To jesg taka sama mitomanka.
Dieta czarny furiat
Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherryRe: Dieta czarny furiat
Ale chyba byl temat że wszyscy co wykupili PATARDE to dokończą ją na tamtych zasadach (czyli z Kleo).
Wydaje mi sie, że sie musiał jakoś z Kleo dogadać, zeby działała w petardzie do końca, bo dziewczyny mu pisały, ze zmienił zasady i chcą zwrotu kasy.
Tak mi się wydaje. Mogę się mylić
Wydaje mi sie, że sie musiał jakoś z Kleo dogadać, zeby działała w petardzie do końca, bo dziewczyny mu pisały, ze zmienił zasady i chcą zwrotu kasy.
Były różne wersje,łącznie z taką,że ona nie ma z tym nic wspólnego.Sylwkap25 pisze: ↑wt sty 27, 2026 8:39 pm Ale chyba byl temat że wszyscy co wykupili PATARDE to dokończą ją na tamtych zasadach (czyli z Kleo).
Tak pislaa ze wprowadza całkiem nowe programy kobieta kobiecie czy jakoś tak
...a tu sie okazuje co innego dalej to ciagna i dalej nabierają ludzi....teraz cos sie pozmieniało na fb 9 nie mogę znajsc na jego profilu ile do tej gr dołączyło ludzi...badz ja usunął ze wstydu?
...a tu sie okazuje co innego dalej to ciagna i dalej nabierają ludzi....teraz cos sie pozmieniało na fb 9 nie mogę znajsc na jego profilu ile do tej gr dołączyło ludzi...badz ja usunął ze wstydu?
Jako wierny fan furiatosa, przy zakładaniu konta na Wandzie, chciałam podkreślić geograficzny wkład furiatosa w moje życietomasz4999 pisze: ↑wt sty 27, 2026 6:37 pm A chcesz diety Kalamitsi?? to pisz PRIV!!!!
Hahah swoja droga skad ten nick, czyzbys byl / byla fanem tej miejscowki tak jak Robert? A moze jestes tym wlascicielem tawerny greckiej ktora tak sie zawsze podnieca ahhaahahhahaah
-
Wojtech2000
- BlondDoczep
I góry kiszone, kwaszone jakie tylko chcecie dotykane brudnymi pazurami też 

- MarcelinaMarcela
- Mokra Włoszka
Irhodeodrive pisze: ↑wt sty 27, 2026 1:13 pm I ten niby szczęśliwy uśmiech przyklejony wiecznie do twarzy „ale jestem happpy”żenujące. I te ciuszki rodem z bazaru
niestety pod względem stylu i wyglądu iwa będzie zawsze sto lat za Magdą.
To prawda te ciuchy to porażka, kiecki jak stara baba. Niestety klasy nie kupi na tym bazarze
Marcello
- Anty Cygan
- Skarpeta Rakieta
Cygański przysiad
zakonserwowanego ornitologa
a wy słyszycie jak ptaki głośniej śpiewają ?
Stary ptasiarz się znalazł 
- Załączniki
-
- fw_1769561994085.jpg (49.71 KiB) Przejrzano 722 razy
-
Wojtech2000
- BlondDoczep
Oczywiście przysiady że sztanga wykonane niepoprawnie technicznie za wysoko siadł i przy podnoszeniu kolanka uciekały do środka
w przysiadach sumo oszukiwal poprzez odrywanie stóp od podłoża, mniejszy ciężar (zresztą i tak był to ciężar kobiety średnio zaawansowanej) i poprawna technika przyniosą lepszy efekt. Na siłce nic konkretnego nie powiedział gadał swoje dyrdymaly generalnie kłamał jak zawsze do tego po cardio tradycyjnie jego twarz zrobiła się taka, że mógłby grać w hororach bez charakteryzacji 

wyskoczyły dziury na ryju 

Gdyby miała kierunkowe wykształcenie, to by się tym wszem i wobec chwaliła, a nie mówiła, że pokaże papiery, ale... odpowiednim instytucjom, jak zapytają
Zabawne to jest.
A u niego za każdym razem widać ogromny grymas na jego twarzy, jak ćwiczy.
Widać, że brakuje mu siły.
Zabawne to jest.
A u niego za każdym razem widać ogromny grymas na jego twarzy, jak ćwiczy.
Widać, że brakuje mu siły.
Jak widzę jego technikę to wstydziłby się pokazywać te ćwiczenia.Wojtech2000 pisze: ↑śr sty 28, 2026 5:58 am Oczywiście przysiady że sztanga wykonane niepoprawnie technicznie za wysoko siadł i przy podnoszeniu kolanka uciekały do środkaw przysiadach sumo oszukiwal poprzez odrywanie stóp od podłoża, mniejszy ciężar (zresztą i tak był to ciężar kobiety średnio zaawansowanej) i poprawna technika przyniosą lepszy efekt. Na siłce nic konkretnego nie powiedział gadał swoje dyrdymaly generalnie kłamał jak zawsze do tego po cardio tradycyjnie jego twarz zrobiła się taka, że mógłby grać w hororach bez charakteryzacji
wyskoczyły dziury na ryju
![]()
-
JusiaJusia
- Migocząca Świeczka
Nie było mnie od wczoraj i ja pierdziu
aż muszę napisać do tego - i zakłamanej plastikowej lali kto prowadzi tą petardę bo zarówno Pinokio jak i Kleo pierniczą to samo....
No nic kolejne konto stracę... ostatnie
-
JusiaJusia
- Migocząca Świeczka
Jak wejdziesz w informacje na czarnego fiuta to tam masz
2316 na ten moment...x tego co pamiętam ostatnimi czasy było coś około 1260
- Załączniki
-
- fw_1769625940009.jpg (31.44 KiB) Przejrzano 400 razy
-
tomasz4999
- Szarlotta
Palce lizac - bialka jajek, orzechy, ananas.... toż to kompletna explozja smakow w podniebieniu musi byc!
- Załączniki
-
- fw_1769626359736.jpg (29.35 KiB) Przejrzano 395 razy
-
tomasz4999
- Szarlotta
Aha, i Petardy ani wgl diety wszelkiego rodzaju DLUGIE I SKOMPLIKOWANE juz nie sa na topie, po malu, po 11 latach historia zatacza kolo sluchajcie i wracacie do tego co dobre i sprawdzone czyli do PROSTOTY

cos musi byc na rzeczy, bo on teraz zaczyna pi#%%dolić ze petardy nie az tak dobre, wiadomo, ze jego kopiuj wklej lepsze ale z drugiej strony DR Trener Dietetyk Madzialena na swoich storiskach chwali sie Petarda i raportami a to co wypisywala wczoraj pod postem to przechodzi ludzkie pojecie xD
"Wypowiedzialam wspolprace ale pozostawilam trwajace projekty...." wtf xD czyli ze co? jak mamy to rozumiec???
I kolejne: " Program Petarda nalezy do mnie i to ja PONOSZE ODPOWIEDZIALNOSC..... " HAHAHAHAAHAHAA rozbawila mnie tępa dzida, jednak 3 lata nauki oglupiania ludzi procentuja bo kilkaset osob pewnie sie na to nabralo... jezus maria jak oni mnie oboje trigeruja, klamcy i oszusci ...
"Na ten moment temat uwazam za zamkniety..."
AHA
cos musi byc na rzeczy, bo on teraz zaczyna pi#%%dolić ze petardy nie az tak dobre, wiadomo, ze jego kopiuj wklej lepsze ale z drugiej strony DR Trener Dietetyk Madzialena na swoich storiskach chwali sie Petarda i raportami a to co wypisywala wczoraj pod postem to przechodzi ludzkie pojecie xD
"Wypowiedzialam wspolprace ale pozostawilam trwajace projekty...." wtf xD czyli ze co? jak mamy to rozumiec???
I kolejne: " Program Petarda nalezy do mnie i to ja PONOSZE ODPOWIEDZIALNOSC..... " HAHAHAHAAHAHAA rozbawila mnie tępa dzida, jednak 3 lata nauki oglupiania ludzi procentuja bo kilkaset osob pewnie sie na to nabralo... jezus maria jak oni mnie oboje trigeruja, klamcy i oszusci ...
"Na ten moment temat uwazam za zamkniety..."
AHA
Mnie fejs zablokowal z zakładaniem nowychJusiaJusia pisze: ↑śr sty 28, 2026 6:53 pm Nie było mnie od wczoraj i ja pierdziuaż muszę napisać do tego - i zakłamanej plastikowej lali kto prowadzi tą petardę bo zarówno Pinokio jak i Kleo pierniczą to samo....
-
tomasz4999
- Szarlotta
Aha, a tamten kretyn w u"€nej kurtce wrzucil najpierw przemiane (stara jak swiat ofc) jakies babki z komentarzem kleopatry a za chwile chuba sie kapnal, usunal story i wrzucil jeszcze raz tylko zakryl ostatnie zdanie gdzie bylo "jestem z Ciebie dumnA" hahahaha zakryl serduszkiem tylko literke A zeby nie bylo widac czujecie to?????

- Załączniki
-
- fw_1769626915228.jpg (40.54 KiB) Przejrzano 390 razy