci i ciagle pokazuje "dania" typu jajko z awokado i orzechami. Zastanawiam sie, czy tylko w Polsce takie akcje moga przejsc... kiedys nawet przy jakiejs okazji emocjonujac sie cenami twierdzil ze barany sa po to aby ich golic... i niestety golonych jest od pyty...na wlasne zyczenie, a interes sie krecil i pewnie sie krecic bedzie, moze nie w skali masowej ale zawsze jakis chetny do golenia sie znajdzie, samochody, wakacje pod palma, zlote kajdany i markowe ciuszki nie wziely sie z socjala... Koles powinien prowadzic kursy perswazji etc. wystarczylo popatrzec na wiernych slepych wyznawcow jadacych po kazdym, kto choc zwatpil (o ile wczesniej nie zostal usuniety komentarz) czytalem z usmiechem pod nosem jak ludzie sie dziwili, ze jak to teraz tyle negatywnych komentarzy... "przeca zawsze byly tylko pozytywne, tylko hurra i zajebiscie"... majac taki "elektorat" tylko maszynki w dlon i golimy. Moze ludzie sie budza, ale to kropla w morzu... moze za 10 lat mentalnosc zacznie sie zmieniac, choc do tego czasu wariatos furiatos pewnie bedzie juz na emeryturze w cieplych krajach usmiechajac sie jak to sie dorobil na dietach z ulicy.
Konkluzja jest jedna!! Chcesz diety pisz priv
Konkluzja jest jedna!! Chcesz diety pisz priv
Chcesz diety pisz na priv
A co do petardzioch na obu kanalach to tylko potwierdza jak mozna rozgrywac malo lotny elektorat, łykną kazda historyjke, moze byc tez, ze to marsjanie obsluguja grupe a i tak zaraz pochwaly i lajki sie posypia. Trawe zawsze mozna tam malowac na zielono, a jak pluja to pada deszcz xD. Takze prozno szukac sensu w bezsensie
Lepiej ukrecic sobie placka furiata i zjesc dla odstresu zapic kawusia...
Takze smaczenej kawusi i pozdro spod palmusi
Lepiej ukrecic sobie placka furiata i zjesc dla odstresu zapic kawusia...
Takze smaczenej kawusi i pozdro spod palmusi
Chcesz diety pisz na priv
Dobrze ujęte. Tylko ludzie mało inteligentni i bystrzy są w stanie łykać te kłamstwa.
Tak, jak zostalo napisane wyżej - niczym się to nie różni od porady pana Mietka z ulicy. Oni nie mają żadnych kwalifikacji do tego, czym się zajmują. Jedynie techniki manipulacji, które mają opanowane, ale na których podatny jest specyficzny jednak rodzaj ludzi.
Ja ich obserwuję z czystej ciekawości, od początku wiedziałam z kim mam do czynienia. Mam nadzieję, że przepisy się zmienią i tego typu działalność będzie zdelegalizowana.
Tak, jak zostalo napisane wyżej - niczym się to nie różni od porady pana Mietka z ulicy. Oni nie mają żadnych kwalifikacji do tego, czym się zajmują. Jedynie techniki manipulacji, które mają opanowane, ale na których podatny jest specyficzny jednak rodzaj ludzi.
Ja ich obserwuję z czystej ciekawości, od początku wiedziałam z kim mam do czynienia. Mam nadzieję, że przepisy się zmienią i tego typu działalność będzie zdelegalizowana.
- dawidszulcc
- Currently:Top
- dawidszulcc
Zauważyliście że cwaniaczek zmniejszył, wagę w odchudzaniu, na więcej tygodni, bo kiedyś była utrata wagi w 3 tygodnie 25kilo lub 15, a teraz się boi bo ludzie za szybko chudli i mieli kłopoty ze zdrowiem. Nagle dostał objawienia ze źle robił. - obleśny
- dawidszulcc