Ja pamietam na początku stycznia 2230JusiaJusia pisze: ↑śr sty 28, 2026 7:46 pm Jak wejdziesz w informacje na czarnego fiuta to tam masz
2316 na ten moment...x tego co pamiętam ostatnimi czasy było coś około 1260
Dieta czarny furiat
Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherryRe: Dieta czarny furiat
-
JusiaJusia
- Migocząca Świeczka
Tomaszu a już myślałam,że tylko ja nie kumam tego jej pierdoleniatomasz4999 pisze: ↑śr sty 28, 2026 7:58 pm Aha, i Petardy ani wgl diety wszelkiego rodzaju DLUGIE I SKOMPLIKOWANE juz nie sa na topie, po malu, po 11 latach historia zatacza kolo sluchajcie i wracacie do tego co dobre i sprawdzone czyli do PROSTOTY![]()
![]()
![]()
cos musi byc na rzeczy, bo on teraz zaczyna pi#%%dolić ze petardy nie az tak dobre, wiadomo, ze jego kopiuj wklej lepsze ale z drugiej strony DR Trener Dietetyk Madzialena na swoich storiskach chwali sie Petarda i raportami a to co wypisywala wczoraj pod postem to przechodzi ludzkie pojecie xD
"Wypowiedzialam wspolprace ale pozostawilam trwajace projekty...." wtf xD czyli ze co? jak mamy to rozumiec???
I kolejne: " Program Petarda nalezy do mnie i to ja PONOSZE ODPOWIEDZIALNOSC..... " HAHAHAHAAHAHAA rozbawila mnie tępa dzida, jednak 3 lata nauki oglupiania ludzi procentuja bo kilkaset osob pewnie sie na to nabralo... jezus maria jak oni mnie oboje trigeruja, klamcy i oszusci ...
"Na ten moment temat uwazam za zamkniety..."
AHA![]()
Ja chyba dziś zapytam raz jeszcze odnośnie petardy.... ale nie tylko barbetke .
Chociaż Furiatos podejrzewam ,że nie będzie miał jaj by odpowiedzieć
No nic zobaczymy
Do kolejnych komentarzy juz sie nie odniosła.tomasz4999 pisze: ↑śr sty 28, 2026 7:58 pm Aha, i Petardy ani wgl diety wszelkiego rodzaju DLUGIE I SKOMPLIKOWANE juz nie sa na topie, po malu, po 11 latach historia zatacza kolo sluchajcie i wracacie do tego co dobre i sprawdzone czyli do PROSTOTY![]()
![]()
![]()
cos musi byc na rzeczy, bo on teraz zaczyna pi#%%dolić ze petardy nie az tak dobre, wiadomo, ze jego kopiuj wklej lepsze ale z drugiej strony DR Trener Dietetyk Madzialena na swoich storiskach chwali sie Petarda i raportami a to co wypisywala wczoraj pod postem to przechodzi ludzkie pojecie xD
"Wypowiedzialam wspolprace ale pozostawilam trwajace projekty...." wtf xD czyli ze co? jak mamy to rozumiec???
I kolejne: " Program Petarda nalezy do mnie i to ja PONOSZE ODPOWIEDZIALNOSC..... " HAHAHAHAAHAHAA rozbawila mnie tępa dzida, jednak 3 lata nauki oglupiania ludzi procentuja bo kilkaset osob pewnie sie na to nabralo... jezus maria jak oni mnie oboje trigeruja, klamcy i oszusci ...
"Na ten moment temat uwazam za zamkniety..."
AHA![]()
-
JusiaJusia
- Migocząca Świeczka
Oszczędzaj konto, bo będzie przymusowy odwyk edukowania knuraJusiaJusia pisze: ↑śr sty 28, 2026 8:07 pm Mnie teżani na inny nr tel ani na e-mail nie mogę
Blok.... rozpatrzyli moją prośbę i odmowa![]()
Właśnie tak mialam wczesniej a teraz nie mam tego nw czy mnie jakoś ograniczył czy co...JusiaJusia pisze: ↑śr sty 28, 2026 7:46 pm Jak wejdziesz w informacje na czarnego fiuta to tam masz
2316 na ten moment...x tego co pamiętam ostatnimi czasy było coś około 1260
- Załączniki
-
- fw_1769627794663.jpg (36.31 KiB) Przejrzano 444 razy
-
JusiaJusia
- Migocząca Świeczka
Moje ostatnie,więc pomyślę, bo aż mnie swierzbi ręka by im pocisnąć ... Nie mogę ich oglądać. Tyle zakłamania na cm kwadratowy plastiku i ,, formy życia,, to nie widziałam w swoim prawie 47- letnim życiu nigdy.
-
tomasz4999
- Szarlotta
Jesli sie nie myle to to zdjecie jest z czasow jak mieszkalem jeszcze w UK czyli gdzie 2015 do 2017 ....
PANÓW CODZIENNIE PRZYBYWA, W TYM SEZONIE ROZERWIECIE GALERIE....!!!!
ku*wa panow mu przybywa hahahahhaahaahha ja pier*ole dawacie mnie tu zaraz tel. i namiary do Warszawskiego US oraz UOKiK, serio mam juz ich dosyc oboje
Mamy 2026,to Wy go tak długo śledzicie?tomasz4999 pisze: ↑śr sty 28, 2026 8:31 pm Jesli sie nie myle to to zdjecie jest z czasow jak mieszkalem jeszcze w UK czyli gdzie 2015 do 2017 ....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ku*wa panow mu przybywa hahahahhaahaahha ja pier*ole dawacie mnie tu zaraz tel. i namiary do Warszawskiego US oraz UOKiK, serio mam juz ich dosyc oboje
-
JusiaJusia
- Migocząca Świeczka
Dokładnie, jak inni
Możesz w moim imieniu mu napluć w ten knurowaty ryj , zresztą czekam na dzień,kiedy odpowiednie instytucje zabiorą się za nich.....
Karma wraca!!!! Przekręty zawsze wyjdą wcześniej czy później...
P.s. u mnie na rejonach też się mówi ,,gira,,
Jusia czy Magdalena brała w tym czynny udział? Kłamała? Manipulowała? Straszyła adwokatem? Prawnikiem ? I powoływała się na wszystkie nie istniejące instytucje ?JusiaJusia pisze: ↑śr sty 28, 2026 8:38 pm Dokładnie, jak inni![]()
Możesz w moim imieniu mu napluć w ten knurowaty ryj , zresztą czekam na dzień,kiedy odpowiednie instytucje zabiorą się za nich.....
P.s. u mnie na rejonach też się mówi ,,gira,,![]()
-
JusiaJusia
- Migocząca Świeczka
Nie, ponieważ ja olałam kompletnie jakiekolwiek
,, rozmowy,, z nimi... zajęłam się powrotem do zdrowia,szkoda mi było nerwów
Czesc wszystkim jestem tu juz od jakiegoś czasu tak sobie czytam tylko
brałam od niego dietę w 2018 ,pozniej znowu sie dałam nabrać dwa razy za czasów dieta pierwszej żony. Wyslal mi to samo mało tego ta rozpiska jak na kartce a4 tez była taka sama 2x .a teraz oglądam dla beki go i sie uzależniłam od tego forum 
To będzie przyjemnośćJusiaJusia pisze: ↑śr sty 28, 2026 8:38 pm Dokładnie, jak inni![]()
P.s. u mnie na rejonach też się mówi ,,gira,,![]()
Masz rację, dobiorą się do dupy, predzej,czy później.
Giry są fajne,byle nie te knurowate
Niestety nie mam zrzutów ekranu.Post został wykasowany.Wczoraj pod zdjęciem M z jej synem dość ciekawa konwersacja między nią i panem ze zdjęcia.Chyba wiadomo u kogo była na Cyprze 
- Załączniki
-
- fw_1769631033873.jpg (36.34 KiB) Przejrzano 393 razy
-
DzikaZajebista
- RóżowePolo
Oj jest to kretyn jakich mało, ja już nawet przestałam go oglądać bo przez te paluchy grzebaluchy tak mnie obrzydził,że jak widzę jego twarz to przestaje jeść,bo tak mnie obrzydza. Normalnie dieta cud 

-
Wojtech2000
- BlondDoczep
Bo to tak właśnie ma działać, spojrzysz na ryja tego knura i odechciewa ci się jeść i na tym polega fenomen tej dietyDzikaZajebista pisze: ↑śr sty 28, 2026 9:14 pm Oj jest to kretyn jakich mało, ja już nawet przestałam go oglądać bo przez te paluchy grzebaluchy tak mnie obrzydził,że jak widzę jego twarz to przestaje jeść,bo tak mnie obrzydza. Normalnie dieta cud![]()
Bo to nie dieta, to nowy styl furiackiego życia, "jest wesoło, jest smacznie"- przykładowy posiłek garść orzechów nerkowca, czekolada 99% kakao ale tylko 30 gram, ugotowane jajko ale tylko białko zasypane orzechami i ananasem, mleko z odżywką białkową i keratyna (której nie powinno się łączyć z mlekiem). No cud miód i orzeszki
tak jeść można całe życie. I nie można zapomnieć o zagrychach czyli konserwowe ogórki, papryka, pieczarki i koniecznie popić Pepsi. Zdrowa dieta, budulec, po niej kolana nie bolą i wygląd 10 lat na minusie, czekam aż mu ząb odrosnie
To by sie zgadzało,bo w okularach sie odbija trochę inna niz knurowata sylwetka
jak „dbanie o siebie” zamienia się w MLM
Chcę Was ostrzec przed nową falą rekrutacji, która uderza w osoby dbające o zdrowie. Mechanizm jest zawsze taki sam: najpierw ten oszołom Magdalena buduje zaufanie, a potem zaprasza na „zamknięty live” z Małgorzatą Górską – przedstawianą jako „praktyk biznesu sieciowego”.
O co w tym naprawdę chodzi?
To klasyczny model MLM (marketing wielopoziomowy), który w tym wydaniu budzi ogromne wątpliwości:
Wymuszone zakupy: Promotorzy przyznają wprost, że aby „wejść w biznes”, muszą sami kupić drogie pakiety produktów. To klasyczny mechanizm przerzucania kosztów na dół struktury.
Marka Food Heaven: Produkty (kosmetyki/suplementy) mają „astronomiczne” ceny nie dlatego, że są magiczne, ale dlatego, że w ich cenę wliczona jest marża dla całego łańcucha liderów.
Live jako narzędzie rekrutacji: Spotkania z „praktykami” takimi jak M. Górska nie służą edukacji o zdrowiu. To profesjonalnie przygotowane sesje rekrutacyjne, mające na celu wciągnięcie Was w strukturę sprzedaży.
Dlaczego to jest groźne?
Bo Wasza trenerka przestaje być trenerką, a staje się handlowcem, który musi odrobić koszt swojego „pakietu startowego”. Jeśli zysk zależy od wciągania kolejnych osób, a nie od realnej sprzedaży na zewnątrz, balansujemy na granicy piramidy finansowej.
Chcę Was ostrzec przed nową falą rekrutacji, która uderza w osoby dbające o zdrowie. Mechanizm jest zawsze taki sam: najpierw ten oszołom Magdalena buduje zaufanie, a potem zaprasza na „zamknięty live” z Małgorzatą Górską – przedstawianą jako „praktyk biznesu sieciowego”.
O co w tym naprawdę chodzi?
To klasyczny model MLM (marketing wielopoziomowy), który w tym wydaniu budzi ogromne wątpliwości:
Wymuszone zakupy: Promotorzy przyznają wprost, że aby „wejść w biznes”, muszą sami kupić drogie pakiety produktów. To klasyczny mechanizm przerzucania kosztów na dół struktury.
Marka Food Heaven: Produkty (kosmetyki/suplementy) mają „astronomiczne” ceny nie dlatego, że są magiczne, ale dlatego, że w ich cenę wliczona jest marża dla całego łańcucha liderów.
Live jako narzędzie rekrutacji: Spotkania z „praktykami” takimi jak M. Górska nie służą edukacji o zdrowiu. To profesjonalnie przygotowane sesje rekrutacyjne, mające na celu wciągnięcie Was w strukturę sprzedaży.
Dlaczego to jest groźne?
Bo Wasza trenerka przestaje być trenerką, a staje się handlowcem, który musi odrobić koszt swojego „pakietu startowego”. Jeśli zysk zależy od wciągania kolejnych osób, a nie od realnej sprzedaży na zewnątrz, balansujemy na granicy piramidy finansowej.
- Załączniki
-
- fw_1769633519867.jpg (66.45 KiB) Przejrzano 361 razy